פורסם 2005 במרץ 2320 שנים אוקיי, לפני כמה ימים אבא שלי "מינה" אותי לתפקד כדיג'יי במסיבה שהוא עורך בסטודיו שלו (מרחב גדול וממש טוב)... בקיצור, היום הוא חזר הביתה עם משהו כמו אלכוהול בשווי 300 שקל וכל מיני שטויות כדי להכין פונצ'ים ואלוהים יודע מה. רק כשראיתי אותו מגיע עם הקרטונים של האלכוהול הבנתי.... וואי, פאק, אני צריך להתחיל לחזור, ומהר, לשנות ה-70, 80, 90, 60 ולהוציא משם כל שיר שאנשים בני 50+ בימינו אוהבים לרקוד, וכן, הם רוקדים, ושותים... ולשם שינוי לא מזדיינים בשירותים, אבל ניחא.אז בקיצור, אמנים איכותיים שמצאתי כרגע הם: Eric Clapton, Joe Cocker, Abba, Queen. אנא מכם המליצו לי על שירים בודדים ולא על אמנים/להקות, אם אני אוהב את השיר סביר שאני אשיג כבר את כל האלבום... זה באמת באמת חשוב לי, תזכרו צריך להיות משהו בשביל אנשים מבוגרים שרוקדים ושותים, לא ממש מתאים היפ הופ וטראנסים ואלקטרוני ודברים שהם מגדירים כ"זבל של מוסיקה" אבל רגאיי בהחלט במקום.אנא מכם,הושיעני!!!אבינועם (a.k.a Vega)
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים לפי רשימת האמנים שנתת, אני הייתי מוסיף גם סקורפיון.אבל מאיזה דור אבא שלך?אני מתכוון,איפה ובאיזו תרבות הוא גדל?אבא של ידידה שלי למשל אוהב להקות רוק לא כל כך ישנות (Iron Maiden,metallica וכו'..),זה קצת מוזר לראות אדם בן 50+ משתגע לצלילי להקה שאתה מת עליה(במקרה הספציפי שאני מדבר עליו השמיעו את ARIA).אז מאיפה הוא?
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מחבר קודם כל השירים שציינתי למעלה... חוץ מזה אז גם בוב מארלי, אלוויס כאמור, ביטלס, מתי כספי... אנאערף, הוא לא שומע מטאל ולא ממש רוק.. מוסיקה טובה שאפשר גם לרקוד, ועדיף שיהיו מילים נורמליות וזמרים שעושים כמה שפחות פוזות
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים אוקיי, לפני כמה ימים אבא שלי "מינה" אותי לתפקד כדיג'יי במסיבה שהוא עורך בסטודיו שלו (מרחב גדול וממש טוב)... בקיצור, היום הוא חזר הביתה עם משהו כמו אלכוהול בשווי 300 שקל וכל מיני שטויות כדי להכין פונצ'ים ואלוהים יודע מה. רק כשראיתי אותו מגיע עם הקרטונים של האלכוהול הבנתי.... וואי, פאק, אני צריך להתחיל לחזור, ומהר, לשנות ה-70, 80, 90, 60 ולהוציא משם כל שיר שאנשים בני 50+ בימינו אוהבים לרקוד, וכן, הם רוקדים, ושותים... ולשם שינוי לא מזדיינים בשירותים, אבל ניחא.אז בקיצור, אמנים איכותיים שמצאתי כרגע הם: Eric Clapton, Joe Cocker, Abba, Queen. אנא מכם המליצו לי על שירים בודדים ולא על אמנים/להקות, אם אני אוהב את השיר סביר שאני אשיג כבר את כל האלבום... זה באמת באמת חשוב לי, תזכרו צריך להיות משהו בשביל אנשים מבוגרים שרוקדים ושותים, לא ממש מתאים היפ הופ וטראנסים ואלקטרוני ודברים שהם מגדירים כ"זבל של מוסיקה" אבל רגאיי בהחלט במקום.אנא מכם,הושיעני!!!אבינועם (a.k.a Vega)BONY MEARTH WIND AND FIREELECTRIC LIGHT ORCHESTRA JIMI HENDRIXDEEP PURPLELED ZEPPELINURIA HEAPTHE DOORSGENESIS ( I KNOW WHAT I LIKE, AFTERGLOW, FOLLOW ME FOLLOW YOU, .....INVISIBLE TOUCHPHIL COLLINSELTON JOHN (הצלחה בטוחה)STEVIE WONDER ?(SONGS IN THE KEY OF LIFEPOLICEBILLY JOELTEARS FOR FEARSאני אמשיך להוסיף כשאזכר
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים יצטרכו לסדר להם משהו כדי לרקוד את ONE OF THESE DAYS I'M GONNA CUT YOU INTO...ואיך יכולתי לשכוח, הם בטוח יאהבו את:KING CRIMSON (in the court of the crimson king)JRTHRO TULL (AQUALONG)MARIILION (FUGAZZI)MADNESSPETER GABRIELKATE BUSH (WUTHERING HEIGHTS)SINEAD OCONORMARRIANE FAITHFULLDAVID BOWIE(ZIGGY STARDUST, SPACE ODDITY)PRINCE (PURPLE RAIN)
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים בההההה,התקלת אותי,אני מנסה לחשוב וכמעט שום דבר לא צץ בראש שלי. תשאל אם הוא אוהב את הBEACH BOYS (הפופ של שנות ה60 (נדמה לי)) לדעתי משינה די מתאימים אבל כרגע אני לא מצליח ללחשוב על שום שיר שלהם שמתאים לרקוד.כמו כן אני גם לא ממש בטוח בקשר לזה,הוא אמנם זמר מאוחר ואם טיפונת פוזה(אבל באמת קצת(לדעתי)) אך אני חושב שהוא ממש אחלה -בון ג'ובי.תקשיב לIN MY ARMS ולBED OF ROSES,השירים שלו יתאימו לסלואו.אני אמשיך לחשוב!!!ד"א אז אני מבין שאבא שלך הוא ישראלי(צבר).עריכה-אה ,אני רואה שאנשים כבר באו עם רעיונות.
