עבור לתוכן

חשבתי על לבנות לי מארז לכול המערכת שלי מפרספקט אבל צריך עזרה בחלקים ובכלים ....

Featured Replies

פורסם

אז כך חשבתי לעצמי עד כמה יהיה יפה המחשב שלי עם אני יבנה את כולו מפספקט שקוף עם הרבה תאורה מאוררים שקטים והקרור גז וכו בכול מקרה לי אישית ניראה סוף הדרך במיוחד שכבר רעיון יש לי..רק הבעיה היא כלים יצירתיות לא חסרה אבל אולי תוכלו להסביר לי איזה חלקים אני צריך כדי להרכיב את המארז מבחינת חומר..ואיזה חלקים בשביל לחתוך וכו וכו וההכי חשוב מחיר שלהם ואיפה אני יכול למצוא אני ישמח לעוזרים ורשמיה יותר מפורטת תקבל בשימחה תודה... :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול ללמוד מהתארד הזה ומהקישור הראשון

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=112115.0

אני ממליץ לך לחתוך את הפרספקס עם דרמל אם יש לך סבלנותואתה רוצה תוצאות מדויקות אבל אתה גם יכול להשתמש בדיסק ואח"כ לשייף עם דרמל

את הבסיס אפשר גם לרתך אם אתה יכול בריתוך דק ואז לצפות ולצבוע

פורסם
  • מחבר

מה שאתה נתתה לי זה איך לעשות וכו וכו אני צריך לדעת את החלקים שאני צריך בשביל דבר כזה ומה המחירים פלוס מינוס של החלקים ואיפה לקנות אותם?

הדרמל הזה שמעתי עליו המוןן איפה אנייכול לקנות אחד פשוט שיעשה את העבודה ולא יעלה לי הרבה?

כמו כן גם הבנתי שצריך לו מספר ראשים כי הם נישברים בקלות אולי תוכל לפרט גם על זה..

ועל המחירים והמקומות שאני יכול לקנות את החלקים האחרים פרספקט וכווכו?

תודה

פורסם

את יכול לקנות דרמל של וולף הוא לא המקורי אבל בתאכלס הוא טוב יש אותו להרבה אנשים פה ואני גם הולך לקנות אותו ואתה יכול לקנות אותו בהום סנטר בד"כ .......ואתה צריך בשביל מארז כזה פרספק אבל כמות נכבדת ביותר וגם צריך שייצא מדוייק .....בהצלחה אחי! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה..

מחירים פלוס מינוס תוכל להגיד לי?

של הדרמל הזה...ועם הוא מגיע עם דיסקיות ועם לא אז כמ העולה הדיסקיותה אלה ואיזה צריך וגם מה הבדל בין סוגי הדיסקיות...

כמו כן מה המחיר של הפרספקט ואיפה אני יכול להשיג אותו אני אישית גר באשדוד אבל מה גם את זה יש בהוםסנטר?..ומה המחיר לפי מטר או איך שזה לא הולך?..

פורסם

מה שאתה נתתה לי זה איך לעשות וכו וכו אני צריך לדעת את החלקים שאני צריך בשביל דבר כזה ומה המחירים פלוס מינוס של החלקים ואיפה לקנות אותם?

הדרמל הזה שמעתי עליו המוןן איפה אנייכול לקנות אחד פשוט שיעשה את העבודה ולא יעלה לי הרבה?

כמו כן גם הבנתי שצריך לו מספר ראשים כי הם נישברים בקלות אולי תוכל לפרט גם על זה..

ועל המחירים והמקומות שאני יכול לקנות את החלקים האחרים פרספקט וכווכו?

תודה

אתה צריך אלומיניום דרמל ופרספקס אני אישית מקבל את זה חינם ממכר ואני לא יודע את המחירים ומכיוון שאני גר בעיר ת"א אני לא יכול לעזור לך במקרה זה אך אני מציע לך ללכת לאזור התעשייה ולבדוק איזה יום שישי אחד

פורסם
  • מחבר

בשביל מה בדיוק צריך אלומיניום? כאילו החלק היחיד שיהיה בו אלומיניום זה החלק מאחורה של הלוח יענו איפה שהכרטיס מסך ויציאות למינהם יוצאות זה הכול...

פורסם

הוולף עולה בסביבות ה150 אפילו קצת פחות......אלומיניום אתה צריך כאלה קוביות כאלה קטנות שאתה צחבר את הפינות של הפרפקטים ביחד וגם מאחורה אתה יכול להוציא מאיזה מארז רגיל רק את האחורה שלו ומחירים של פרספקט אני גם ליכול להגיד לך בדיוק כי אני מקבל בחינם מאבא שלי מהעבודה........בהצלחה מקווה שיצא לך יפה!

פורסם
  • מחבר

למה דווקא קוביות אלומיניום מה אין אפשרות לחבר פרספקט לפרספקט עם ברגים וזהו? כי כך ראיתי שעשו!!!

פורסם

למה דווקא קוביות אלומיניום מה אין אפשרות לחבר פרספקט לפרספקט עם ברגים וזהו? כי כך ראיתי שעשו!!!

אפשר אך ישנם כמה סיבות לטובת הקוביות

א. זה מחזק את המארז

ב. זה הרבה יותר יפה

ג. פחות ויברציות

ד. הולכה יותר טובה (עד 3 מעלות)

ה.אפשרות לחיבור להארקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים