עבור לתוכן

מקלדת עם מקשים רכים/יש חשבות לחברה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, החלטתי שהמקלדת הנוכחתי שלי, תם זמנה, לוגיטק אינטרנט נוויגטור. הייתי טובה מאד וטוב שהייתה, פשוט המקשים שלה נהיו מאד "לא חלקים" הרבה פעמים אני מוצא את עצמי נתקע באמצע לחיצה...

בכל מקרה אני רוצה מקלדת חדשה, עדיף מאד שחורה, עם מקשים רכים כמה שיותר, כמובן מקשי מולטימדיה עם אפשרות לשנות את תפקידם. עוד פיטצר נחמד זה כיתוב על ה"צד" של האות פעילויות של אופיס כמו חיתוך או הדבקה.

התקציב שואף ל0, או במילים אחרות, לא יותר מ100 אבל עדיף כמה שפחות.

ושאלה נוספת, באמת יש כזה הבדל בין מקלדת של חברה "לא מוכרת", גניוס או לוגיטק?

תודה מראש על העזרה

רום

פורסם

מקלדות בישראל עולות יותר מדי כסף.

במחיר של מקלדת מפוצלת אתה יכול לקבל בארצות הברית מקלדת ועכבר אלחוטיים מהמעלה הראשונה.

חיפוש קצר בזאפ העלה תוצאות מכוערות ואפורות ברובן. אבל ישנה מקלדת אחת שנראית ממש טוב:

http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=compaq&Cat2Cat1ID=67&Cat2ID=196&aff=Zap

אין לה הרבה כפתורי מולטימדיה,אבל היא נראית ממש טוב.

פורסם

בשום פנים אל תקנה Microsoft Multimedia Keyboard. המקשים שלה נתקעים אחרי שנה של שימוש. לא מזמן החלפתי אחת כזו לקומפאק שבתגובה מעלי, והמקשים שלה אכן רכים. אני מעדיף מקלדות בסגנון הישן, כמו Microsoft Internet Keyboard, אבל כבר קשה להשיג כאלו.

פורסם

למה אתה חושבים שהמקשים נתקעים (לא שאלה רוטורית)?

אולי הם פשוט נהיים דביקים שם למטה?

אני משתמש בMICROSOFT NATURAL KEYBOARD PRO כבר שלוש שנים. וכל פעם שאני משתמש בה עולה חיוך על פניי.

המקלדת הכי טובה שהשתמשתי בה בחיי. עוד כפתורי מולטימדיה לא יתנו לך כלום,

אבל התנוחה שהמקלדת מקנה לך כל כך נוחה (ובריאה),והתמיכה בפרק כף היד כך שאתה תמיד תקליד בצורה הבריאה והנוחה ביותר היא הרבה יותר חשובה.

פורסם

המקשים של הפכו לדביקים ולא עזר שום ניקוי, גם לא פירוק של כולם ושטיפה. ובכל מקרה לא אהבתי את המקשים שלה, התחושה לא לטעמי.

פורסם

חיפוש קצר בזאפ העלה תוצאות מכוערות ואפורות ברובן. אבל ישנה מקלדת אחת שנראית ממש טוב:

http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=compaq&Cat2Cat1ID=67&Cat2ID=196&aff=Zap

אין לה הרבה כפתורי מולטימדיה,אבל היא נראית ממש טוב.

יש לי אותה,אני משתמש בה עכשיו,והיא איכותית

פורסם

אם אתה מוכן להשקיע עוד קצת (160 ש"ח) אז אני ממליץ לך על הLOGITECH MEDIA KEYBOARD, יש לי אותה ואני מאד מרוצה ממנה! והמקשים שלה ממש רכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים