עבור לתוכן

האם מישהו מכיר את הכרטיס . מסך הזה

Featured Replies

פורסם

הציעו לאחי ואני לא יודע האם הוא טוב למשחקים כמו NEFS2 או HL2

GEFORCE 4 FX 6600 128 MB DVI TV PCI-E

אשמח לקבל תגובות

פורסם

זה שני כרטיסים שונים

פורסם

קודם כל - איזה לוח יש לאחיך? משום שזה כרטיס באפיק PCIE והוא שונה מאפיק ה-AGP , ככה שאם הלוח של אח שלך לא תומך PCIE הכרטיס הזה לא יתאים.

שנית - למה הכרטיס נקרא GEFORCE 4? מאיזה חנות אתה קונה אותו?

דבר שלישי - זאת הגרסא הרגילה של הכרטיס , אם התקציב מאפשר , כדאי מאוד ללכת על ה-GT שחזק ממנו בהרבה.

פורסם
  • מחבר

הלוח הוא של INTEL CHERRY 775

האם ה- PCI טוב יותר מה- AGP או שזה לא קשור?

ומה זאת אומרת זאת הגירסה הרגילה של הכרטיס.

יש כרטיס כזה שנקרא GFORCE 4 כמו שכתבתי לפני.

פורסם

אני מודע לכך שיש כרטיס שנקרא GeForce 4 , זה לא העניין , העניין הוא שהשם של הכרטיס שנתת הוא לא נכון...

בכל אופן , אפיק PCIE יותר מהיר מ-AGP , אבל אלו לא הבדלי מהירות שאתה תשים לב אליהם/תרגיש שינוי.

ומה שרשמת זאת הגירסא הרגילה של הכרטיס GF 6600 , הגירסא העדיפה היא GF 6600GT זאת גירסא יותר מהירה וטובה של הכרטיס וגם יותר משתלמת.

פורסם

נראה לי שיש פה איזו אי הבנה קטנה..

Geforce 4 זו סדרה בפני עצמה, והיא ישנה ונחותה מסדרה 6 (אפרופו 6600).

אני חושב שלוח האם שלך תומך בPCIE ולכן ה6600 יתאים לך (עדיף להשקיע עוד טיפה ל6600GT).

וההבדל בין PCIE לAGפ כרגע הוא לא מורגש, אבל אפיק הPCIE הוא אפיק חדש ומהיר יותר מאחיו המזדקן AGP (והוא שונה ממנו גם פיסית כך שאי אפשר שכרטיס אחד יתאים לשני האפיקים).

פורסם
  • מחבר

אני מודע לכך שיש כרטיס שנקרא GeForce 4 , זה לא העניין , העניין הוא שהשם של הכרטיס שנתת הוא לא נכון...

בכל אופן , אפיק PCIE יותר מהיר מ-AGP , אבל אלו לא הבדלי מהירות שאתה תשים לב אליהם/תרגיש שינוי.

ומה שרשמת זאת הגירסא הרגילה של הכרטיס GF 6600 , הגירסא העדיפה היא GF 6600GT זאת גירסא יותר מהירה וטובה של הכרטיס וגם יותר משתלמת.

קודם כל תודה על התגובות המהירות (אני חשבתי לחזור מחר ולבדוק) אז שוב תודה :xyxthumbs:

אז בעיקרון הכרטיס GF 4 האם בכלל הוא שווה משהו או שכדאי לקחת משהו אחר, בתחילה הציעו לו GF 5700 עם 256MB

אבל מכיוון הוא שינה ללוח INTEL CHERRY הזה אז הוא אמר שהוא גם היה צריך לשנות את כרטיס מסך.

אגב אני גם לא יודע האם השווי שלהם זהה.

פורסם

תראה , הלוח שלך תומך PCIE , עכשיו מה שנשאר לך לעשות , זה להגיד לנו מה התקציב שלך לקניית הכ.מסך ואנחנו כבר נציע לך את הטוב ביותר :)

פורסם
  • מחבר

הטווח מחירים הוא בין 500 - 700 ש"ח

אשמח לקבל את השם המלא של הכרטיס וכמות הזיכרון שלו.

האם הטווח הזה יספיק למשחקים כמו NFS2 ו- HL2 ?

פורסם

המחיר של ה6600 ל PCI-E הוא בערך 800-900 שקל.

פורסם

אתם לא התייחסתם בכל התארד על זה שנותנים לאח שלו לוח של אינטל , מכאן נובע שהוא הלך לחנות שכונתית שככל הנראה תדפוק לו מחיר , ותדפוק אותו עם מחשב לא כל כך טוב למשחקים(שזה כנראה השימוש העיקרי שלו) , לפותח התארד , תתן לנו תקציב למחשב , ותגיד לנו מה המפרט המלא שלו , כי משהו כאן נראה לי מאוד מסריח.

פורסם

אבל כבר יש לו מחשב.

(כך הבנתי)

פורסם

קנה GIGABYTE X600PRO ב600 שקל.

פורסם

קנה GIGABYTE X600PRO ב600 שקל.

:screwy:

פורסם

אתה קונה מחשב חדש או משדרג מחשב קיים? כי אם אתה קונה מחשב חדש, סביר להניח שכמו שאמרו לפני, דופקים אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים