עבור לתוכן

צב מים

Featured Replies

פורסם

מאקרו, התכנון היה לצלם אותו ישן אבל הוא בדיוק פתח עיניים... לפחות תפסתי אותו סוף סוף - הוא מהיר! ;D

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

איזה פפצצהה!!!!

איזה חמוד! :silly:

פורסם

מדהים!!! :yelclap:

הייתי מציע לעשות סטיקי בנושאים של תמונות כמו בע"ח...

פורסם

מדהים!!! :yelclap:

הייתי מציע לעשות סטיקי בנושאים של תמונות כמו בע"ח...

:xyxthumbs:
פורסם

ממש ל סטיקי, כל תמונה היא תמונה לגופה וסטיקי רק יהפוך את הכל למבולגן ולא נוח לצפייה.

התמונה נחמדה מאד, ואני שמח שאת המצלם ומצלם :) אבל עדיין משום מה התמונה לא חדשה מספיק לדעתי, כדאי לך לנסות לברר למה.

פורסם
  • מחבר

התמונה נחמדה מאד, ואני שמח שאת המצלם ומצלם :) אבל עדיין משום מה התמונה לא חדשה מספיק לדעתי, כדאי לך לנסות לברר למה.

תסביר..?

אם התכוונת לחדה, אולי זה כי הוא מאחורי זכוכית (ולא הכי נקייה ד"א)...

פורסם

חחח, כמובן שהתכוונתי חדה...

מחכה לראות ממך תמונות נוספות...

פורסם

הטווח של הפוקוס שבו צילמת ממש לא מתאים לסוג התמונה, להבא אם אתה לא רוצה לכוון ידנית תשים לפחות את המצלמה על מצב מאקרו החצי התחתון של הצב נמצא מחוץ לטווח המיקוד וחבל.

פורסם

הטווח של הפוקוס שבו צילמת ממש לא מתאים לסוג התמונה, להבא אם אתה לא רוצה לכוון ידנית תשים לפחות את המצלמה על מצב מאקרו החצי התחתון של הצב נמצא מחוץ לטווח המיקוד וחבל.

זה גם (ואולי בעיקר) עניין של עומק שדה כאן.

פורסם

עיבוד קטן שעשיתי :)

1420km.jpg

פורסם

נראה יותר טוב, אבל החידוד שעשית מוגזם, שים לב לרעשים שנוספו בחלקים שונים של התמונה...

פורסם

מה לעשות צריך להתפשר :nixweiss:

פורסם

הכרתי פעם אדום אוזן כזה,קראו לו צחי.

התמונה יצאה נהדר(!!),הדרך שהוא נועץ מבט בך רק תורמת לתחושה הכללית ולאופי המרושע גם ככה של האדומי אוזן!

*ד"א,אתה מודע לכך שאתה נותן מחסה למהגר לא חוקי? אדומי האוזן הוצאו מהחוק בארץ... :-X

פורסם
  • מחבר

ששששששש לא לגלות :-X

לשלי קוראים פרדי ד"א...

זה עם פוקוס ידני, התפקסתי על הראש, רציתי לתפוס את הקרום על העיניים כשהוא ישן, אבל הוא קם :-\

פורסם

איזה חיהההההההההההההההההה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים