פורסם 2005 במרץ 2220 שנים לא לצורך אובר קלוק או משהו... רק טמפרטורה סבירהושקט! הרבה שקט...ומחיר טוב...ואל תגידו לי להחליף כי בכל מיקרה יהיה לו שימוש גם בעתיד...תודה מראש
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר אין מה לעשות צריך קירור חדש הוא פשוט מרעיש ומפוצץ לי תמוח! דברים פשוטים אמרתי... לא כל הקירורים המאסיביים של האובר קלוק...
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים אני מציע לך לקמבן איזה משהו עם קירור ישן של פנטיום 2 או 3... אפשר גם לוותר על המאוורר במקרה כזה...
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר חברה אתם חייבים להקשיב פעם אחת...אני לא מדבר פה על קירור במאות שקלים! סך הכל משהו סטנדרטי שיחליף תקירור המקולקל שלי!אני לא מתכוון להתחיל לקמבן פה דברים...ביקשתי סך הכל המלצה לאיזה קירור סטנדרטי לא יקר ושיהיה שקט...זה הכל...תפסיקו לעשות מהכל סיפור
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים אז בשביל מה אתה מבקש עזרה... פשוט לך לחנות מחשבים ותקנה את הקירור הכי זול שאתה מוצא..http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=6176זה הכי זול שמצאתי...בקשר לשקט.. לפי מה שרשום הוא עושה רעש של 32DBA, שזה די רועש.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר אז במה בדיוק עזרת לי????אם הייתי רוצה רועש הייתי כותב רועש...אבל כתבתי שקט נכון...ממש קל להבין שאני מחפש קירור שקט
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים חבובצ'יקקירור טוב ושקט עולה קצת יותר מכל הכרטיס מסך שלךבגלל זה אמרנו לך - תקמבן משהו
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים להשקיע בו...לא שווה בשיט...אפילו שקל...אני לקחתי צלעות מאיזה כרטיס מסך ישן....ושמתי עליהם מאורר של P2...אבל אין חיישן אז אני לא יעול לדעת כמה זה עוזר...
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים כן שווה להשקיע בו.אתם לא מבנים שהוא צריך מחשב שקט כנראה לסלון או כמרכז מדייה ולא למשחקים רציניים.אז אין לו סיבה להחליף כרטיס, הוא רק רוצה שיהיה שקט (וגם אם הוא יחליף מה זה יתן לו ?!?!) .אני מציע לקנות משחה טרמית (30 שקל) להצמיד צלעות קירור הכי פשוטות שתמצא.זה יספיק.אם אתה רוצה אתה יכל לקנות גם מאוורר של קטן של 2ס"מ ולחבר, הם בדרך כלל שקטים מאוד כמעט שאי אפשר לשמוע אותם.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים אם כל מה שנהרס בקירור זה המאורר אז אין לך מה לדאוג כל כך, אתה יכול פשוט להשאיר את זה ככה, GF4MX ממש לא מתחמם הרבה.מקסימום אם הכרטיס יתחמם יותר מדי תקנה את הקירור הורוד ההוא ואם הוא יהיה רועש מדי פשוט את תחבר את המאורר, גם בלעדיו הקירור יספיק.
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190הכרטיס שלך לא מתחמם כל כך שהוא צריך קירור אקטיבי
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים 1. יכול להיות שיהיו לו בעיות לחבר את זה לכרטיס.2. הקירור הורוד עדיף בגלל שעם מאורר הוא יתן ביצועים טובים יותר, ואם הוא ירעיש יותר מדי אפשר פשוט לנתק את המאורר והוא עדיין יספק, והוא גם יותר זול ומתאים לכרטיס בדיוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.