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים Camel - The Snow gooseאלבום מצויין, אבל רק אם אבא שלך אוהב progressive.אלבום מאוד ממולצים הם הביטלס למינהםאבל איזה סגנון אבא שלך בכלל אוהב?
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים פדיחות, אני נעשה סנילי THE WHO (TOMMY?) BOSTON (MORE THAN A FEELING( FOREIGNER BLONDIE איך שכחתי AMERICA Horse With No Name BOB DYLAN תהרוג אותם עם HOTEL CALIFORNIA של ה EAGLES
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים הנה ישנים שלדעתי יתאימו (סגנון דיסקו וכו לריקודים פלוס מינוס):Alphaville - Big in JapanB52's - Love ShackBee Gees - Stayin' AliveFrance Gal - Ela ElaFrankie Goes to Hollywood - RelaxGloria Gaynor - I Will SurviveIrene Cara - FameJoan Jett - I Love Rock & RollKaoma - LambadaKool and the Gang - CelebrationKinks - My SharonaKylie Minogue - The LocomotionLaura Branigan - Self ControlLipps Inc. - FunkytownMen at Work - Down underPointer Sisters - Im So ExcitedSamantha Fox - Touch MeThe Buggles - Video Killed the Radio StarThe Mamas & The Papas - California Dreamin'Tom Jones - Its Not UnusualWeather Girls - It´S Rainin MenWham - Wake Me Up Before You Go-GoKool & The Gang - Ladies NightOttawan - D.I.S.C.O.Police - Don't Stand So Close To MeOttawan - Hands UpBilly Joel - Uptown GirlBonnie Tyler - Total Eclipse Of The HeartEurythmics - Sweet DreamsLionel Richie - All Night LongCyndi Lauper - Girls Just Wanna Have FunMadonna - HolidayAha - Take On MeElton John - NikitaMadonna - Like A VirginMadonna - Material GirlModern Talking - You're My Heart, You're My SoulSandra - Maria MagdalenaU2 - Sunday Bloody Sundayמספיק?אם מישהו ימליץ קצת על ישראלים ישנים שמבוגרים יאהבו אני גם צריך קצת
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים Bill Haley - Rock Around The Clock.mp3Little Richard - Long Tall Sally.mp3Little Richard - Lucille.mp3Little Richard - Tutti Frutti.mp3the everly brothers - Bye Bey Love.mp3Roy Orbison - Pretty Woman.mp3domenico modugno - ciao ciao bambina.mp3Domenico Modugno - Come Prima.mp3Skeeter Davis - The End Of The World.mp3Paul Anka - Sealed With A Kiss.mp3chubby checker - lets twist again.mp3John Leyton - Johnny Remember Me.mp3- the hippy hippy shake.mp3Brenda Lee-all alone am I.mp3Dalida- Alain Delon - parole paroles.mp3Alma Cogan-tell him.mp3E - Jerry Lee Lewis (50-60) - Great Balls of Fire.MP3the shirelles - - Will You Still Love Me Tomorrow.mp3E - Brothers Four (50-60) - Green Fields.MP3Brian McKnight - crazy loveהנה שירים משנות ה60, אולי טיפה 70 ו50וחידה: מי יודע מה משותף לכל השירים הנזכרים לעיל?בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שענה לא נכונהעוד:טקילהElton Johnsongs from the musical - Grease!משינה!!תיסלם!ריטהכוורתיהודה פוליקריהורם גאוןיהודית רביץחווה אלברשטייןזוהר ארגוב אם הם לא חבורה של אשכנזים צבועים ומסריחיםהגבעטרוןדוד ברוזהאריאל זילבר(למרות שאתה שונא אותוQueen
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מחבר כל השירים הלועזיים הם מאסקימו לימון... :-)אבא שלי שומע אבל גם מוסיקה יותר מודרנית יחסית, כמו מייקל ג'קסון, אריתה פרנקלין והוא אפילו אוהב שני שירים של רמשטיין (rammstein) שהם: ich will ו-mutter.יש עוד הצעות? הורדתי בינתיים 90% מכל השירים שהופיעו בת'ראד הזה (5% כבר היו לי, 5% אני מכיר ולא התאימו).תודה,ותודה נוספת לשגיא, הלו הוא RoCkF0rD, או בשמו הכנוחי P.I.I.K שהמליץ לי על תוכנה מצוינת בשביל לנגן את המוזיקה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.