עבור לתוכן

טוב מחר אני קונה את הנגן MP3 - נשארו 2 נגנים בהתלבטות. תעזרו לי להחליט.

Featured Replies

פורסם

ערב טוב ,

אחרי ימים רבים של חרישה באינטרנט , קריאת ביקורות וכו' הגעתי להחלטה שהנגן שהכי מתאים לי זה המיקרו החדש של CREATIVE .

ההתלבטות שלי היתה בעיקר עם ה IRIVER H-10 אבל בעקבות זה שהוא היה יקר ב 300 שקל מהקריאטיב החלטתי לוותר עליו.

אבל מה , היום אני נכנס לאתר שממנו אני רוצה לקנות ומה אני רואה ? המחיר של ה H-10 ירד ל 1600 שקל !!

http://pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69

עכשיו הוא עולה בדיוק כמו הקריאטיב ואני באמת אבל באמת לא יודע איזה לקחת מבין השניים.

בחלק מהמקרים אומרים שאין על IRIVER והדגם הזה מעולה ועדיף על המיקרו ZEN וחלק אחר אומר שעדיף המיקרו.

מה שאתה תגידו יכריע את הכף מבחינתי. מי מבין השניים אתם הייתם לוקחים ?

קחו בחשבון שהדבר החשוב לי ביותר זה האיכות צליל של הנגן והגודל הפיזי .

תודה .

פורסם

לא נראה לי שלמיקרו יש יתרון מסויים על האייריבר חוץ מבגודל (אולי, אני לא בטוח)

בכל מקרה, בH10 יש לך הרבההההה יותר פונקציות מאשר במיקרו, המיקרו ישמש אותך למוזיקה נטו אבל לאייריבר יש הרבה יתרונות כמו מסך צבעוני, אוזניות איכויות, סוללה נשלפת, הצגת תמונות, רדיו, הקלטה, וכמובן יש לו תמיכה מובנית ורשמית בעברית וזה יתרון משמעותי!

פורסם

מבחינת גודל, תלך לאתרים שלהם ותבדוק.. לפי דעתי ה ZEN יותר קטן, אבל שווה בדיקה (אם כי בגדלים האלו זה לא הכי משנה).. אתה יכול ללכת לחנות באג או משהו ולבדוק את זה...

בשני המכשירים יש סוללה נשלפת, רדיו, הקלטה...

תבדוק כמה אחריות אתה מקבל על כל אחד.. היבואן של IRIVER מוכר את ה H10 עדיין ב 1900 ש"ח...

פורסם

אם חשוב לך הגודל הפיזי+איכות סאונד לך על הZen Micro כי יש לו 98DB והוא יותר קטן בסנטימ משהו כזה שזה דיי הרבה מה H10.

בעיקרון הייתי הולך על zen אני גם הזמנתי אותו הוא עדיין בדואר..

אם חשוב לך היופי לך על הH10 אם חשובה לך האיכות לך על הקריאטיב.

בשניהם יש אותו דבר רק שבH10 יש מסך צבעוני זה הכול.

קנייה נעימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים