עבור לתוכן

שאלה בקשר לGigabyte 6600GTVP/VIVO...

Featured Replies

פורסם

ברשותי כרטיס הGigabyte 6600GTVP.

קיבלתי איתו מתאם שחור עם כניסת SVIDEO OUT ועוד 3 כניסות לבננות (ירוקה שמעליה כתוב Y, אדומה שמעליה כתוב Pr וכחולה שמעליה כתוב AV/Pr).

אין לי מושג איך להשתמש באופציית הVIVO שיש בו (מבחינת החיבורים), קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש בפורום ולא הצלחתי להגיע לתשובה, אודה לעזרה...

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת האם מישהו מכיר את המתאם ויודע למה משמשת כל אחת מהכניסות?

פורסם

קודם כל אסור להקפיץ דבר שני החיבורים העלה הם בשם component ומתאים לאיכות גבוה

פורסם
  • מחבר
&[bnn3xa] Co] link=topic=113505.msg948619#msg948619 date=1111858675]

קודם כל אסור להקפיץ דבר שני החיבורים העלה הם בשם component ומתאים לאיכות גבוה

אבל למה משמש כל אחד מהחיבורים? (VIDEO? SOUND?)

חיפשתי באתר, קראתי בחוברת הוראות וחיפשתי באתר של ג'יגבייט ולא הצלחתי למצוא תשובה.

פורסם

כל שלושת החיבורים האלה הם ל"VIDEO", החיבור הזה נחשב לאיכותי ביותר, הוא מחבר את כל שלושת צבעי היסוד (ירוק, כחול, אדום), את שלושתם אתה צריך לחבר למקור שממנו אתה רוצה לקבל את הוידאו, אם אין לך שמה חיבור כזה אתה יכול להשתמש במתאם (אולי) כדי להפוך את החיבורים לחיבור אחד של וידאו (צהוב) או לחיבור אחד של סופר וידאו (שחור עם הרבה פינים). שוב, זה תלוי במקור שממנו אתה רוצה להקליט, ברוב מכשירי הDVD כיום יש את שלושת היציאות האלו.

פורסם

תשמע אם אתה מחפש למה זה משמש סך הכל?טוב תגיד יש לך ממיר של YES או HOT ?טוב אתה מבין הדבר הזה בנוי בשביל שתחבר אליו את הממיר וכך תוכל לראות טלוויזיה דרך המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

כל שלושת החיבורים האלה הם ל"VIDEO", החיבור הזה נחשב לאיכותי ביותר, הוא מחבר את כל שלושת צבעי היסוד (ירוק, כחול, אדום), את שלושתם אתה צריך לחבר למקור שממנו אתה רוצה לקבל את הוידאו, אם אין לך שמה חיבור כזה אתה יכול להשתמש במתאם (אולי) כדי להפוך את החיבורים לחיבור אחד של וידאו (צהוב) או לחיבור אחד של סופר וידאו (שחור עם הרבה פינים). שוב, זה תלוי במקור שממנו אתה רוצה להקליט, ברוב מכשירי הDVD כיום יש את שלושת היציאות האלו.

דבר ראשון תודה.

יש ברשותי כבל עם 6 בננות בצבעים צהוב, לבן ואדום (2,2,2) האם אני יכול לחבר אותו או שצריך כבל אחר?

איך אני משתמש באופציה של הTV-OUT בכרטיס הזה? (אין לי S-VIDEO בטלויזיה, רק הכניסה הצהובה, השחורה והאדומה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים