עבור לתוכן

תיבות דואר חינם של 1 גיגה בקרוב ב YAHOO...

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3062239,00.html

הגיע הזמן... נקווה רק שיהיה תמיכה יותר טובה בעברית מ GMAIL (שאומנם השתפר אבל עדיין לפעמים עושה בעיות). באמת אין צורך בתיבת דואר בספק אינטרנט היום.. סתם קטן ורוצים כסף על סריקת וירוסים / ספאם...

הצעד הזה הוא כנראה בתגובה לכך ש GMAIL יוצא לציבור הרחב ב1 לאפריל (בדיוק באותו תאריך שהוכרז לראשונה, וכולם חשבו שזה בדיחה בגלל התאריך). הממשק לא פשוט כמו GMAIL אבל עדיין, די טוב ולטעמי יותר נוח מ HOTMAIL.

בטח HOTMAIL גם יעשו משהו כזה בקרוב :)

פורסם

המייל שלהם יותר נוח מהוטמייל,

אבל עדיין, אין כמו gmail בקטע הזה, הוא מהיר ונוח, ולא כבד.

בכל מקרה לדעתי יותר מ250 זה גימיק כזה, בינתיים לא צריך יותר....

פורסם

אני עדיין לא מבין למה שחברות גדולות יתחילו לחלק 1 ג'יגה בחינם ..

כאילו זה מעולה , אבל אני לא מבין את השיקולים של החברות ..

פורסם

יאהו זה חתיכת ספאם אחד גדול,יש לי את אותו החשבון שם כבר איזה 6-7 שנים....הכל ספאם....עם 250 מגה כבר נמאס לי למחוק אז שלא נדבר על ג'יגה :bash:

פורסם
  • מחבר

יאהו זה חתיכת ספאם אחד גדול,יש לי את אותו החשבון שם כבר איזה 6-7 שנים....הכל ספאם....עם 250 מגה כבר נמאס לי למחוק אז שלא נדבר על ג'יגה :bash:

עשית ENABLE ל SPAM FILTER ? אכן, יש שם הרבה מתקפות של SPAM, אבל בחודשים האחרונים הכל מגיע ישר ל SPAM BOX, לא היתה לי שם אף טעות (כל המידע הנכון הגיע ל INBOX)... מה גם, חכה ש GMAIL יצא בעוד חודש, ה SPAM גם יתחיל לחגוג שם....

אני עדיין לא מבין למה שחברות גדולות יתחילו לחלק 1 ג'יגה בחינם ..

כאילו זה מעולה , אבל אני לא מבין את השיקולים של החברות ..

ואני לא מבין איך הצורבים הכי זולים היום, הם יחסית גם הכי טובים... מה לעשות, לא תמיד הכל מובן, חוץ מזה, שכשאתה מקבל 1GIGA, מבחינת אכסון אתה לא מקבל אותו ישר... הם בטח מוסיפים עוד מקום לפי קפיצות בשימוש... מרבית המשתמשים בטח לא יגיעו לזה..

פורסם

לי יש חשבון שם מאז 1997.

אין לי שום דואר זבל

פעם היה.

אבל כבר איזה שנתיים שיש להם פילטרים חדשים לSPAM וכלום לא עובר אותם.

פשוט תגדיר שרק דואר מכתובת מוכרת יעבור לINBOX, וכל מה שנחשב SPAM ימחק אוטומטית.

דרך אגב, גם דואר שלא נמצא בספר כתובות שלך יכול להגיע אליך לתיבה.

בתנאי כמובן שהוא לא מוגדר כSPAM ע"י הפילטרים שלהם.

ככה שאתה תמיד תקבל את הדואר שלך גם ממקורות לגיטימיים שלא מופיעים ברשימה שלך.

לדוגמא אני הזמנתי חלקי מחשב מארה"ב והגיעו לי לתיבה אישורים על המשלוח וכ"ו בלי צורך להוסיף את הכתובת של החנות לרשימת כתובות שלי.

וזו רק דוגמא אחת כמובן.

תנסה את ההגדרה של הפילטרים כמו שהמלצתי לך ותופתע לטובה.

פורסם

איך ידעתי שיהיה ת'רד לזה

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים