עבור לתוכן

בעיה בבטריה של אייפוד

Featured Replies

פורסם

היא הייתה בשימוש מועט אבל החיווי מאוד נמוך

מה הבעיה יכולה להיות? האם המד מזייף ?

פורסם

אתה יכול לבדוק בקלות אם הוא מזייף או לא.. תשאיר אותו דלוק ותראה תוך כמה זמן היא מפסיקה לעבוד אחרי טעינה מלאה...

פורסם

http://www.ipodsdirtysecret.com/

אני מקווה שאתה מכיר כבר את העניין הזה, של בטריות שגוועות תוך שנה וחצי...

וגם אם לא ממש שמעת מוסיקה אבל הטענת את הסוללות כל שבוע (כי כל הזמן מתבזבזים 2% מכוח הסוללה על התאריך, שעון)

או שזה אייפוד ישן, יד שניה או יוצר מזמן - אז זו סוללה ישנה.

פורסם
  • מחבר

הלוואי שהיה שנה וחצי אייפוד מיני חדש לגמרי בקושי שבועיים!!!!!!!!

לא יודע מה לעשות בנידון. :-[

פורסם

עשית בדיקה של כמה זמן והוא עובד אחרי טעינה מלאה ? אם יש בעיה, תשתמש באחריות..

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי אני אעשה מחר וניראה מה יהיה

פורסם

יש לי מספר שאלות גם כן...

רכשתי לפני מספר ימים IPOD רגיל 20GB

בחו"ל...והוא אכן עושה בעיות שכן הסוללות שלו נגמרות מהר

אחרי טעינה מלאה (משהו כמו 4 שעות נגינה לא רצופה וגם כולל שאני מוסיף פה ושם עוד שירים למכשיר)...

כמה זמן IPOD אמור לסחוב אחרי טעינה מלאה?

והאם זה שאני מחבר אותו למחשב בין לבין פוגעה בעצם בטעינה שלו?

ואחרונה חביבה, מה אני עושה במקרה ואני צריך אחריות כאן בארץ וקניתי את המכשיר

בחו"ל...יש בארץ נציגות של של apple?

פורסם

יש לי מספר שאלות גם כן...

רכשתי לפני מספר ימים IPOD רגיל 20GB

בחו"ל...והוא אכן עושה בעיות שכן הסוללות שלו נגמרות מהר

אחרי טעינה מלאה (משהו כמו 4 שעות נגינה לא רצופה וגם כולל שאני מוסיף פה ושם עוד שירים למכשיר)...

כמה זמן IPOD אמור לסחוב אחרי טעינה מלאה?

והאם זה שאני מחבר אותו למחשב בין לבין פוגעה בעצם בטעינה שלו?

ואחרונה חביבה, מה אני עושה במקרה ואני צריך אחריות כאן בארץ וקניתי את המכשיר

בחו"ל...יש בארץ נציגות של של apple?

קנית את החדשים אני מניח, 4G, אמור לעבוד 12 שעות, בפועל אני מניח שזה יותר כמו 10 שעות או קצת פחות...

לא הבנתי מה הקשר של חיבור למחשב ?

היבואנים של APPLE בארץ הם ידע, תתקשר אליהם ותשאל... http://www.yeda.co.il/

פורסם

יש לי גם את המיני החדש זה נראה שהבטריה נגמרת מהר דבר ראשון הוא החזיק לי בנגינה רצופה 19 וחצי שעות אבל כל פעם אם אתה מדליק וסוגר אז הבטריה נגמרת הרבה יותר מהר כי שאתה פותח ההר ידסק עובד כדי לעלות את השירים וזה לוקח את מרבית החשמל אז ככה לא רצוף הוא מחזיק בערך 8-10 שעות אם הדלקות עוצמה גדולה מהרגיל וסגירות שימוש בתאורה ולשחק קצת סוליטר עכשיו אני מטעין אותו בארך פעם בשבוע וחצי אם כתוב באתר שאחרי 500 מחזורי טעינה זה מת אז בו נגיד נחלק בחצי שזה 250 וממוצא של שבוע טעינה זה אמר שזה יקח כ5 שנים עד שזה ימות אני ונראה לי שגם אם זה יהיה 4 זה גם טוב.

פורסם

חילקת בשניים או כפלת בחצי ;)

פורסם

זה לא שעברתי על המתמטיקה שלך, אבל אל תשכח שאלא אם החליפו את הסוללות באופן גורף בכל המכשירים (מה שנראה לי שהם עשו, לפחות בטוח שיצאו סוללות יותר חזקות) אז עדיין, אחרי בערך שנה וחצי אפשר להרגיש שאורך חיי הסוללה מתקצרים מאוד.

בקשר לשאלה על המחשב, אני יודע שבסדרת H100 חיבור למחשב לא מטעין את הנגן (תוקן ב-H300, ומי שממש חייב יכול להקרין בננה 5V מהקבל USB, מגניב ביותר) ואז בהחלט המחשב גומר על הסוללה שלו. הסיבה פשוטה: בH, לא מתבזבז חשמל ריאלי כשהוא כבוי, מתבזבז הכי מעט חשמל כשהוא בסטנד-ביי, מתבזבז יותר חשמל כשהוא באמצע נגינת שיר, והכי הרבה חשמל כשהוא מסובב את ההרד דיסק - מחובר למחשב או בתחילת שיר.

באייפוד אני יודע שכשהוא כבוי עדיין מתבזבזת סוללה, הוא נכנס למצב שינה ולא כבה לגמרי. הוא כל הזמן משאיר את ה DataBase שלו (זיכרון RAM) בחיים, ובנוסף גם כשהוא באמת כבוי (וזו האופציה מהמכשיר לכבות) הוא עדיין מבזבז מעט סוללה על שעון ותאריך. אומרים ש10 אחרי טעינה מלאה, בלי שימוש בכלל, הסוללה אמורה להתרוקן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים