פורסם 2005 במרץ 2220 שנים http://www.wowmemorial.org/single.php?id=70אני מניח שלא נראה אותו בזמן הקרוב :'(
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר הכל התחיל לפניי הרבה זמן בבטא, שם הצד האפל קרץ לו, אחריי חודש משחק הצד הטוב התשלט על הסרבר והעיף את כולם מהבטא, כולנו חשבנו שהסכנה נגמרה, אבל ממש לא. הצד האפל החליט להוציא את המשחק באופן רשמי! לצערנו יש סוכנים רבים של הצד האפל בעולם (כמו סבתא של bluefly שהביאה לו את המשחק מאנגליה) יהי זיכרו ברוך.. **עידכון עכשיו דיברתי עם גינימן בטלפון וגיליתי שהצד האפל שלח אותו עד לאילת לקנות ZBOARD+הסט של WOW! נבלות
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים חשבתי שקרה לו משהו רציני מת חס וחלילה או נעלם ואתם מדברים על משחק? לא לדאוג הכל יהיה בסדר אחרי כמה זריקות חזקות :errrr:
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר גם אנחנו חשבנו ככה, אבל מסתבר שהוא כבר טורנט LEVEL 32 ויש לו יותר מ60 שעות משחק נטו...
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים אל תדאג גם הייתי שם בצד האפל של wow והגעתי לשמאן דרגה 60 לפני בערך חודש.החדשות הטובות ברגע שאתה מגיע לדרגה 60 נהיה משעמם.אני כבר לא משחק ולא מחדש תמנוי שנגמר לי ב- 29 לחודש.נ.ב. : מזה טורנט ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.