פורסם 2002 ביולי 723 שנים אני עובד על פיקס לוודוו, אז אני צריך שתפעילו את הקובץ ArmyOps.iniבתיקייה System.עכשיו.אמור להיות לכם למעלהProtocol=unrealProtocolDescription=Unreal Protocolכזה דבר.אם יש, אז זה הקובץ הנכון.פיסקה מתחת לזה אמור להיות דבר כזה[Engine.Engine]RenderDevice=*****איפה שהכוכביות זה השם של הדוייס של הכרטיס- אני צריך את השם.לפני שאתם נותנים לי, חפשו דבר כזה:[*******]HighDetailActors=FalseUsePrecaching=FalseUseTrilinear=TrueAdapterNumber=-1ReduceMouseLag=FalseUseTripleBuffering=FalseUseHardwareTL=TrueUseHardwareVS=TrueUseCubemaps=FalseDesiredRefreshRate=25UseCompressedLightmaps=FalseMaxPixelShaderVersion=255אני צריך שמה שבסוגריים ומה שברנדר דוייס יהיה תואם. חשוב: כולל הסיומות!!!בתודה רבה.
פורסם 2002 ביולי 723 שנים D3DDrv.D3DRenderDeviceבטוח זה, בדיוק לפי מה שאמרת. מוזר שזה לא יעבוד על וודו כי זה מנוע אנריל הישן בסה"כ...
פורסם 2002 ביולי 723 שנים מחבר יש לך וודוו או ג'יפורס? ??? כי זה מה שהיה לי עם הוודוו... איזה ג'י בדיוק? זה האנריל ווארפר החדש, שיהיה בUNREAL 2 ו UT2003
פורסם 2002 ביולי 723 שנים זה מנוע אנריל החדש - UF Engine. הוא פשוט לא עובד עם וודו :-* וגם לא ממש עם ג'יפורס 2, אני מקבל 15 פריימים לשניה במקרה הטוב ו-20 כשאני מסתכל על הקיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.