עבור לתוכן

נגן MP3 ווידאיו מקסימום 3000 ש"ח -עזרה-

Featured Replies

פורסם

אני צריך נגן MP3 ווידאיו מקסימום 3000 ש"ח ואפילו לא שקל יותר (אפשר שיהיה בנגן אפשרות אחרות כמו מראה תמונות מקליט שמעוכאלה...)

עכשו אני חייב לקנות מהארץ כי אין לי ויזה בינלאומית לקנות במחו"ל

ובבקשה אם אתם ממליצים על משהו תגידו למה

תודה

פורסם

ובבקשה אם אתם ממליצים על משהו תגידו למה

תודה

אתה יכול לקנות GMINI400 אבל לא אמרת מה הדרישות שלך, מסך גדול כמו שהציעו למעלה? או נגן קטן אם הרבה אפשרויות כמו הג'ימיני? שגם יותר זול ויש לו סלוט לכרטיס CF שאולי יתאים לך למצלמה, ועוד כל מיני מאפינים טובים.

תציץ פה לעוד מידע עליו בתראד שהיה פה לא מזמן.

פורסם
  • מחבר

אז ככה לפי דעתי יש 3 אפשרויות עד 3000 ש"ח :

GMINI400

או

PMP120

או

AV320

על איזה מהם אתם ממליצים ? ולמה ?

תגידו ה AV320 מגיע עם מצלמה ??

פורסם

א. תביא קישורים

ב. אני חושב שהגמיני

פורסם

למה להתרחק מה PMP-120 ?

פורסם

קראת את הביקורות?

פורסם
  • מחבר

אני קראתי ועכשו נשארנו עם שניים : ה AV320 וה GIMINI400

אי משווה בין השניים - הגודל לא ממש אכפת לי כי אני שם אותם בנרתיק אז הגודל של הנגן לא קובע אבל יש את גודל המסך המסך של הGMINI קטן מאוד לעומת הAV320 אז בקשר למסך יש יתרון לAV320 ובקשר למשחקים לא ממש אכפת כי הם משחקים מאוד לא מפותחים ושמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים וצפיה בתמונות אני חושב שהם הותו דבר בשני המכשירים רק שב AV320 התצוגה יותר גדולה אז ל AV320 לפי דעתי יותר טוב בהרבה מהGIMINI

עכשו השאלה היא - האם ה AV320 מגיע עם מצלמה 3.3 מגה פיקסל(ממש טוב) במחיר של 2600 ש"ח ????

פורסם

אני קראתי ועכשו נשארנו עם שניים : ה AV320 וה GIMINI400

אי משווה בין השניים - הגודל לא ממש אכפת לי כי אני שם אותם בנרתיק אז הגודל של הנגן לא קובע אבל יש את גודל המסך המסך של הGMINI קטן מאוד לעומת הAV320 אז בקשר למסך יש יתרון לAV320 ובקשר למשחקים לא ממש אכפת כי הם משחקים מאוד לא מפותחים ושמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים וצפיה בתמונות אני חושב שהם הותו דבר בשני המכשירים רק שב AV320 התצוגה יותר גדולה אז ל AV320 לפי דעתי יותר טוב בהרבה מהGIMINI

עכשו השאלה היא - האם ה AV320 מגיע עם מצלמה 3.3 מגה פיקסל(ממש טוב) במחיר של 2600 ש"ח ????

לגבי ה AV320 ב ZAP נראה לי שיש אותו ביותר זול, אבל לא נראה לי שבמחירים האלו הוא מגיע עם ה AVCAM 300, אתה תמיד יכול להתקשר ולשאול כמובן...

כפי הנראה באתר של החברה, נראה שהדגם הזה כבר לא בייצור (כדאי לבדוק אם יוצאים עדכונים בשבילו עדיין ומה לגבי אחריות)... בנוסף לכך, נראה לי שסרטים שיש להם AC3 לא תוכל לשמוע במכשיר ותצטרך להמיר ל STEREO רגיל.

פורסם
  • מחבר

לגבי ה AV320 ב ZAP נראה לי שיש אותו ביותר זול, אבל לא נראה לי שבמחירים האלו הוא מגיע עם ה AVCAM 300, אתה תמיד יכול להתקשר ולשאול כמובן...

כפי הנראה באתר של החברה, נראה שהדגם הזה כבר לא בייצור (כדאי לבדוק אם יוצאים עדכונים בשבילו עדיין ומה לגבי אחריות)... בנוסף לכך, נראה לי שסרטים שיש להם AC3 לא תוכל לשמוע במכשיר ותצטרך להמיר ל STEREO רגיל.

אז ממה שהבנתי במחיר הזה של 3000 ש"ח יש לי רק אפשרות לקנות את ה GIMINI400 שגם מראה סרטים

נכון ???

פורסם

אז ממה שהבנתי במחיר הזה של 3000 ש"ח יש לי רק אפשרות לקנות את ה GIMINI400 שגם מראה סרטים

נכון ???

לא הבנתי, כולם מראים סרטים ולכולם יש את הבעיה הזו (אם כי יתכן שבעתיד הם יעשו שהוא יתמוך ישירות ב AC3). בגלל זה אני אומר שעדיף לחכות עד שהטכנולוגיה תשתפר ותגיע למצב שיש היום בתחום ה MP3...

פורסם

קח את הגמיני אבל אני חושב שתיהיה לך תחושה של מסך יותר גדול באקרוס

פורסם

קח את הגמיני אבל אני חושב שתיהיה לך תחושה של מסך יותר גדול באקרוס

GMINI זה ARCHOS בדיוק כמו AV320, ולמה תחושה, המסך יותר גדול בפועל, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים