עבור לתוכן

יש אפשרות לחבר ספק אחד לשני מערכות ושיפעיל כול מערכת אחרי זמן מסויים ?כנסו להסבר

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהכבל השחור בשילוב עם איזה שהוא כבל שחור מדליק את הספק בלי המחשב, תנסה ותראה

• תגובות 31
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אנשים  :kopfpatsch: כבר ארמתי שהבעיה שלי היא לא איך להדליק את ספק בלי הלוח אלה היא  איך לעשות מתג שיחליט מתי המתח יעבור ומתי לא. תיקראו את התשובות האחרונות ואז תבינו...

נו את זה אני יודע זאת לא הבעיה.. הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איפה קיים מפסק שיחבר וינתק לי 20 כבלים שונים בו זמנית עם אתה מכיר תן לי לינק או משהו או תמונה ועם אין מפסק וצריך להכין אחד אניישמח עם תגיד לי איך...

תודה...

יוו סוף סוף מבינים אותי חח :yelclap: :yelclap: :yelclap:

יווו חברה זה לא משנה איזה ספק אני יקנה עדין אני לא יכול לשים את כול המחשב על ספק אחד מסיבה אחת והיא שהקרור גז צריך להידלק מספר שניות (בערך 20) לפני שהמחשב עצמו נידלק אז דיי עם הרעיונות הלא רלוונטיות האלה....

בכול מקרה היהנ צירתי משהו מקווה שמישהו בכלל מבין ויכול באמת לעזור איך אני עושה את המפסק הזה...

תודה..

פורסם

נכון הירוק והשחור שאיתם אתה מדליק בלי לוח אם

אז שים עליהם מפסק אחד לפני הקירור ואחד אחרי

ככה שאחד יפעיל חשמל רק עד הקירור והשני יסגור כבר מעגל סופי גם למחשב

אם לא הבנת תגיד אני אשרטט לך

פורסם
  • מחבר

אני ישמח לשירטוט למרות שנירא לי שהבנתי אני יבדוק את זה עכשיו למרות שזה מוזר כי החוטים האלה אחריים רק על הדלקה של הספק וגם עם הם לא מחוברים החשמל עדיין יעבור בכול שאר החוטים...צודק?ועם כן אז המחשב ידלק בכול מקרה...

והבעיה היא שהחוט שיושב לקרור גז הוא בדיוק אותו מולקס שמתחבר ללוח כאילו יש מפצל כזה שמיתחבר למולקס של הספק והמפצל הזה הולכים שני חוטים אחד לגז ואחד ללוח.. אני ינסה ויחזיר תשובות חח..תודה..

פורסם

:bash: :bash: :bash: :bash:

לא נראה לי שמישהוא ממש הבין אותך אבל אני הבנתי :-)

תקשיב הדרך הכי טובה זה להישתמש ב2 הספקים

ולעשות מין טיימר (אין לי מושג איך אבל זה אפשרי באלקטרוניקה) שאחרי שלושים שניות הטיימר יסגור תמעגל של החוט הירוק על הלוח או שיסגור אותו רק לשניה בלחצן שיוצא מהלוח אם.

אם אתה רוצה להישתמש בספק אחד אז אתה צריך ספק חזק ואתה צריך לשים מפסקים על כל הכבלים שיוצאים ללוח אם חוץ מהשחורים (תשאיר תשחורים שלא תיתן ללוח זרם בלי הארכה)

כמו כן תחשוב שמתי שתפעיל את המחשב והגז יתחיל לעבוד אבל הלוח לא אז כל שאר הדברים גם יתחילו לעבוד (כונן קשיח כוננים אופטיים ועוד) אני לא יודע איך זה ישפיע אחרי שהלוח יתחיל לפעול

יכול להיות כלום ויכול להיות שזה לא יעלה

לא יודע...

אם אתה יכול להישתמש ב2 ספקים אז תשתמש ב2 ספקים ותבקש ממישהוא נחמד פה שיארגן לך מעגל שיסגור את המעגל של הכפתור של ההדלקה שיוצא מהלוח אם מתי שהוא מקבל זרם (לדוגמא מהמולוקס שיהיה מחובר לספק של הגז) ואז שלושים שניות אחרי שתפעיל את הספק של הגז אז המנגנון הזה יקבל זרם ויתחיל לספור שלושים שניות ואחרי שלושים שניות יסגור את המעגל של הכפתור של ההדלקה לחצי שניה ויפעיל את המחשב.

פורסם

תזכיר לי שוב למה אתה לא יכול פשוט להדליק את המחשב עם הקירור גז? למה לסבך את החיים?

פורסם

כי לוקח לקירור גז זמן עד שהוא מקרר

צריך לדחוס את הגז

פורסם
  • מחבר

יווו שתהיו בראים זה מה שיש לי להגיד חח ניראה לי שרק אחד הצליח איך שהוא להבין אותי אבל הפיתרון שהצעתה אחי לא עזר בכול מקרה הבאתי מחבר בודק מיוחד שמיתחבר לחיבורים של הספק ובודק את המקסימום שהוא יכול לעמוד בוא... ולפי הבנתי הוא לא יכול לעמוד בכול זה..(בכלל לא נירהא לי שספק אחד יכול)

1.vapochill

2. 2 קטודות.

3. 6800 אולטרה

4. הרדיסק + ראפטור

5. 6 מאווררים!

7. צורב די וי די

8. לעמוד במתחים יציבים של אוברקלוק מ פרסקוט 3.2 ל 4.305 בלוח שזה בכלל קשה...

וזהו בערך אז מה לא נירהא לי שקיים ספק כזה שיחזיק את הכול במכה...

אז יש לי שאלה ולא יודע עם היא קשורה לפה אבל חבל פשוט לפתוח עוד תארד!!!

אז השאלה שלי היא עם הספקים הקטנים האלה של המארזים יחזיק לי את הקרור גז? הקרור הזה צורך 15 אמפר לפי הספר והספק של tt 480w לפי החוברת שלו נותן 18 אמפר אבל הוא לא מצליח להחזיק את המערכת הזאת בכלל כך שאני לא יודע מה הולך פה מישהו יודע?..

נ.ב

אני מחר הולך לקנות את החומרים לבניית מארז מפרספקט מלא רק תחשבו עד כמה המחשב יהיה יפה עם הכול הקרור גז ספקים לוח הכול הכול יהיה בשקוף עם תאורה וכו כו יוו אני מת כבר להתחיל חח..

יחיאל בן חמו

פורסם

בקשר לפקספקס אחי.

אם אתה עושה מארז פרספקס תקנה לכל מאוורר שמכניס או מוציא אוויר ולכל חור פילטר

אחרת כל המארז יתמלא לך אבק וזה יהיה מגעיל.

מצד שני זה קירור גז אז אני לא יודע כמה מאווררים יש לך בידיוק שם.

בקשר לספקים

למה שלא תעשה ספק חיצוני למערכת קירור?

תעביר כבל יפה של חשמל מהקומפרסור או מה שזה לא יהיה למקום אחר לחשמל

פורסם

הAntec550w יכול להחזיק את כל המערכת הזאת

פורסם

לא הוא לא.....רק קירור הגז זה 200וואט+

פורסם
  • מחבר

מה שנכון נכון האנטק 550 כמה שהוא חזק וכו וכו לא יכול להחזיק את המערכת הזאת לבד מסיבה אחת שרק הקרור גז לוקח איזה 15-18 אמפר כך שתוסיף לזה את הכמות שהאולטרה לוקח וכו כוו ושלא לדבר על האוברקלוק..

בכול מקהר למישהו יש רעיון איזה ספק של בארבונים או איך שלא קוראים לזה יכול להחזיק לי את הקרור גז?..

ובקשר לחיבור לחשמל של הקיר ישירות חשבתי על זה מליון פעמים ולמעשה קיבלתי מתאם עם הקרור גז הזה שקניתי אבל התאם נישרף והלך כך שבגלל זה אני משתמש עכשיו בספק והבעיה היא שהמערכת צריכה 15 אמפר ולא מצאתי שנאי שנותן ב-12 וולט 15-20 אמפר חחח

פורסם

ספק 18 אמפר 12 וולט? אין בעיה! ספק AT ישן. זה אפילו בחינם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים