פורסם 2005 במרץ 2320 שנים המחשב הנייד שלי היה שרוף שנה וחצי עד שהחלטתי לטפל בו, ותיקנתי אותו בכוחות עצמי. אבל בגלל שמשהו היה חייב להידפק - נדבק לי כבל שמעביר את נתונים של של מנורות החיווי והטאצ'פאד (העכבר). ככה נראה הקצה של הכבל: אפשר למצוא כאלה דברים בחנויות אלקטרוניקה? או שחייב לפנות לחברה של המחשב? תודה.
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים אל תשחקו באש. הכבלים האלה מיוחדים ולא רגילים. אפילו אם זה אותם מספר של גידים זה לא בהכרח מתאים. למה להסתכן? קח אותו למעבדה ושהם ישברו את הראש.
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מחבר למה להסתכן?קניתי את המחשב בחו"ל, וכשהוא התקלקל בארץ שום מעבדה לא רצתה לקחת אותו...
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מחבר לפי "מחקר" קטן שעשיתי קוראים לכבלים האלה FFC.אז אני צריך כנראה כבל FFC 12 גידים.אם אני ילך ככה לחנות אלקטרוניקה ויגיד למוכר ככה...הוא יבין אותי?
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים אמממאני חושב שכן - אני אבדוק כמה דיגידם יש לי ואני אעדכןכעיקרון זה כבל מיוחד - מכיוון שבקצוות זה כבר בא חשוף - אז אני מאמין שבחנויות זה באורכים קבועיםוברוחב מסויים - ואתה מפריד לפי כמות הגידים שאתה צריך (כמו RIBBON CABLE )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.