עבור לתוכן

איראן רכשה 12 טילי שיוט אסטרטגיים מתקדמים בעלי טווח של 3,000 ק"מ

Featured Replies

פורסם

אני מאמין שתוך כמה שבועות אנחנו נתקוף את הכור שלהם .

ואני לא חושב שהם ישלחו פצצה גרעינית , מהסיבה הפשוטה שיש פה הרבה ערבים , וכמובן את הר הבית !

חוצמזה שאם הם ישלחו עלינו נשק גרעיני , אז נפוצץ אותו מעל סוריה ... :cool2:

הערבים זה הדבר האחרון שידאיג אותם.

• תגובות 56
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[RKמה שמעניין אותי זה ההשלכות של הימנעות ממתקפת מנע.

דרך אגב, מרגע הכרזת המלחמה ועד סיומה לא אמורות לעבור יותר מ-15 דקות גג.

ואתה אומר את זה בתור מפעיל הכוחות?

אתה חושב שלאירנים אין מכ"מים? אתה חושב שלא יגלו אותנו?

ואתה באמת חושב שזה כמו עירק של לפני 24 שנים?

זה הרבה יותר מסובך, המצב פה הרבה יותר מסובך מלפני 24 שנים.

ומהתגובה האחרונה שלך נרמז כי אתה רוצה להתקיף אותם בעזרת נשק לא קונבציונלי,

כנראה שאתה באמת לא יודע איפה אתה חיי, וחיי באשליות.

פורסם
  • מחבר

תרחיש מלחמה:

השעה: 09:05PM שעון ישראל

המטכ"ל מתכנס בבור בקריה בנוכחות ראש הממשלה ושר הבטחון.

השעה: 09:50PM שעון ישראל

לאור דו"חות המודיעין המוצגים, ראש הממשלה בהתייעצות עם שר הבטחון והמטכ"ל מורה על ביצוע מיידי של מבצע "יום הדין".

השעה: 09:52PM שעון ישראל (03:22AM שעון מקומי)

שתי צוללות דולפין ישראליות משייטות באוקיינוס ההודי, לא הרחק מאיראן, בעומק פריסקופ, מקבלות שדר חירום בהול.

בצוללות הדולפין מוכרז קוד אדום. הקפטן והקצין הראשון מאמתים את הצופן של ההודעה ומאשרים כי מדובר בהודעה אמיתית.

השעה: 10:07PM שעון ישראל (03:37AM שעון מקומי)

טילי שיוט אסטרטגיים הנושאים ראשי קרב גרעיניים פורצים מתוך מימי האוקיינוס ההודי ונעים לעבר איראן בגובה נמוך.

צוללות הדולפין יורדות בעומק מקסימאלי ומסתלקות מהאיזור.

השעה: 10:15PM שעון ישראל (01:45AM שעון טהרן)

פטריות גרעיניות צצות בכל רחבי איראן ומאירות את שמי הלילה באור מסנוור.

השעה: 10:20PM שעון ישראל (05:20PM שעון וושינגטון)

כל רשתות הטלוויזיה בעולם פורצות במבזק חדשות מיוחד.

נשיא ארה"ב, בהודעה מיוחדת לתקשורת מהבית הלבן, ממהר לדחות כל קשר של ארה"ב למתקפה הגרעינית על איראן.

ראש הממשלה, בראיון מיוחד לעיתונות: "ישראל לא מודה באחריות למתקפה, ובה בעת לא שוללת את האפשרות כי המתקפה בוצעה ע"י ישראל".

פורסם

בחיי

אתה רואה יותר מידי סרטים.

פורסם

תרחיש מלחמה:

לאור דו"חות המודיעין המוצגים, ראש הממשלה בהתייעצות עם שר הבטחון והמטכ"ל מורה על ביצוע מיידי של מבצע "יום הדין".

שתי צוללות דולפין ישראליות משייטות באוקיינוס ההודי, לא הרחק מאיראן, בעומק פריסקופ, מקבלות שדר חירום בהול.

