עבור לתוכן

החלפתי מסך, אבל כעט לא רואים ברור מספיק...

Featured Replies

פורסם

החלפתי למסך DELL 18" FP1800 LCD, התקנתי את דרייבר שצורף למסך,

אבל אני עדיין לא רואה ברור טקסטים.

אני עובד על XP PRO

מצ"ב צילום מסך, רואים שהפונטים "רועדים" ולא הכי ברורים.

זה כך לא רק בדפדפן, אלא בכל WINDOWS, בשמות התוכניות בתפריט ההתחל, בקיצורי הדרך על שולחן העבודה וכו'.

אשמח לעזרה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

חחחח אחי שאתה מצלם את המסך אתה מראה לנו איך הכרטיס מסך מציג את זה לא המסך,אין דרך חוץ מלצלם את המסך עצמו עם מצלמה איכותית מאוד כדי להראות לנו כיצד המסך מציג

פורסם

שם את המסך על 85Hz

Right click on Desktop>>>Properties>>>Setting>>>Advanced>>>Monitor>>>Monitor Setting

פורסם
  • מחבר

המקסימום שם זה 75

אלי צריך דרייבר אחר ?

אולי משהו שקשור ל Clear type ?

פורסם

תעלה את הרזולוציה להכי גבוה שאפשר

פורסם
  • מחבר

תעלה את הרזולוציה להכי גבוה שאפשר

צודק ! אבל רק ברזולוציה הכי גבוהה (1280 על 1024) רואים נורמלי, ואני לא רוצה לעבוד ברזולוציה כזו גבוהה... מה עושים ?

פורסם

אתה רואה גם לבן במסך במקרה ורואים את כל הצבעים הבהירים מציקים לעיניים ? (כמו שהמסך נדלק ומתרענן אז רואים לרגע את הכל מעצבן לעיניים.)

פורסם

צודק ! אבל רק ברזולוציה הכי גבוהה (1280 על 1024) רואים נורמלי, ואני לא רוצה לעבוד ברזולוציה כזו גבוהה... מה עושים ?

ככה זה כל מסך LCD,

הרזולוציה המומלצת היא 1024*1280, וזו בעצם הרצולוציה היחידה שאפשר לעבוד איתה כמו שצריך, כל רצולוצית אחרת תראה לך מרוחה, וככל שתקטין את הרזולוציה זה ילך ויהיה גרוע יותר.

תתרגל.

פורסם
  • מחבר

אני רואה גם לבן, אני רואה הכל, פשוט הפונטים לא ברורים..

פורסם
  • מחבר

ככה זה כל מסך LCD,

הרזולוציה המומלצת היא 1024*1280, וזו בעצם הרצולוציה היחידה שאפשר לעבוד איתה כמו שצריך, כל רצולוצית אחרת תראה לך מרוחה, וככל שתקטין את הרזולוציה זה ילך ויהיה גרוע יותר.

תתרגל.

לפני כן היה לי LCD "17 ולא הייתי חייב לעבו ברזולוציה הזו, האם כעת אני חייב מכיוון שזה "18 ?

פורסם

לפני כן היה לי LCD "17 ולא הייתי חייב לעבו ברזולוציה הזו, האם כעת אני חייב מכיוון שזה "18 ?

תראה גם בLCD 17 מה שאמרתי תקף, רק ברזולוציה הגבוהה ביותר התמונה מושלמת. אני לא מאמין שכשהיה לך LCD 17 ראית טוב ב1024* 768 כמו ב1024 * 1280.

לגבי 18 אינץ', מה שאתה אומר דיי הגיוני, הגיוני שבגלל שהמסך גדול יותר אתה תראה מרוח יותר מ17 ברזולוציות הלא טבעיות של המסך (מתחת ל1280).

בכל מקרה אם אתה רוצה תמונה טובה אתה צריך להשאר על 1280*1024.

פורסם

יש מסכי LCD 17' שהרזולוציה שלהם היא קטנה יותר אבל רוב המסכים עכשיו הם בב1024 * 1280 גם לי יש מסך LCD 17' ואני משתמש בב1024 * 1280

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה או להתרגל לרזולוציה הזאת או לנסות להחזיר את המסך....

נ.ב. איזה מין מסך הוא בגדול 18'? בחיים לא שמעתי על מסך כזה... יכול להיות שזה 17' וכתוב 18 כי זה LCD?

פורסם

הLCD בנוי בצורה כזו שיש בו חלקים קטנים, וכל אחד מהם נקרא "פיקסל", כיוון שהוא מציג פיקסל אחד.

כלומר - יש רזולוציה מסויימת במסך, אשר תואמת ת"פיקסלים" האלו.

צריך לעבוד עם הרזולוציה הזו, בכדי שיהיה ברור שאפשר (עם הרזולוציה הכי גבוהה - לא יכולה להיות יותר גבוהה מזו כיוון שפשוט אין יותר פיקסלים...).

כל הנ"ל נמצא במסגרת אאל"ט - תקנו אותי אם אני טועה...=P

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין משהו, וזה גם לא נשמע לי הגיוני,

גם במסכי CRT יש פיקסלים, אבל אפשר לבחור כמה רזולוציות, ולא רק אחת.

מה מיוחד ב LCD, ולמה בו אפשר לראות נורמלי רק ברזולוציה כזו ??

פורסם

מכיוון שבCRT אין באמת פיקסלים... הפיקסל לא נמצא שם כמו בLCD שיש שם פיסית "נורה" קטנה שמשנה צבעים והיא הפיקסל והגודל של הפיקסל הוא קבוע אי אפשר לשנות אותו כי בעצם משהו שבאמת נמצא שם... לעומת זאת בCRT אין שום פיקסל והגודל של הפיקסל יכול להשתנה לפי הרזולוציה שבחרת... ה]יקסל בעצם לא נמצא שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים