עבור לתוכן

האם קניית כרטיס קול תעשה בדל כזה גדול?:\

Featured Replies

פורסם

קנית השבוע רמקולים חדשים LOGITECH Z5300

www.logitech.com

עכשיו אני משתמש בכרטיס קול המובנה שלי 5.1 SOUNDMAX4.

אם אני יקנה AUDIGY 2 ZS אני ירגיש ממש שיפור באיכות?

תודה מראש

פורסם

אלו רמקולים איכותיים , ככה שעם כרטיס קול איכותי אתה כן תרגיש בהבדל.

פורסם

אם אתה שם לב להבדל (במידה ואתה כן קונה), או לא.. תעדכן אותנו.

פורסם

הייה הבדל, אגב גם עם הוא יקנה את הכרטיס קול הכי טוב,והייה לו רמקולים ב40 שקל, אז לא הייה הבדל.

פורסם

יהיה לך הבדל גדל בשמיעה אין בכלל מה להשוות כרטיס מובנה הכי טוב שיש על האודיגי ועוד שיש לך רמקולים מצויניים

דרך אגב כמה עלו ומאיפה?

פורסם

כן האודיגי יגרום למקולים שלך להשמיע דברים אחרת לגמרי חוץ מזה שיפחית לך את העומס על המעבד וגם אם אתה ממש משוגע לדבר לחבר את הסידי ישירות לכרטיס כך שהאות ישאר כל הזמן דיגיטלי ולא דיגיטלי אנלוגי אנלוגי -דיגיטלי

פורסם

כן האודיגי יגרום למקולים שלך להשמיע דברים אחרת לגמרי חוץ מזה שיפחית לך את העומס על המעבד וגם אם אתה ממש משוגע לדבר לחבר את הסידי ישירות לכרטיס כך שהאות ישאר כל הזמן דיגיטלי ולא דיגיטלי אנלוגי אנלוגי -דיגיטלי

למה שהוא יפחית את העומס על המעבד?
פורסם

כי הוא לא משתמש כמו כרטיס מובנה במעבד לעיבוד הקול הדיגיטלי לאנלוגי ובחזרה לדיגיטלי

פורסם

אני בהחלט חושב שכדאי ! , הכרטיס קול גם תומך ב-THX וגם הרמקולים :yelclap:

פורסם

אם אני לא טועה יש גם כניסת CD על הלוח אם ...

פורסם

אבל זו לא כניסה דיגיטלית (אם הבנתי על מה אתה מדבר).

פורסם

הכוונה חיבור פנימי, בתוך המחשב , יש חיבור מה-CD ROM לכרטיס קול

פורסם

אני בהחלט חושב שכדאי ! , הכרטיס קול גם תומך ב-THX וגם הרמקולים :yelclap:

THX זה לא סוג של תמיכה זה סתם מותג של לוקאס, זה נחשב לסמל של איכות (אבל זה כלום בעצם).

פורסם

THX זה לא סוג של תמיכה זה סתם מותג של לוקאס, זה נחשב לסמל של איכות (אבל זה כלום בעצם).

האמת אני אישית לא שמעתי (THX) אבל קראתי ביקורות נלהבות ברשת

ורק דברים , יקרים (איכותיים) תומכים בתקן הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים