עבור לתוכן

האם לקנות AMD 3500 עכשו או לחכות לשני ליבות ?

Featured Replies

פורסם

מס' שאלות :

1. האם כדאי לחכות ש -AMD יצאו עם מעבדי 64 ביט עם שתי ליבות ( מתי זה אמור לקרות ובכמה יתמחרו אותם ? ) או כבר לקנות מעבד AMD 3500 64 ביט כבר עכשו.

2. האם למעבד AMD 3500 0.9 939 PIN יש טכנולגיה של HT דומה לזו של אינטל ?

3. אני שוקל לקנות לוח אם Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - השאלה היא אם אני יוכל להוסיף בעתיד ללוח כזה מעבד עם שתי ליבות , האם הדבר כרוך רק בעדכון ביוס או שאני ממש יצטרך לוח חדש ?

4. האם כדאי להזמין מחול ( דודה שלי צריכה להגיע במאי הקרוב , כך שאין לי עלות משלוח ) הבעיה שלא תהיה אחריות אבל המחיר הרבה יותר זול.

AMD 3500 939 PIN - בפנדה נמכר ב -1665 ש"ח ובחול ראיתי אותו רק ב - 183 דולר :

http://www.epinx.com/Components%20and%20Peripherals/Processors%20%5BCpu%27S%5D/AMD/ADA3500AWBOX.html

פורסם

מס' שאלות :

1. האם כדאי לחכות ש -AMD יצאו עם מעבדי 64 ביט עם שתי ליבות ( מתי זה אמור לקרות ובכמה יתמחרו אותם ? ) או כבר לקנות מעבד AMD 3500 64 ביט כבר עכשו.

2. האם למעבד AMD 3500 0.9 939 PIN יש טכנולגיה של HT דומה לזו של אינטל ?

3. אני שוקל לקנות לוח אם Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939  - השאלה היא אם אני יוכל  להוסיף בעתיד ללוח כזה מעבד עם שתי ליבות , האם הדבר כרוך רק בעדכון ביוס או שאני ממש יצטרך לוח חדש ?

4. האם כדאי להזמין מחול ( דודה שלי צריכה להגיע במאי הקרוב , כך שאין לי עלות משלוח  ) הבעיה שלא תהיה אחריות אבל המחיר הרבה יותר זול.

AMD 3500 939 PIN - בפנדה נמכר ב -1665 ש"ח ובחול ראיתי אותו רק ב - 183 דולר :

http://www.epinx.com/Components%20and%20Peripherals/Processors%20%5BCpu%27S%5D/AMD/ADA3500AWBOX.html

קשה מאוד לקבוע מעכשיו לגבי רוב הדברים שציינת, הכל מאוד נזיל ולא ידוע.

1. חומרה זה תחום אקטיבי מאוד, כל יום יוצאים דגמים חדשים , השיקול הוא שלך .

מעבדי הליבה הכפולה אמורים לצאת בערך לקראת סוף השנה הנוכחית, לגבי המחירים אין עוד מידע ובהנחה שהם יועדו לשוק הביתי הם יתומכרו בהתאם.

2. באטלון 64 הנוכחי לא.

3. לפי השמועות אז בעזרת צריבת ביוס תוכל להשתמש בלוח שתקנה כדי להפעיל את המעבדי כפולי הליבה, זה מאוד מעורפל אם תרצה

את דעתי האישית הדבר יהיה בלתי אפשרי, מישהו צריך להרוויח מזה.

4. טאקדאטה ינסו לעזור בקשר לאחריות, אולי יעלה סכום סמלי של כמה עשרות דולרים אבל אני חושב שהם יתנו לך תמיכה אם וכאשר (מה שדי נדיר).

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה.

אם זה יקח זמן אז נראה לי שכבר עדיף לקנות ונקווה שבאמת בעזרת צריבת ביוס אוכל לשדרג למעבד בעל שתי ליבות בעתיד.

עוד משהו שלא כל כך מובן לי..שמתי לב שבלוחות של AMD רשום שהלוח תומך ב-400MHZ , השאלה שלי היא אם אני יכול לשים זכרונות שהם יותר מ -DDR400 כמו לדוגמא זכרונות DDR 600 או זכרונות DDRII ?

אני מעונין ב -1 ג'יגה זכרון , איזה זכרון מומלץ לקנות? אני ממש לא מבין בקטע של הזכרון.

פורסם

DDRII אתה לא תוכל לשים...נכון לעכשיו...כי אין מעבד של AMD שתומך בזיכרון הזה...

זיכרונות מעל 400MHZ אלה זיכרונות לOC....

אני ממליץ לך על זיכרונות עם צ'יפים של TCCD...לדעתי G.SKILL 550 או 600....תלוי בתציב...

פורסם
  • מחבר

כן , אבל בדקתי ואני רואה שאלה זכרונות יקרים מאוד :-\

יש לציין שאני לא אוברקלוקר בנשמה כמו שהרבה אנשים כאן, כלומר הייתי שמח לעשות אוברקלוק למחשב אבל בגבולות הנורמל ולא צריך להשתגע יותר מידי.

מצאתי זכרונות DDR400 בחצי מחיר :

Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 - רק 834 ש"ח..

איך הזכרונות האלה ? האם הם שווים משהו בכלל ?

והאם ניתן בכלל לעשות איתם אוברקלוק ?

פורסם

כן , אבל בדקתי ואני רואה שאלה זכרונות יקרים מאוד :-\

יש לציין שאני לא אוברקלוקר בנשמה כמו שהרבה אנשים כאן, כלומר הייתי שמח לעשות אוברקלוק למחשב אבל בגבולות הנורמל ולא צריך להשתגע יותר מידי.

מצאתי זכרונות DDR400 בחצי מחיר :

Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 - רק 834 ש"ח..

איך הזכרונות האלה ? האם הם שווים משהו בכלל ?

והאם ניתן בכלל לעשות איתם אוברקלוק ?

ניתן לעשות איתם OC...אבל זה מחיר שנראה לי נמוך מדיי...

פורסם
  • מחבר

נמוך מידי ?

לקחתי את זה מפנדה :

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9648

נראה לי כאופציה משתלמת ביותר, אין לי יותר מידי כסף לזרוק על זכרונות ויש לי עוד כרטיס מסך על הראש.... ::)

פורסם

מחיר סבבה...

אבל הייתי הולך על A-DATA...או A-DATA 500 מKSP ב520 לסטיק של 512..

פורסם
  • מחבר

בדקתי וראיתי שהם בערך אותו מחיר. אם הם טובים יותר אני אלך על מה שהמלצת A.DATA...

פורסם

בדקתי וראיתי שהם בערך אותו מחיר. אם הם טובים יותר אני אלך על מה שהמלצת A.DATA...

A-DATA 500MHZ..!!...זה ההמלצה...!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה גבר ;)

נראה לי שאני באמת ילך על זה.

פורסם

זכרונות C3 שלא זזים מmhz אחד ממה שהוקצב אליהם נחשבים לטובים? ::) לא הייתי לוקח אותם גם בחינם, טוב לא הייתי משלם עליהם יותר מ5 שקל ופחית קולה חצי ריקה... :smile1:

פורסם
  • מחבר

רגע אז עכשו אתה כבר מבלבל אותי ?

מה ש -Yaron המליץ לי על A-DATA 500 MHZ הם טובים או לא ?

פורסם

אני רוצה לחזור שנייה למשהו שהיה בתחילת הדיון.

אם אני קונה מעבד מארה"ב למי אני פונה בקשר לאחריות???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים