עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

הטענה ראשונה בנגן חדש

Featured Replies

פורסם

קיבלתי לפני כמה ימים את הזן מיקרו של קריאטיב. ובהטענה הראשונה שלו חיברתי אותו לכמה זמן ל-usb כי אפשר לטעון אותו גם דרכו,ישר עדכנתי גירסא.

התעסקתי עם המכשיר איזה דקה בערך וזהו. ואח"כ חיברתי לחשמל לכל הלילה.

עכשיו היה לי 3 פעמים השבוע הזה בעיות איתו שאני מקווה שלא נגמרו מהקטע של ההטענה הראשונה.

פעם אחת שלחצתי על פכתור כיבוי הוא לא נכבה(הכל פעל מצוין רק לא נכבה) זה קרה כאשר ניסיתי לשמוע שיר פגום אז אולי בגלל זה...

ופעם אחת היום חיברתי את הנגן כדי להטעין אותו,והאור הכחול של המסך דלק אבל המכשיר לא נטען, כאילו שהוא נתקע.

(הכפתורים אמורים להבהב בכחול שהוא נטען ובמקום זה המסך האיר באור כחול ולא נטעו.

הבעיה הראשונה נפתרה לאחר הוצאת הבטריה, והשניה לאחר הוצאת התקע והחזרתו.

לפי דעתכם זה סתם עניין זה יציבות הגרסא? (כרגע עשיתי ניקוי דיסק ו-reboot לגרסא)

בכל אופן הנגן חוץ מ-2 הבעיות שקרו רק פעם אחת,מתפקד מצוין והאיכות מ-ע-ו-ל-ה.

אז אני פרנואיד? או אולי יש בעיה....? כי במכשירים חשמליים וגם בנגנים מן הסתם תמיד יש שטויות כאלה.(כמה פעמים שזה קרה לי בפלאפון...........)

פורסם

שמעתי ממשתמש אחר בפורום שקנה נגן וגם שיחק איתו לפני שביצע טעינה ראשונה מלאה... היו לו גם בעיות שהמכשיר לא נכבה, וגם הבטרייה עבדה בתפוקה ממש חלקית (לפחות בפעמים הראשונים)...

לי אישית היה כתוב ב QUICK START שיש לבצע טעינה מלאה לפני שעושים משהו עם המכשיר בכלל.. זה מה שעשיתי ואין לי אף בעיה....

כך שיתכן ומדובר בחוסר יציבות כתוצאה מחוסר בשלות או מחוסר הגיון (שלך במקרה זה)...

נ.ב. למי שמקבל מכשיר אלקטרוני חדש, מומלץ לבצע את ההוראות וגם טעינה מלאה ללא הפרעה לפני שאפילו מדליקים אותו...

פורסם

טעינה ראשונית שלא לפי ההוראות עלולה לגרום לבטרייה לתת תפוקה נמוכה יותר בעתיד ולגרום לה בעצם לעבוד פחות זמן ולמות יותר מהר. וזה הכל , ככה שהבעיות שכנראה נתקלת בהם לא קשורות לאופן ההטענה הראשונית ובכלל.

מה שכן יכול להיות שהיתעסקות במכשיר לפני ההטענה הראשונית (ואני כלכך מבין את ההתלהבות שלך אבל בכל זאת - קצת סבלנות 8) ) וטיפול בביוס שלו על בטרייה שיכול להיות לא מספיק מלאה לעידכון תקין זה מה שגרם. הכי הגיוני נשמע כמו בעיות בתוכנה עצמה.

אך בדיוק כמו במחשבים - עשית את הצעד הנכון , "פירמוט והתקנה מחדש" ריסט עצבני , בדיוק כמו שבמחשבים זה פותר בעיות ולא שואלים או מנסים להבין למה , ככה גם בנגנים האלו.

פורסם
  • מחבר

טוב מה אני אגיד לכם... אני מקווה שלא דפקתי את הבטריה.

בכל אופן כאשר שיחקתי במשך דקה עם הנגן הוא היה מחובר ומוטען באותו הזמן. ככה שהסוללה לא התרוקנה ששיחקתי בו.

במקסימום היא  נשארה באותו רמה בערך.

שהמכשיר מחובר לחשמל ואתה שומע מוזיקה אז הבטריה לא מתרוקנת.

לא שיחקתי עם הנגן לפני שהתחלתי להטעין אותו.

יש אפשרות לבדוק האם הבטריה תקינה? או שפשוט לתת למכשיר לנגן עד שהסוללה מתרוקנת?

(מקסימום בן דוד שלי יביא לי מארה"ב בטריה חדשה... עולה איזה 30-40$

פורסם

לתת לו לנגן אחרי טעינה מלאה.. יתכן שבהרצות הראשונות יהיה לו פחות זמן מהאופטימלי.. שווה לנסות כמה פעמים.

פורסם

שאלה באותו נושא......

אני אמור לקבל השבוע(מקווה...) לקבל אייפוד מיני 6GB אני אמור להפעיל ולהטעין או רק ישר להטעין ואז להפעיל?

אה...ועדיף להטעין דרך הUSB או מהחשמל?

תודה רבה!

איתן

פורסם

שאלה באותו נושא......

אני אמור לקבל השבוע(מקווה...) לקבל אייפוד מיני 6GB אני אמור להפעיל ולהטעין או רק ישר להטעין ואז להפעיל?

אה...ועדיף להטעין דרך הUSB או מהחשמל?

תודה רבה!

איתן

ברגעים אלו הגיע לפה המחליף של ה MPIO 5GB שהספיק להפסיק לעבוד (מכשיר דפוק), ה MPIO 20GB, דבר ראשון שעשינו זה לחבר אותו לחשמל, זהו...

פעם ראשונה היית פשוט מחבר אותו לחשמל עד שהוא מלא... למה להפעיל?

פורסם

^^^^

מה זאת אומרת הייית? עוד לא קיבלתי אותו....קיצר קודם להטעין ואז להפעיל?(ואיך אני יודע שהוא טעון לגמרי?)

ושוב-מהחשמל או הUSB???

איתן

פורסם

^^^^

מה זאת אומרת הייית? עוד לא קיבלתי אותו....קיצר קודם להטעין ואז להפעיל?(ואיך אני יודע שהוא טעון לגמרי?)

ושוב-מהחשמל או הUSB???

איתן

מה אתה בפאניקה של החיים ?!?

אמרתי, מה לא מובן, בפעם הראשונה נראה לי עדיף מהחשמל, לא USB (למרות שזה לא משנה, אבל לפעמים יש חיבורי USB שלא עומדים בדרישות, אז למה לקחת סיכון)...

כשאתה מחבר מכשיר לחשמל (כמו נגן, פלאפון ומה לא), יש מד טעינה.. כשהוא מלא / 100% אתה תראה שהוא טעון לגמרי... ולא, לא להפעיל לפני הטענה מלאה...

פורסם

או קי...סבבה!

תודה רבה! לילה טוב!

איתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.