פורסם 2005 במרץ 2620 שנים מחבר וווווואו.. יקר מידי!אם אני אשים מאוור רגיל של 29 ש"ח מתחת הכרטיס ברצפה,זה יהיה טוב?
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים תקרא את המדריך הראשון: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0 יעיל ביותר
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים דבר ראשון לידע כללי איזה כרטיס יש לך?דבר שני שים ATI TOOL ותעשה בדיקת ארטיפקטים שנוצרים בגלל חום..אם יש לך כרטיס של אנווידה תוריד תוכנת OC לכרטיס שלך ותבדוק דרכהאם יש ארטיפקטים צריך קירור עם אין יש בעיה אחרת בכרטיס שפתרון קירור לא יעזור לה להפתר...תביא את הכרטיס שלך לבדיקה בחנות שקניתה אותו.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים יש שלושה דברים שמשפיעים על הטמפרטורה בכרטיס מסך1) קרור הסטוק של הכרטיס , וכמובן האיוורור של המארז2)גירסת הביוס של הכרטיס3)גירסת הדרייבר של הכרטיסתנסה לשנות את מה שאתה יכול
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים יש שלושה דברים שמשפיעים על הטמפרטורה בכרטיס מסך1) קרור הסטוק של הכרטיס , וכמובן האיוורור של המארז2)גירסת הביוס של הכרטיס3)גירסת הדרייבר של הכרטיסתנסה לשנות את מה שאתה יכולאיך בודקים גירסת ביוס של הכרטיס ?ואפשר לעדכן אותה? זה כמו דרייברים?
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים אני קודם הייתי מנסה להתקין את הדרייברhttp://downloads.guru3d.com/download.php?det=1022בשביל לבדוק , איזה גירסת ביוס לכרטיס מסך[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים הגרסה שלי היא - 5.40.02.12.02מה זה אומר - וכמו שכבר שאלתי, אפשר לעדכן את הגרסה , זה כמו דרייבר?יש לי GEFORCE 6800NU בגרסת AGP X8ולגבי הדרייבר - הוא מקורי מבית NVIDIA ? הוא בטא?כי אם זה בטא אני לא מוריד למה כל הבטאות עשו לי רק בעיות בטמפרטורה ובמשחקים..
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים הגרסה שלי היא - 5.40.02.12.02מה זה אומר - וכמו שכבר שאלתי, אפשר לעדכן את הגרסה , זה כמו דרייבר?יש לי GEFORCE 6800NU בגרסת AGP X8ולגבי הדרייבר - הוא מקורי מבית NVIDIA ? הוא בטא?כי אם זה בטא אני לא מוריד למה כל הבטאות עשו לי רק בעיות בטמפרטורה ובמשחקים..בקשר לגירסת הביוס , לכל חברה ולכל כרטיס מסך יש גירסת ביוס שונה !אפשר לעדכן ביוס של כרטיס מסך , דרך תוכנה שמוצורפת לכרטיס מסך בקנייה , או להורדה באתר הבית של היצרןגירסאות ביוס מעודכנות , גם אפשר למצוא באתר הבית של היצרןולגבי הדרייבר , הדרייבר הוא גירסת בטא !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.