עבור לתוכן

AMD 64

Featured Replies

פורסם

מה ניינים?

אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח אם ונראה לי שאני אלך על ה64 החדש. השאלה שלי היא האם יש דגמים שונים של אותו מעבד ומה ההבדלים ביניהם? ואיזה לוח אם אתם ממליצים לקנות איתו? קחו בחשבון שהידע שלי בנושא לא נרחב ממש.

פורסם
  • מחבר

מישהו...?

פורסם

בסוקט 939 יש לך את

2800+

3000+

3200+

3500+

4000+

FX55

פורסם

יש הרבה דגמים...

כעיקרון כרגע אתה אמור בעצם לבחור את המעבד על פי הסוקט שאתה רוצה ,בין 754 ל -939 שהוא חדש יותר.

למעשה עדיף ללכת על 939 מכיון שקרב יומו של אחיו הצעיר למות.

מבחינת מעבדים יש לך מ -2800 ועד ל -4000.

כנס לדוגמא ללינק הזה ותראה איזה מעבדים מוצעים לך למכירה בסוקט 939 :

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_75_1413

פורסם

את הדגמים כבר הביאו לך והם מסודרים בין החלש  לחזק

עכשיו בקשר ללוח עם אתה בבעיה של תקציב אז אתה יכול להיסתפק בלוח של גיהבייט שעולה 600 שקל...

במיקרה ויש לך תקציב קצת יותר רחב אתה יכול לקחת לוח של msi שהם ממש טובים במיקרה שאתה רוצה לעשות SLI יש לך אתה לוחות במצויינים של DFI שהם גם לוחות מצויינים לאוברקלוק ונחשבים ללוחת הכי טובים בעולם לתושבת 939

פורסם

הייתי גם מציע את הלוח הזה :

Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939

לוח מצוין עם המון פיצ'רים וגם מצוין לאוברקלוק, עולה סביבות 1130 ש"ח אבל שווה כל שקל אני חושב.

יש גם את הדגם הזה עם SLI , תוספת של עוד 100 ש"ח..

פורסם

בסוקט 939 יש לך את

2800+ אין!

3000+

3200+

3500+

4000+

FX55

פורסם

firemebad - זה נשמע לי כמו הוצאה מיותרת לחלוטין על לוח אם - יש לך לוחות אם כמו הצ'ינטק והג'יגבייט היותר פשוט ב700 שקל פחות ואלה אם באמת אתה צריך את כל הפעצ'רים האלו שיש בלח אם זה נשמע לי כמו הוצאה מיותרת

פורסם

firemebad - זה נשמע לי כמו הוצאה מיותרת לחלוטין על לוח אם - יש לך לוחות אם כמו הצ'ינטק והג'יגבייט היותר פשוט ב700 שקל פחות ואלה אם באמת אתה צריך את כל הפעצ'רים האלו שיש בלח אם זה נשמע לי כמו הוצאה מיותרת

צודק... הכל לפי התקציב.

אם התקציב קטן יותר אז באמת עדיף ללכת על מה שהצעת.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות... המהירות הפרקטית של ה3000 היא 1.8? זה לא משהו יחסית למחיר...

פורסם

בסוקט 939 הוא 1.8 גיגה הרץ.

בסוקט 754 הוא 2.0 גיגה הרץ.

פורסם

אתה הולך על מהירות מעבד או על ביצועי מעבד?

כי אם אתה מעדיף שתהיה לך מהירות אז תיקח את אינטל פרסקוט (ותקבל יתרון של תנור חשמלי)

אבל אם אתה מחפש ביצועים יותר טובים אז אתה לא צריך להסתכל רק על המהירות אלא על הבנצ'מארקים שנעשים לךמעבד ושם המעבד הזה משתווה ואף עולה על מעבדים 3000 של אינטל

ירח אפל

פורסם

היום ג'יגה הוא אינו מדד לביצועים! AMD הוכיחו זאת עם האטלון ואינטל עם הדותן והבניאס.

אם מה שחשוב לך זה מגה הרצים קנה פרסקוט, נכון הוא קצת יותר יקר מהאטלון 64 ואין לו תמיכה ל-64 ביט אבל תראה את הצד החיובי אתה תוכל לטגן עליו בלי בעיה.

פורסם

Plonter.co.il:

http://www.plonter.co.il/products_results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&EQdivisiondataRQ=%EE%F2%E1%E3%E9%ED%20%E5%EE%FA%E0%EE%E9%ED&EQshelfdataRQ=AMD%20Athlon%2064%20-%20939&cart=11118737461858029〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=25&sortitems=1

AMD Athlon 64 3200 - For Socket 939 based boards - Tray - Without fan

AMD Athlon 64 3200 WINCHESTER 90nm - For Socket 939 based boards - without fan - Tray

שניהם באותו המחיר, אז מהי ליבת הראשון? ומה ההבדל בינה לבין ה-Winchester ?

בקשר ללוח אם, יש את:

ASUS A8N-E - AMD Socket 939 Athlon 64FX/Athlon 64 - NVIDIA nForce4 Ultra

ב-846 ש"ח

זה לוח ULTRA עם כל הפיצ'רים, רק בלי SLI, והמחיר שלו (יחסית ל-ASUS) דיי זול הייתי אומר... אתם לא חושבים שהוא כדאי?

פורסם

טוב, אני מאמין שעניתי לעצמי על השאלה בנוגע לליבה:

Winchester 90nm מציג בערך שיפור של כ-3% בביצועים, צריכת חשמל נמוכה יותר, וחום נמוך יותר. בנוסף הוא טוב יותר ל-OverClocking

לעומת ה-Newcastle 130nm.

בנוסף ישנה השוואה בין שניהם:

http://www.bleedinedge.com/reviews/processor_reviews/a64/ap64_01.html

אז באותו המחיר, לדעתי מומלץ לוודא שאתה מקבל winchester...

אם יש למשהו דעה שונה בנושא, אשמח לשמוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים