עבור לתוכן

Looking for cheap 5.1 speakers

Featured Replies

פורסם

Hi guys/girls  ;D

I was looking for a 5.1 speakers with a built in amplifier for less then 300 NIS.

I found those. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2381768

What do you think. are those any good, for this price I mean?

I know there are much better stuff going around but I'm kinda on a low budget right now  :nixweiss:

Those will be in my room mostly for games and music.

Thanks  :hi:

פורסם

דבר ראשון: יש כאן גם כמה בנות בפורום...

יש את הרמקולים של EACAN. הם די איכותיים, ואם אני לא טועה, ה5.4 שלהם עולה 350 ש"ח, אני לא מכיר שום חברה אחרת שמייצרת מערכות 5.1 במחיר כזה וברמה ראוייה.

בד"כ, עם תקציב כזה קונים 2.1 הרבה יותר איכותיים...

פורסם
  • מחבר

Thanks for the reply. I can't find anything about EACAN. 

:nixweiss:

Got any links for me?  :cool2:

And from the ones I posted, are the specs any good?

:hi:

פורסם

תראה , אני ממליץ לך(אם אתה יכול) להוסיף עוד כ-60 ש"ח לתקציב ולקנות את ה-Creative Inspire 4400 4.1 שהם רמקולים איכותיים מאוד יחסית לתקציב(ובהרבה יותר טובים מהרמקולים שאתה הצעת)

אם אתה לא יכול להוסיף , אז אתה יכול לחפש את הרמקולים של EACAN 4.1 , הם אחלה של רמקולים(יש לי אותם) יחסית למחיר אבל אל תצפה מהם ליותר מדי(ובכלל , אי אפשר לצפות יותר מדי מרקמולים בתקציב הזה)

פורסם

קישורים לאאקן אני גם לא מוצא... זה נראה כאילו החנויות שיש להן אתרי אינטרט הפסיקו לייבא אותם... אבל אני יודע שיש חנויות שמוכרות אותם...

פורסם
  • מחבר

תראה , אני ממליץ לך(אם אתה יכול) להוסיף עוד כ-60 ש"ח לתקציב ולקנות את ה-Creative Inspire 4400 4.1 שהם רמקולים איכותיים מאוד יחסית לתקציב(ובהרבה יותר טובים מהרמקולים שאתה הצעת)

אם אתה לא יכול להוסיף , אז אתה יכול לחפש את הרמקולים של EACAN 4.1 , הם אחלה של רמקולים(יש לי אותם) יחסית למחיר אבל אל תצפה מהם ליותר מדי(ובכלל , אי אפשר לצפות יותר מדי מרקמולים בתקציב הזה)

Why do you think the ITT ones are not that good?

From the specs, they are really not that bad compared to Creative Inspire 4400 4.1

Creative Inspire 4400 4.1:

17 watts sub and 6wattsx4 each speaker.

ITT BR-5015a 5.1:

50 watts sub and 25wattsx5 each speaker.

Plus it comes with a remote control for all the amplifier features.

Am I missing something here?  :s07:

פורסם

כן אתה מחמיץ משהו פה ..

האיכות סאונד של קריאטיב הרבה יותר טובה מזבל הזה שניקרא ITT ..

ואם אניי לא טועה גם לקראיטיב יש שלט (חוטי , אבל שלט )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים