עבור לתוכן

בעיית פילטרים בכרטיס GEFORCE 6800NU

Featured Replies

פורסם

[glow=red,2,300]שלום פורום![/glow]

תראו לפני בערך שבוע התחילה לי בעיה עם הפילטרים בכרטיס מסך, אני יפרט:

1.מתי שהיה לי את GF4MX440 היו רואים משחקים כמו UNREAL2 לא כמו שרואים אותם ב6800NU אבל הAA היה עובד. מאז שיש לי את הכרטיס כל האפקטים טובים יותר ורואים יותר יפה מאשר בGF4 אבל הAA לא עובד! זה מעצבן אותי

2.כשאני משחק SCCT עם ההגדרות הכי גבוהות ללא HDR הפילטרים עובדים מצויין והכל אבל שאני מפעיל את הHDR כל הקווים מתחילים להיות עקומים וזה מכוער ביותר.

3.גם שהתקנתי עוד משחקים כולם היו עם קיווים עקומים ועבדו ללא פיטרים למרות שהפעלתי אותם..

מה שמשגע אותי זה שהשקעתי 1600 שקל הכרטיס הזה וזה נורא מבאס לראות שבקודם הפילטרים עבדו והחדש לא :<

אם יש למשהו מושג מה לעשות או איך לשפר את זה אני נורא יודה לו..

תודה

פורסם

התקנת דרייברים חדשים?

מהאתר של

www.nvidia.com

פורסם
  • מחבר

התקנת דרייברים חדשים?

מהאתר של

www.nvidia.com

כן :<

פורסם

1)תכפה על המשחק פילטרים דרך הדרייבר

2)שמפעילים HDR אי אפשר להפעיל AA,אגב יש בSC2 HDR כי אני משחק בו עכשיו ולא מצאתי אופצייה כזאת

3)זאת בעיה טכנית,זה בוודאי לא אמור להיות ככה

פורסם
  • מחבר

1)תכפה על המשחק פילטרים דרך הדרייבר

2)שמפעילים HDR אי אפשר להפעיל AA,אגב יש בSC2 HDR כי אני משחק בו עכשיו ולא מצאתי אופצייה כזאת

3)זאת בעיה טכנית,זה בוודאי לא אמור להיות ככה

וואי תודה, פתרת לי את הבעיה של הפילטרים :>

עכשיו יש לי עוד שאלה - ה"הגדרות טמפרטורה" שיש בדרייבר הם ממש לא מדוייקות נכון? כי הוא כותב לי 72 אחרי שאני יוצא ממשחק ו53 אחרי לילה שמחשב היה מכובה..

גם אצלך זה ככה?

פורסם

Right click on desktop>>>Properties>Setting>>>Advanced>>>GeForce 6800>>>Performance & Quality....

עכשיו תבחר Add Profile... תבחר את הקובץ .exe של המשחק ותכוון את הפילטרים

2.לא שחקתי ב"תיאוריית הכיאוס" אבל עד עכשיו כל משחק שהשתמש בHDR עשה את זה בצורה די גרועה ועילגת שאני מעדיף לבטל את זה

3.בעיה בהגדרות הפילטרים (

פורסם
  • מחבר

Right click on desktop>>>Properties>Setting>>>Advanced>>>GeForce 6800>>>Performance & Quality....

עכשיו תבחר Add Profile... תבחר את הקובץ .exe של המשחק ותכוון את הפילטרים

2.לא שחקתי ב"תיאוריית הכיאוס" אבל עד עכשיו כל משחק שהשתמש בHDR עשה את זה בצורה די גרועה ועילגת שאני מעדיף לבטל את זה

3.בעיה בהגדרות הפילטרים (

ערכתי את ההודעה הקודמת, כבר פתרת לי את הבעיה :) שוב תודה..

2. אני מאוד ממליץ לך להוריד את הדמו סינגל פלייר של תאוריית הכאוס - נראה מדהים גם בלי HDR..

עכשיו הבעיה היא עם הטמפ' בהגדרות של הדרייברים - האם הם באמת מזייפים כי הוא כותב לי 72 אחרי שאני יוצא ממשחק ו53 אחרי לילה שמחשב היה מכובה..

יש לך אותו כרטיס כמו שלי ,נכון? גם אצלך זה ככה או פחות?

תודה

פורסם

תבדוק בביוס, הכי אמין.

פורסם

2.מוריד ברגע זה

3.יש לי 6800nu אבל של leadtek שבfrom the box עם קירור נחמד מאוד

זה ידוע שהקירור של XFX צולע משהו ולא מקרר אפילו את הזכרונות (שבאופן כללי דומה לקירור "דיפולט" של 6600GT)

אצלי הטמפ הם 48-51c בIDLE ובLOAD לא עובר את ה60c ברוב המקרים ובמעומס מקס' 63c

פורסם

את האמת גם לי יש בעיה עם הטמפ'

זה ניראה לי באג בדרייברים הורדתי את הכי חדשים (הבטא) ולפני זה היה לי מקסימום 45 משהו כזה עכשיו יש לי 60 קבוע במנוחה

וגם הוא מראה לי 45במערכת אבל החיישן השני (לוח אם) מראה 30...

פורסם
  • מחבר

תבדוק בביוס, הכי אמין.

איך אני בודק שם?

פורסם

שטויות אי אפשר לבדוק בביוס טמפ' של כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

איך אני בכלל מגיע לביוס הזה?

פורסם

מזה HDR?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים