פורסם 2005 במרץ 2420 שנים קניתי כרטיס 6600GT AGP ואני נמצא בהגדרות של הכרטיס בחלק שנקרא performance & quality settings יש שם קטגוריה שנקראת image settings וניתן לכוון לאחת מהקטגוריות הבאות:performancehigh performancequalityhigh qualityבאיזה מארבעתם מומלץ לבחור ומה ההבדל ביניהם?
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים ומה ההבדל בין:high performanceל-high qualityלמה high performance יהיה עדיף?והאם זה ככה בכל כרטיס?או רק כרטיסים מתקדמים?
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים אם אתה רוצה את התמונה האיכותית ביותר, בחר ב-High Quality. אם אתה מעדיף ביצועים טובים ככל האפשר, בחר ב-High Performance.Quality ו-Performance נועדו למתפשרים בין השניים. אני אישית ממליץ על Quality.
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים תכל'ס אין כזה הבדל בין המצבים,רצוי שתבחר בquality או Perfromance (ולא בקיצוניים).
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים ב High performance, חלה "התפשרות" קלה על איכות התמונה לטובת הביצועים. ב High Quality, ההיפך.הייתי ממליץ בחום שתגדיר לכרטיס "איכות גבוהה". מה שבעיקר משפיע על הביצועים במשחקים מסויימים אלו ההגדרות של Anti Aliasing/Anisotropic Filtering וכמובן, הרזולוציה ועומק הצבע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.