עבור לתוכן

המלצות לקניית מצלמה דיגיטלית

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. לא מחפש משהו מקצועי, לא מעוניין להיכנס עמוק לתחום הזה.

אני רק אצלם מדי פעם חברים, משהו ברחוב וסתם דברים קטנים כאלה.

אין לי מושג במצלמות דיגיטליות, אבל בבקשה תמליצו לי על מצלמה דיגיטלית (+אביזרים נלווים) הכי זול ואיכותי שיש

(לא יודע כמה זה זול במצלמות דיגיטליות. 1000? 1500? אין לי מושג.)

פורסם

זה הכי זול וגם משתלם:

Canon A510

256MB SD

מטען+4סוללות GP 2300

תיק

בכ-1350 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אתה בטוח שאין יותר זול מזה?

אני אוכל להרשות לעצמי, רק מעדיף יותר זול ואיכותי.

אבל אסתפק בזה אם אין.

פורסם

לדעתי לא תמצא מצלמה (חדשה) שתשרת אותך כמו זו במחיר הזה (כולל הכל, כאמור).

אחרות (זולות יותר) יהיו בעלי מסך קטן יותר או מצלמות מוגבלות באפשרויות ולדעתי חבל לקנות מצלמה כזו.

פורסם
  • מחבר

אני מבין את זה, אבל אני גם מנסה להסביר שאני לא מחפש מצלמה שיהיו בה כל האפשרויות.

אני סך הכל מחפש מצלמה דיגיטלית, שאני אוכל לצלם בה תמונות, להעביר אותם למחשב וזהו.

אני לא מתכוון להשתמש או ללמוד באפשרויות מתקדמות של המצלמה, הדברים האלה לא מעניינים אותי.

רק כדי להבהיר עד כמה שאני מחפש מצלמה פשוטה: התכוונתי בכלל לקנות פלאפון שיש בו מצלמה וזה היה מספק אותי.

וגם מסך קטן לא ממש משנה לי...

(אפילו אחת בלי מסך תהיה בסדר גמור)

פורסם

אני באותו מצב כמוך אולי הדיון הזה יעזור לך

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113276.0

אבל לסיכום בפורום ממליצים רק על מצלמות (MID-HIGH) ואם אין לך מעל 1000 ש"ח אז לא יוכלו ממש לעזור לך בפורום.

פורסם
  • מחבר

כן, חבל שזה כך.

אני לא רואה אנשים ממליצים בפורום "גרפיקה ועיצוב" רק על כרטיסי מסך HIGH/MID. יש גם LOW END.

חבל שלא עושים את זה פה בקשר למצלמות, כי באמת שלא כולנו זקוקים למצלמה משוכללת עם המון פונקציות, רק מצלמה פשוטה,

עם איכות צילום בינונית (שתהיה דיגיטלית כמובן).

*זה נראה לי מוזר להוציא 1000+ ש"ח על משהו שיהיה רוב הזמן בארון ולא אשתמש בו.

פורסם

אתה יכול לקנות מצלמה יד-שנייה או את ה-

Canon A60 בכ-640 ש"ח

תוסיף כ.זיכרון 128MB בכ-72 ש"ח (יספיק לכ-130 תמונות ויותר אם תוריד את האיכות)

מטען וסוללות בכ-150 ש"ח

=

סה"כ יוצא לך 860 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה Chevy, אבל בדיוק דיברתי עם מישהי באינטרנט והיא המליצה לי על המצלמה שיש לה:

מצלמה C310/D540 Olympus

המצלמה הזאת (מחודשת) עולה 685 ש"ח+

Olympus 128MB xD picture card שעולה 165 ש"ח. יצא לי 850 ש"ח ביחד.

(אני לא זקוק למטען סוללות כי כבר יש לי אחד של GP 1800- עם 4 סוללות. כך שהם יספיקו למרות שהמצלמה ידועה בזלילת סוללות).

לפי הפרטים שבדקתי המצלמה שאני הבאתי יותר מתקדמת מהמצלמה שהמלצת עליה. היא עולה יותר, אבל שווה את תוספת המחיר הקטנה.

אז אתם ממליצים לי לקנות אותה? או שההבדל בינה לבין ה- Canon A60 לא עד כדי כך גדול?

דרך אגב, המצלמה מסופקת עם 16MB זיכרון. כמה תמונות באיכות בינונית/גבוהה יספיקו להיכנס בזיכרון הזה?

והחנות הזאת : http://www.cameraclub.biz/shop/product.asp?product=116 אמינה? כי חשבתי לקנות משם.

ורק עוד משהו קטן, המצלמה מחודשת (עולה יותר זול ממצלמה חדשה). אני צריך לדאוג מבחינת העניין הזה?

פורסם

הA60 מצלמה יותר טובה , עדשת הזום שלה יותר טובה ויותר איכותית משמע-תמונות יותר איכותיות , דבר שני , כרטיסי הזיכרון של הOLYMPUS זה SM ולא xD , SM זה הכרטיס הכי פחות מתקדם בשוק , המצלמה A60 גם מחודשת , אבל יותר טובה מהאולימפוס שהבאת.

סוללות 1800 לא כל כך חזקות למצלמה דיגיטאלית , אבל ניחא , תשתמש בהם...

שים לב שעדיין הA60 עולה יותר מהאולימפוס , פשוט הכרטיס זיכרון של האולימפוס עולה יותר בגלל זה יוצא שהA60 לבד עולה יותר מהאולימפוס...

פורסם
  • מחבר

בסדר, אז אני כנראה אלך על ה-Canon A60.

רק אתם יכולים להמליץ לי על חנות (לא סתם אחת) שאני אוכל לקנות ממנה את המצלמה+כרטיס הזיכרון?

פורסם

מצלמה בנפרד וכרטיס זיכרון בנפרד.

חפש ב-ZAP :)

סוג כרטיס זיכרון -> Compact Flash.

פורסם
  • מחבר

בסדר תודה. אתם יכולים להביא לי דוגמאות של צילמים מהמצלמה הזאת? רק לראות את האיכות, להיות בטוח שאני אוהב את מה שאני הולך לקנות.

פורסם
  • מחבר
:)שוב תודה לכם על העזרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים