פורסם 2005 במרץ 2420 שנים ישראל לא הקבוצה של לפני כמה שנים יש לי תחושה שהיא תנצח ויוסי בניון יבשל כרגיל
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים תנו לי לנחשהמשיח התגלהה לכולכם ואמר לכם מה תהיה התוצאהנו מה זה השטויות האלהתכף יפתח פה תראד המלצות לווינר
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים יש לנו נבחרת טובה בתקופה טובה, אירלנד מקום 12 בעולם. הניחוש שלי הוא, תיקו. תכף יפתח פה תראד המלצות לווינר LOL
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים תנו לי לנחשהמשיח התגלהה לכולכם ואמר לכם מה תהיה התוצאהנו מה זה השטויות האלהתכף יפתח פה תראד המלצות לווינרמה הקטע אתה סובל מזה שאנחנו מהמרים? סה"כ יש חגיגה גדולה סביב המשחק אז מה אסור להמר קצת על התוצאה?כל דבר קטן פה מפריע באמת...
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים למה אין אפשרויות נוספות בסקר ?איזה עוד אפשרויות אתה רוצה?????שישראל ואירלנד יחליטו לא לשחק וללכת לשתות בירה ביחד????
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מה הקטע אתה סובל מזה שאנחנו מהמרים? סה"כ יש חגיגה גדולה סביב המשחק אז מה אסור להמר קצת על התוצאה?כל דבר קטן פה מפריע באמת...מפריע שלתראד הזה איך תכליתמילא היית מהמר פה על כסף אבל אתה מהמהר פה על כלוםזה פרווה. זה לא תורם שום דבר לאף אחד
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מפריע שלתראד הזה איך תכליתמילא היית מהמר פה על כסף אבל אתה מהמהר פה על כלוםזה פרווה. זה לא תורם שום דבר לאף אחדאתה צודק אבל זה מובן מאליו שלא יצא מזה כלום פשוט סתם יש פה כמה חובבי כדורגל וגם אני ביניהם ורוצים לשתף אחד את השני עם התחושות לפני המשחק כל אחד וההימור שלו והאמונה שלו בנבחרת זה סה"כ מה שאני רציתי להעביר לכם לדוגמא... זהו לא לעשות מזה יותר ממה שזה סה"כ נושא בשביל לשתף אחד את השני עם הדעות לקראת המשחק החשוב הזה.
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים אירלנד בכושר טוב והם ינצחו אתנו לפחות 2-0 אם לא יותר ונגד צרפת יש לנו יותר תקווה כי צרפת לא בכושר שלה ובמיוחד שיש לנו את המאמן האידיוט הזה!!!!!! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.