עבור לתוכן

צבעוני כמו אש [ מאקרו עצבני ] <עדכון קטן, עמ'2>

Featured Replies

פורסם

צולם עם ה-Canon S50 + עדשה מגדילה (תמונה).

הקטנה בלבד.

flowerlikefire15ri.jpg

צולם בעזרת המצלמה בלבד

לדעתי יצא בסדר, אבל לא משהו מיוחד :)

flowerlikefire23jo.jpg

flowerlikefire36ce.jpg

פורסם

הראשונה מיוחדת מאד, לדעתי חסרה קצת חדות, אבל הדבר לא מפריע יותר מדי... מחכים לעוד ועוד תמונות ממך ;)

פורסם

את השנייה אהבתי מאוד, בשתיים האחרות לא מצאתי עניין מיוחד, צבע בוהק שממלא את כל המסך ......

בשנייה מעבר לעלי (ככה קוראים לחלק המרכזי בפרח לא ?) הצורה מאוד ציורית ויפה ולי אישית נוצרת קונוטצייה למגן דוד.

תמונה מאוד חדה ויפה :xyxthumbs:

פורסם

Chevy, לא הגיע הזמן להתקדם לרפלקסית?...

סחטת לקנון ת'מיץ, תרחיב את האופקים עם איזו רפלקסית.

פורסם
  • מחבר

תביא לי ירוקים, אני כבר מת לעבור..... :'( מוגבל איתה למאות תמונות שרציתי לצלם ולא יכולתי בגלל המגבלות שלה :s07: )

[NOTE TO MYSELF - צריך לעבוד קצת ולהרוויח :silly: :-\]

פורסם

מה שווה רפלקסית אם לא רואים תוצאות ממנה ? :\ ואתה יודע על מה אני מדבר בחור צעיר ! ::)

פורסם

*D70* אהמ!

דני אתה לא מכיר גלרייה שתמכור יצירות שלך ? כל כך חבל, כל כך הרבה תמונות מקוריות ויחודיות שאפשר לתלות כתמונה בבית.

הפאנינג של הילדה עם הקורקינט כל כך מתאים לקופת חולים :silly: (סתם, אותה הכי אהבתי)

שמי דני אתה צלם מהולל אבל עצה קטנה שחשבתי עלייה, חלק מהתמונות שלך יהיו יפות יותר לדעתי תחת אפקט.

התמונה הראשונה למשל בנגטיב.

flowerlikefire15ri.jpg

אני חושב שכמו שיש תמונות שפשוט יפות יותר בש/ל ככה יש תמונות שיפות יותר באפקט מסויים.

מה דעתך ?

פורסם

הראשונה מאוד חזקה!

השניה...אם היית מצלם טיפה יותר את כל הפרח היה יוצא משהו חזק!

פורסם
  • מחבר

*D70* אהמ!

דני אתה לא מכיר גלרייה שתמכור יצירות שלך ? כל כך חבל, כל כך הרבה תמונות מקוריות ויחודיות שאפשר לתלות כתמונה בבית.

הפאנינג של הילדה עם הקורקינט כל כך מתאים לקופת חולים  :silly: (סתם, אותה הכי אהבתי)

שמי דני אתה צלם מהולל אבל עצה קטנה שחשבתי עלייה, חלק מהתמונות שלך יהיו יפות יותר לדעתי תחת אפקט.

אני חושב שכמו שיש תמונות שפשוט יפות יותר בש/ל ככה יש תמונות שיפות יותר באפקט מסויים.

מה דעתך ?

תודה רבה על התגובה החמה :)

לא יוצא לי לקבל כל יום תגובות כאלה :-[

ומספר תמונות כבר הודפסו (מוסגרו אפילו, וחלקן אף בלוח שנה שהכנתי לסבא שלי :) ), לצערי כל פרסום גם אם המוצג עצמו טוב עולה כסף, מצריך פירסום ועוד דברים שאין לי מושג בהם..

לגבי האפקטים, ייתכן, כאמור אפשר לעשות אינסוף אפקטים לתמונה אבל צריך לצלם קודם את התמונה כדי שיהיה מה לערוך.

אני לוקח את עניין האפקטים כלקיחת תמונה אל הצד הנועז שלה כאשר מטרת העריכה תהיה להעשיר את מה שצולם או לחילופין להפוך לגמרי את משמעות התמונה ומה שהיא מייצגת.

נהגתי בעבר לקחת תמונות ולערוך אותן אך אני מעדיף להשאיר אותן כמו שהן :)

מישהי שעוסקת בתחום (אומנות/צילום) אמרה לי - "אם אתה רוצה לדעת אם צילמת תמונה טובה (אומנותית, לא בני אדם וכד'..) נסה להביט עליה הפוך (180 מעלות), ייתן פרספקטיבה שונה לגמרי לתמונה :)"

אמנם זה לא עובד על כל תמונה אבל זה בהחלט נותן גישה שונה :)

(הרבה שטויות [?] ללילה אחד :sleep: )

פורסם

הראשונה מדהימה פשוט ...

פורסם

דני, מדהיייייייייייים. כל הכבוד. :yelclap:

התמונות כבר מושלמות (ביחוד הראשונה) אבל אולי כדי שיתקרבו עוד לשלמות..

בראשונה עוד חדות טיפה כמו שקובי אמר

ובשתי האחרות איזשהוא קונטרסט בין כל העסק שם..לא מזהים מה בדיוק שייך למה. הצבעים אבל מדהימים.

בסך הכל, אין מילים.

פורסם

פשוט מדהים! עוד לא יצא לי לראות כאלו תמונות יפות... :D

קבל ח"ח!

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן לגבי הצבעונים בבית :o

הופתעתי לגלות עד כמה אחד מהם נפתח בלילה וישר אצתי לצלם אותו בפרופיל :lol:

eNJOY :hi:

תמונה כללית, עומק שדה בעעע....מה לעשות :nixweiss:

flowerlikefire65au.jpg

תקריב..

flowerlikefire50rm.jpg

פורסם

WOW

באמת איכות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים