עבור לתוכן

AMD 64

Featured Replies

פורסם

יש לו בעיות תואמות, כדאי לבדוק, לא כל הלוחות תומכים בו.

פורסם

אתה לא משלם לפי מה"צ אלא לפי ביצועים

מעבד A64 3000 + במהירות 1800 מה"ז מהיר יותר ברוב המשחקים ובישומים כלליים ממעבד פרסקוט 3 גה"ז של אינטל.

פורסם

תודה על התגובות... המהירות הפרקטית של ה3000 היא 1.8? זה לא משהו יחסית למחיר...

AMD לא מודדים לפי מהירות שעון.

אם אתה רוצה להשוות לפנטיום, משווים לפי המס'. למשל +3000 אומר שהאיכות לא נופלת ממעבד פנטיום 3000MHZ.

כמובן שאם *באמת* תבדוק (תערוך מבחנים, או תבדוק באנצ'מארקים), תיווכח שה+3000 בסוקט 939 מגיע לביצועים של 3.4GHZ במשחקים.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה...

מה דעתכם על הסמפרון דרך אגב? האם שווה להשקיע בו? אני בצבא ואין לי הרבה כסף להוציא מה שגם אני לא הרבה בבית ככה שאני מתלבט אם כל העניין משתלם בכלל...

פורסם

הסמפרון מיועד בעיקר למחשבים משרדיים

במידה ואתה לא משחק הרבה במשחקים ובעיקר לא במשחקים כבדים אז הסמפרון מאוד משתלם לך

וכמו כן לא משתמש בתוכנות שזוללת משאבי מעבד (עריכת וידיאו ...)

ירח אפל

פורסם

אני קניתי עכשיו מעבד 3000 S939 ולוח אם של MSI K8N NEO 4 PLATINUM הוא לוח טוב מאוד עם NFORCE 4 ועולה בסביבות 930-970 ללא SLI אומנם, אבל יש לו הרבה פיצ'רים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני כן משחק הרבה במשחקים וחשוב לי שיהיה לי מעבד חזק בשביל זה, אבל אין לי הרבה כסף להשקיע ו800 שקל זה קצת הרבה בשבילי. יש המלצות למעבדים אחרים?

פורסם

אם אתה לא יכול להשקיע בA64, תסתכל על הסמפרונים בסוקט 754

הם נותנים ביצועים מצויינים יחסית למחיר

פורסם

firemebad - זה נשמע לי כמו הוצאה מיותרת לחלוטין על לוח אם - יש לך לוחות אם כמו הצ'ינטק והג'יגבייט היותר פשוט ב700 שקל פחות ואלה אם באמת אתה צריך את כל הפעצ'רים האלו שיש בלח אם זה נשמע לי כמו הוצאה מיותרת

ברמת התחושה אני לא חושב שכדאי לקנות את ה NF4 4x, או NF4 או NF4 U (עדיף U).

פחות או יותר 800-600 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים