עבור לתוכן

צריך כרטיס קול חדש - המלצות ב600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

[glow=red,2,300]שלום פורום[/glow]

לקח לי כמה זמן להבין שהכרטיס המובנה שלי הוא חרא ועכשיו אני רוצה כרטיס קול חדש! אני יכול להוציא עליו עד 600 ש"ח..

שמעתי שCREATIVE הם כר לא כמו שהיו פעם - זה נכון?, תשמעו - גם בלי קשר לזה אני רוצה כרטיס של DOLBI DIGITAL , אני פשוט לא יודע איפה אפשר

לקנות אחד כזה ואני גם לא מבין כ"כ גדול בכרטיסי קול - אז בבקשה תתנו לי הצעו לכרטיס קול חדש - וכן - שיהיה של 5.1 לפחות! ושיעלה 600 ש"ח גג..

תודה רבה

פורסם

Auodigy 2 ZS (ככה כותבים ת'שם שלו ?) ?

פורסם

Audigy 2 ZS *

Great card, fair price, good value.

פורסם

Audigy 2 ZS

פורסם

Audiotrak Maya 7.1

לפי דעתי הרבה יותר טוב מהאודיג'י ..

פורסם

משחקים - אודיג'י 2ZS.

מוזיקה וסרטים - מאיה 7.1.

שים לב שאף אחד מהם לא תומך בקידוד DD, ולכן העבודה תיפול על המעבד שלך. הכרטיס היחיד כרגע שיכול לקודד DD (וייתכן ונכנס לך בתקציב) לא נמכר בארץ עדיין.

Anatoli.

פורסם

מה עם הChaintech AV-710, כרטיס מצויין והמון אנשים בHEAD-FI קונים אותו.. (הוא כבר נמכר בארץ ?)

פורסם

הוא עדיין לא נמכר בארץ.

עם זאת, יבוא שלו לא אמור לעלות יותר מ-200 שקלים.

Anatoli.

פורסם

לדעתי עדיף אותו מאשר את הקרייטיב

פורסם

כמה האודיג'י 4 עולה?

פורסם

כ-1900 שקלים בארץ.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

רגע, אז אין בארץ כרטיס שתומך בDD? ומה זאת אומרת שהעבודה תיפול על המעבד שלי? שהמעב שלי יצתרך לקודד? לא הבנתי..

משהו יכול להסביר קצת יותר טוב?

פורסם

במידה ומה שאתה צריך זה פיענוח DD אז יש לך פחות מקום לדאגה. עם זאת, במידה ואתה צריך לחבר את הרסיבר למחשב למשל בצורה דיגיטלית מומלץ מאוד שהכרטיס יידע לקודד DD כיוון שאם לא המעבד יצטרך לעשות זאת ואז המעבד יהיה פנוי פחות למטרות אחרות, דבר שפוגע בביצועים במשחקים.

הכרטיס הראשון שעשה זאת היה ה-SS של NVIDIA. כיום אין כרטיס לא מובנה שעושה זאת מלבד לכרטיס אחד שלא נמכר בארץ. עוד על הכרטיס הנ"ל תוכל לקרוא בחדשה שכתבתי עליו בקישור זה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

במידה ומה שאתה צריך זה פיענוח DD אז יש לך פחות מקום לדאגה. עם זאת, במידה ואתה צריך לחבר את הרסיבר למחשב למשל בצורה דיגיטלית מומלץ מאוד שהכרטיס יידע לקודד DD כיוון שאם לא המעבד יצטרך לעשות זאת ואז המעבד יהיה פנוי פחות למטרות אחרות, דבר שפוגע בביצועים במשחקים.

הכרטיס הראשון שעשה זאת היה ה-SS של NVIDIA. כיום אין כרטיס לא מובנה שעושה זאת מלבד לכרטיס אחד שלא נמכר בארץ. עוד על הכרטיס הנ"ל תוכל לקרוא בחדשה שכתבתי עליו בקישור זה.

Anatoli.

שמע, קודם כל - תודה שאתה עוזר לי אבל אני ממש לא מבין בזה :<...

תראה אני רוצה מערכת של 5 רמקולים לוויניים וסאב וופר לפחות (אולי גם מערכת של 7.1) , אני רוצה את הכרטיס במיוחד בשביל משחקים ויש משחק שאני ממש מתכוון לקנות אותו והוא משתמש בטכנולוגית DOLBI DIGITAL - בשביל זה אני צריך כרטיס שיפענח DD או  קידוד DD? ד"א - מה ז"א קידוד?

אני לא כ"כ מבין ברמקולים וכל זה - שאתה אומר רסיבר - אתה להסביר לי קצת יותר מה זה? (אני יודע שאני נשמע מטומטם אבל רק התחלתי להתעסק בזה)

ואגב - אני צריך שהכרטיס יתמוך בגרסה הכי חדשה של EAX (מה זה?) הגרסה הכי חדש של EAX היא 4.0?

בקיצור - אני צריך שהכרטיס יתן את המקסימום שאני יכול לבקש במשחקים (במוזיקה - שאני גם גם ישמע טוב ובאיכות אבל לא משהו הכי טוב, סרטים אני לא רואה במחשב)

תודה

פורסם

במידה ואתה מתכוון לחבר בצורה דיגיטלית את צריך קידוד DD, במידה ותחבר בצורה אנאלוגית אתה צריך פיענוח DD.

במידה ואתה משחק הרבה, אין לך מנוס אלא לרכוש כרטיס מסדרת האודיג'י. אני לא מזמן החלפתי כרטיס קול, והאודיג'י 2ZS שלי יושב חסר מעש בארון, דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין.

לסדרת כרטיסי האודיג'י יש רק פיענוח DD ולא קידוד שלו.

במידה ותציין איזו מערכת בדיוק אתה מתכוון לחבר אוכל לעזור לך יותר. ד"א, במידה ואתה שוקל מערכת 7.1 עליך לדאוג שהכרטיס שתרכוש יתמוך במערכת שכזו.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים