עבור לתוכן

רוצה לקנות נגן IPod ויש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נגן אייפוד 30 ג'יגה בייט צבעוני.. ויש לי כמה שאלות:

1. אם אני קונה דרך החנות של apple בארה"ב? אני צריך לשלם 30$ מס קנייה?

2. האחריות שאני אקבל עם הקנייה תשפיע גם בארץ? כלומר אצל הנציגה של apple בישראל, "ידע מחשבים" (הנה הכתובת למי שלא מכיר www.yeda.co.il)

3. האתר mustop הוא אתר אמין? כדאי לי להזמין דרכו?

אשמח לקבל תשובה בהקדם, ותודה רבה לעונים =) :xyxthumbs:

פורסם

אני רוצה לקנות נגן אייפוד 30 ג'יגה בייט צבעוני.. ויש לי כמה שאלות:

1. אם אני קונה דרך החנות של apple בארה"ב? אני צריך לשלם 30$ מס קנייה?

2. האחריות שאני אקבל עם הקנייה תשפיע גם בארץ? כלומר אצל הנציגה של apple בישראל, "ידע מחשבים" (הנה הכתובת למי שלא מכיר www.yeda.co.il)

3. האתר mustop הוא אתר אמין? כדאי לי להזמין דרכו?

אשמח לקבל תשובה בהקדם, ותודה רבה לעונים =) :xyxthumbs:

1. יש איזשהו מס שאתה צריך לשלם, קראתי פה על אנשים שקיבלו זיכוי, אבל אני לא יודע מה הפרוצדורה (תנסה לעשות חיפוש ולראות)...

2. לא פשוט להרים מחר טלפון לחברת YEDA ולשאול אותם (גם על זה דיברו פה בעבר, תנסה אולי לחפש)....

3. כן, אתר אמין, הזמתי מספר פעמים, הכל רץ טוב (ויש פה גם אחרים שמרוצים).. יש גם אתר EZBUYUS... כמובן שזה יעלה יותר להזמין דרכם...

4. אתה סגור על ה APPLE IPOD COLOR, בדקת אפשרויות אחרות?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה.. ובקשר לנגן? כן אני די סגור... בדקתי הרבה לפני שבחרתי בו... ראיתי תiriver הצבעוני.. אבל הוא די מכוער ועבה בטירוף, וחשוב לי מאוד שיהיה דק ויפה.. מבחינת קיבולת... 20GB ומעלה.. ונכון שמקבלים באייפוד קצת פחות מאצל המתחרים.. אבל כל הפיצ'רים הקטנים האלו לא מעניינים אותי.. מעניין אותי מוזיקה נטו... וגם אפל הם אמינים ואם אני אקבל אחריות בארץ אז לפי מה שהבנתי הם גם בסדר בקטע של שירות לקוחות... ובקשר לקריאטיב וריו, נגנים בכלל מגעילים, ואין מסך צבעוני =\

ולמה הezbuyus יותר יקר?

פורסם

התכוונתי שזה יקר (מן הסתם) להזמין דרך השירותים האלו בכלליות, יש להם מחשבונים באתר שאומרים כמה תוספת זה....

יש גם את ה GMINI 400 שכתבו עליו פה ושווה הסתכלות. אם מעניין אותך מוזיקה נטו, למה אתה צריך מסך צבעוני ?

פורסם

לפי דעתי כי יותר נחמד לראות בצבע את הכל מאשר בשחור לבן.... לפי דעתי לפחות, אני צודק?

וגם אפשר לשים תמונות הרי זה מבורך לא?

אני חושב שהאייפוד הצבעוני החדש באמת נחמד, אבל הם יקרים בטירוף ובמחירים כאלה יש אולי מתחרים שעדיפים עליהם.

אם אתה אומר שה-h340 עבה ומכוער(ולא ראיתי אחד כזה במציאות) אז לא הייתי לוקח אותו.

אם יש לך את הכסף האייפוד הוא בחירה טובה

פורסם
  • מחבר

כמו שshloosh אמר, אני מעדיף לראות הכל בצבע.. כל מקרה זה לא בטוח שאני אקנה צבעוני יכול להיות אני אתפשר בסוף על ה20GB.כרגע אני נוטה לכיוון ה30 בגלל שהוא רק 50$ יותר ובעיקרון מקבלים יותר בשביל הכסף. ובקשר למחיר של האייפוד הוא לא כלכך יקר בהשוואה לiriverh320 שלו יש 20GB ומוכרים אותו ב50$ פחות. כל הדברים האחרים חוץ מהפיצ'רים  שיש לאייריבר הם אותו דבר. והiriver באמת מכוער.. הוא גם נראה די זול, הלכתי לראות אותו בבאג והוא נראה מגעיל כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים