פורסם 2005 במרץ 2420 שנים שלום לכולם! מזמן כבר רציתי לצייר לי ציור לסלון של הבית ופניתי לכמה אנשים שדרשו סכומים מפוצצים! לאחר ברורים רבים!הגעתי דרך חבר טוב לעוד חבר טוב וזה מה שיצא הבטחתי לו כמובן שאתם תשפטו! יציון שהוא צייר את זה בצבעי שמן וגודל התמונה היא 120 על 100 ס"מ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים אז ככה:קודם כל אני מקווה שמה שיהיה בסוף על הקיר זה הציור השני והציור הראשון דפוק לגמרי עם הגוונים בשחור- שזה אפור- מקווה שזה בגלל פלאש במצלמה או משהו כזה.דבר שני- היחס בין הידיים לא נכון. הן קצרות מדי- היד שמחזיקה את הדיסק - אם הכוונה שהיא מכופפת (המרפק הולך אחורה) אז שיצור טקסטורות בהתאם-שיראה כאילו היא מכופפת (עם המרפק אחורה) -כשזה רק בגוון שחור מט- אז נוצר הרושם שזו פשוט יד קצרה. בכלל לחישובי ידיים- החלק העליון של היד צריך להגיע מבחינת האורך לכמעט עד הפופיק. -בשתי הידיים בציור זה לא מומש.וסתם בשביל לצהיק- הכף יש שמחזיקה את הדיסק- לא מחזיקה אותה נכון- זה נראה כאילו הוא מחזיק עם האצבע של הזרת- ובדרך כלל כשאתה מחזיק משהו אתה מחזיק את זה בין האגודל לארבעת האצבעות.בכלליות- הציור יפה- (עבודה יפה עם השמן) -גם הרעיון מעניין.
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מחבר אז ככה חברה שני הציורים הם אותו דבר פשוט את הראשון צילמתי עם פלאש!מה שמסתבר לא הולך צבע שמן דבר שני בקשר להחזקת התקליט לא דיסק,בימים שהמקורי צויר לא היה דיסקים מה שמעננין עוד יותר בתמונה!!!העקרון הוא שהתקליט גם בציור המקורי שקוף אז זה נראה כאילו הוא לא מוחזק נכון!אבל אם תשים לב רק האגודל מחזיקה מלמעלה! אני אצלם את המקורי ואביא אותו לשם השוואה! עריכה: הנה המקורי!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים יפהאבל אם התקלט שקוף אז אמור להיות המשך ברור של ההרים מבעד לחלק האמצעי של התקליט...
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מחבר אתה יכול לראות בעמוד הקודם את התמונה המקורית ושםלא עובר ההר דרך התקליטאלה רק האצבעות שמחזיקות אותו
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים התמונה המקורית יפיפייה, ממש אהבתי, מאיפה היא\ איזה דיסק זה?ד"א לא תעדיף לקנות יצור מודפס באיכות גבוה?מציור חובבני (ביחס למקור כמובן).
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים יפהאבל אם התקלט שקוף אז אמור להיות המשך ברור של ההרים מבעד לחלק האמצעי של התקליט...קשה לעשות את זה שקוף בצבעי שמן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.