בצוללות הדולפין מוכרז קוד אדום. הקפטן והקצין הראשון מאמתים את הצופן של ההודעה ומאשרים כי מדובר בהודעה אמיתית.

טילי שיוט אסטרטגיים הנושאים ראשי קרב גרעיניים פורצים מתוך מימי האוקיינוס ההודי ונעים לעבר איראן בגובה נמוך.

נשיא ארה"ב, בהודעה מיוחדת לתקשורת מהבית הלבן, ממהר לדחות כל קשר של ארה"ב למתקפה הגרעינית על איראן.

ראש הממשלה, בראיון מיוחד לעיתונות: "ישראל לא מודה באחריות למתקפה, ובה בעת לא שוללת את האפשרות כי המתקפה בוצעה ע"י ישראל".

השעה 04:50 שעון ישראל damn we`re screwed.....

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

ברור...

וממי האיראנים יחשבו שה"מתנות" שהגיעו אליהם מהשמים הגיעו?

פורסם

בחיי

אין לך איזה צמיג להבאיר ילד?

פורסם

תרחיש מלחמה:

וואי אתה חי בסרט!!

אני נשפך מצחוק פה.. בן אדם תתעורר ותבין שהגרעין זה לא הפיתרון.. יש לזה השלכות חמורות ביותר

ובקשר למלחמת יום כיפור אני חושב שהמודיעין שלנו ידע.. זה שהוא לא עשה כלום בנידון זה משהו אחר

פורסם
  • מחבר

RK

בחיי

המציאות עולה על כל סרט.

DOGMA

השעה 04:50 שעון ישראל damn we`re screwed.....

למה? מי יתקוף אותנו בתגובה? ארה"ב? רוסיה? האו"ם? החיזבאללה?

האיראנים לא יתקפו אותנו בחזרה. נכון לעכשיו, לאיראן אין יכולת מכה שנייה, בניגוד לישראל.

DemultiP1exeR

ברור...

וממי האיראנים יחשבו שה"מתנות" שהגיעו אליהם מהשמים הגיעו?

הנקודה היא שהאיראנים לא יחשבו כי הם יהיו מתים, ומתים לא חושבים. ;D

MoRtZkInG

להבאיר

MandariNa

וואי אתה חי בסרט!!

גם כן סרט, אני מעוניין להמשיך לחיות ולא לחכות שהאיראנים יגמרו אותנו.

אני נשפך מצחוק פה.. בן אדם תתעורר ותבין שהגרעין זה לא הפיתרון.. יש לזה השלכות חמורות ביותר

כאשר מטורפים פנאטיים מאיימים עליך בנשק גרעיני, אתה צריך להשמיד אותם בנשק גרעיני לפני שתהיה להם הזדמנות לירות את הירייה הראשונה.

ההשלכות של הימנעות מתקיפה הרבה יותר חמורות.

ובקשר למלחמת יום כיפור אני חושב שהמודיעין שלנו ידע.. זה שהוא לא עשה כלום בנידון זה משהו אחר

לפני מלחמת יום כיפור, המודיעין ידע והתריע, אבל ההנהגה לע עשתה דבר. אותו דבר קורה עכשיו לגבי איראן. המודיעין יודע ומתריעה, אבל ההנהגה מחרישה.

פורסם

בורג, שאלה אחת קטנה יש לי - בן כמה אתה?

כי איך שזה נראה לי מפה, אתה מישהו בן 12 שכרגע סיים משחק של ג'נרלס אחרי שצפה בחדר מלחמה...

פורסם

אה?

לפני מלחמת יום כיפור, המודיעין ידע והתריע, אבל ההנהגה לע עשתה דבר. אותו דבר קורה עכשיו לגבי איראן. המודיעין יודע ומתריעה, אבל ההנהגה מחרישה.

לא נכון!

המודיעין ביום כיפור היה שרוי במה שנקרא אז הקונספציה "התפיסה" של סבירות נמוכה למלחמה.

זאת לא היתה אשמת הדרג המדיני, זאת בעיקר היתה אשמת הדרג הגבוה של אמ"ן

(המודיעיין ברמת השטח ידע, הדרגים הגבוהים חיו באשליות)

פורסם
  • מחבר

TSFront

בורג, שאלה אחת קטנה יש לי - בן כמה אתה?

כי איך שזה נראה לי מפה, אתה מישהו בן 12 שכרגע סיים משחק של ג'נרלס אחרי שצפה בחדר מלחמה...

אתה מכיר את הסיפור "בגדי המלך החדשים"?

בסיפור, רק הילד הקטן צעק שהמלך עירום. אבל, לא כל מי שצועק שהמלך עירום הוא ילד.

בן כמה אתה, אם יותר לי לשאול? בינינו, נראה לי שאתה הוא הילד.

RK

המודיעין ביום כיפור היה שרוי במה שנקרא אז הקונספציה "התפיסה" של סבירות נמוכה למלחמה.

זאת לא היתה אשמת הדרג המדיני, זאת בעיקר היתה אשמת הדרג הגבוה של אמ"ן

(המודיעיין ברמת השטח ידע, הדרגים הגבוהים חיו באשליות)

נכון. רמת השטח העבירה את המידע, אבל הדרגים הגבוהים קברו אותו. האשמה נעוצה בדרגים הגבוהים בצבא ובממשלה.

אותו המצב שורר כרגע. המידע המודיעני קיים, אבל הדרגים הגבוהים מתעלמים ממנו, מתוך קונספציה שצה"ל הוא הצבא הכי חזק במזה"ת ושהאיראנים לא יעזו לתקוף אותנו.

פורסם
אותו המצב שורר כרגע. המידע המודיעני קיים, אבל הדרגים הגבוהים מתעלמים ממנו, מתוך קונספציה שצה"ל הוא הצבא הכי חזק במזה"ת ושהאיראנים לא יעזו לתקוף אותנו.

אני לא יודע ובטח שאתה לא יודע, ממה מתעלמים וממה לא.

פורסם

RKהמציאות עולה על כל סרט.

DOGMAלמה? מי יתקוף אותנו בתגובה? ארה"ב? רוסיה? האו"ם? החיזבאללה?

האיראנים לא יתקפו אותנו בחזרה. נכון לעכשיו, לאיראן אין יכולת מכה שנייה, בניגוד לישראל.

הרוסים כבר איימו לתקוף אותנו בפעם האחרונה שאיימנו להשתמש בנשק גרעיני במלחמת יום הכיפורים.

אני מבטיח לך ברגע שאנחנו נתקוף מישהו בנשק לא קונבציאונאלי למוחרת יפלוש לפה צבא, רוסיה ארה"ב נאט"ו אבל יפלשו ואנסו אותנו.

פורסם
  • מחבר

RK

אני לא יודע ובטח שאתה לא יודע, ממה מתעלמים וממה לא.

למה באמצעי התקשורת איראן לא מוזכרת אפילו לא במילה אחת?

התקשורת אמורה להביא את העניין לראש סדר היום, ולא להרפות מהנושא.

DOGMA
הרוסים כבר איימו לתקוף אותנו בפעם האחרונה שאיימנו להשתמש בנשק גרעיני במלחמת יום הכיפורים.

אני מבטיח לך ברגע שאנחנו נתקוף מישהו בנשק לא קונבציאונאלי למוחרת יפלוש לפה צבא, רוסיה ארה"ב נאט"ו אבל יפלשו ואנסו אותנו.

נכון. במלחמת יום הכיפורים הרוסים איימו לשגר לעבר מדינת ישראל 3 טילים גרעיניים מצוללת רוסית ששייטה מול חופי ישראל, במידה וצה"ל יכנס לקהיר.

הפעם, המצב שונה. חוץ מתגובה של החיזבאללה והפלשתינים וצעקה גדולה שתקום במדינות ערב, אף אחד לא יפלוש אלינו, לא רוסיה, לא ארה"ב ולא נאט"ו. ההיפך, האמריקאים ואפילו האירופאים יודו לנו בצינורות לא רשמיים על כך שעשינו בשבילם את העבודה השחורה.

בנוסף לכך, קיימת אפשרות ההכחשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים