פורסם 2005 במרץ 2320 שנים סוף סוף פתחתי בלוג. עכשיו אני נותן במה פתוחה ובלתי מוגבלת לכל אחד שרוצה לפתוח בלוג הבלוג הוא בקוד פתוח והוא תומך RSS וכמובן גם תומך בתצוגה צדדית לפיירפוקס או מוזילה אנשים שמעוניינים בבמה פתוחה לכל דבר אשר חפצים בו (חוץ מי תכנים חריגים) תשאירו פה בת'רד הודעה ובעוד יומיים אני יצור קשר איתכם. הבלוג כרגע על שרת חינמי אבל אני ישדרג בהמשך לשרת יותר מתקדם. אני לא עושה את זה למטרות רווח או משהו כזה.. הכל חינם ולכולם כמה ואיך שתרצו
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מחבר לא הכוונה שלי שאת הבלוג לא יצר איזה ילדון צוציק קטןאת מערכת הבלוג יצרו אנשים מלומדים למדי ששותפים גם עם אני לא טועה בפרויקט מוזילה (פיירפוקס)
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים איך בלוג יכול להיות מקצועי? מרוויחים ממנו כסף?למה לא חסר פרסומות שאפשר לשים בעד כסף?(בתנאי שזאת מערכת....)
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מחבר אז ככה יש עכשיו פירסומות כי זה על שרת חינמי אני ישדרג בהמשך הנה הכתובת http://www.bloger.tk/ ואני ממליץ להישתמש בדפדפן מוזילה או מוזילה פיירפוקס ולהוריד תוסף שנקרא ad block והוא חוסם את כל הפירסומות האלו בקיצור מי שרוצה בלוג שיכנס ירשם ויתחיל.... תהנו...
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מחבר לא יודע על כמה הוא יכל ליהיות מקצועי.. הוא על שרת חינמי ועם דומין חינמי.. מה אתה לא רואה טוב? כתבתי שהוא על שרת חינמי!!! ועם יהיה הרבה אנשים אני יעביר אותו לשרת פרטי (של האתר שלי) והוא יהיה בלי פירסומות! ואלה איזה מנטליות של ישראלים תמיד יש טענות ואף אחד לא אמר אפילו "איזה יופי"
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים חבובהמורה לאנגלית לא לימדה אותך שאם יש אות כמו E,A,O וכו' כאות לפני אחרונה, ואז אתה מוסיף לזה ER או ING אז אתה צריך להכפיל את האות האחרונה?זה בBLOGGER לא BLOGER
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מחבר חבוב המורה לאנגלית לא לימדה אותך שאם יש אות כמו E,A,O וכו' כאות לפני אחרונה, ואז אתה מוסיף לזה ER או ING אז אתה צריך להכפיל את האות האחרונה? זה בBLOGGER לא BLOGER יופי איזה גאון אתה זה כל הקטע פה!!!!!! מה אני היחיד שרואה את זה? בלוג=כתיבה מתמשכת לא משנה...
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים בו נגיד ככה שהרעיון והיוזמה היא על הכייף כפאק .... סתם רציתי לנסות את זה ועד עכשיו לא קיבלתי את הסיסמה שלי במייל אז כנירא שיש איזה שהיא בעיה או לא יודע מה.... תגיד אתה יכול לתת לי את המערכת הזאת?
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מחבר אולי לא כתבת נכון את המייל שלךזה המייל שכתבת (בלי השם שלך כמובן)@coolmailo.co.il
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מחבר בקיצור שכחו מזהכולכם (כמעט כולם) לא מעריכים כלום!ובלוג אגב זה יומן פרטי רק ברשתמנהל בבקשה תסגור
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים יופי איזה גאון אתה זה כל הקטע פה!!!!!! מה אני היחיד שרואה את זה? בלוג=כתיבה מתמשכת לא משנה... מה הקטע? שבגלל שזה כתיבה מתמשכת אתה מושך את שגיאות הכתיב? וכמה זמן יקח עד שבבלוג יופיעו פרסומות לאתר הווארז המהולל שלך תל אביב? נראה לי שעוד לא הספקת לפרסם אותו בדיון הזה בצורה מפורשת מספיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.