עבור לתוכן

שאלה על ביצועי 6800 בעתיד

Featured Replies

פורסם

הגזמתם מאוד , הגיפורס 3 שיצא ב2001 גם הTi200 עדיין מחזיקים היום כמעט את כל המשחקים על 800X600 במדיום , זה בהחלט מעולה לכרטיס מ2001 , אני עדיין חושב שזה כרטיס מעולה לקנות , אם היו מוכרים היום כאלו חדשים ב200-300שקל אני בטוח שהיה להם שוק לא רע בכלל... , הוא מריץ דום 3 מעולה , HL2 גם מעולה , מה אתם רוצים אני ממש לא מבין... , 6800 כרטיס מצויין , עוד שנתיים שלוש הוא יהיה משהו כמו הTI4400\4200 היום... , לא כמו FX5200...

הרי ה4200 שבזמנו לפני שנתיים וחצי שלוש עלה 1300-1400שקל , היום מריץ עדיין הרבה מאוד משחקים על 1024X768 על מדיום ללא בעיות מיוחדות , ונגיד משחקים כבדים כמו פאר קריי רצים עליו על 800X600 במדיום\HIGH לא רע בכלל , זה אחלה כרטיס...

או שאני מסתפק במועט(ואני לא , יש לי 9800פרו) , או שאתם פרפקציוניסטים...

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

6800NU לא ייוצר בשביל LowEnd....והוא גם לא יהיה...

פורסם
  • מחבר

זה כמו 9800 רגיל וגם עולה כמו שהוא עלה בזמנו

פורסם

סטינגר:

קצב הפיתוח של שוק כרטיסי-המסך גדל כל הזמן. אם פעם חלפו שלוש שנים עד שכרטיס התיישן, היום זה קורה תוך שנה וחצי ואפילו פחות.

תוך שני דורות, גג, יצאו כרטיסי Low-end שמשתווים בכוחם ל-6800.

פורסם
  • מחבר

זה לא מעניין אותי כמה הוא יהיה טוב יחסית למה שיהיה בעתיד

זה מעניין אותי כמה טוב הוא יהיה בשביל הלריץ משחקים... יעני האם המשחקים עוד שנתיים ירוצו עליו בצורה נורמלית?

פורסם

בתור בעלים של TI4400 אני חייב להגיד שגם ב1024x768 הוא כבר לא ממש סוחב...

אני לא מחשיב את עצמי גיימר, אבל אני אוהב לשחק כשיש לי זמן, והוא כבר מזמן לא מספק את הסחורה

פורסם

אהלן

כמה זמן יקח עד ש6800NU יהיה כמו 5200 היום?

שנה וחצי

פורסם

זה לא מעניין אותי כמה הוא יהיה טוב יחסית למה שיהיה בעתיד

זה מעניין אותי כמה טוב הוא יהיה בשביל הלריץ משחקים... יעני האם המשחקים עוד שנתיים ירוצו עליו בצורה נורמלית?

תחשוב על זה, ברגע שה-6800 ירד לשוק הנמוך מן הסתם הוא לא יריץ משחקים כמו שצריך.

פורסם

רציתי להגיב על כמה דברים שנאמרו כאן:

א'. מישהו אמר שהGF3TI לא נחשב מאיץ גרפי. נכון, כי הוא גם במטרתו לא אמור להוות כזה. מאיץ גרפי הוא רכיב המתווסף על לוח האם (או הכרטיס עצמו, נדמה לי), בנוסף לכרטיס הקיים. כגון כרטיסי הוודו הישנים והתוספות שלהם.

ב'. לגבי הנושא - אתם חייבים לזכור שבימינו יש התפתחות רצינית בענייני הגרפיקה. טכנולוגיות חדשות והבדלי דרישות עצומים. בעוד כשנה יצא משחק המבוסס על Unreal 3.0, שבימינו אנו רק ה6800GT 512MB יכול עוד אולי להזיז אותו, ובעוד רק חודשים ספורים יצאו כרטיסי הדור הבא, אשר יוכלו להריץ אותו נורמלי. ה6800NU, בקושי יזיז את המנוע הנ"ל על מדיום, אולי על לאו.

אמנם המנוע לא יכנס לכל המשחקים החדשים כבר שנה הבאה, אך אני מניח שהוא ישולב במשחקים בשנתיים הבאות, מה שיהפוך את ה6800NU, שבמילא יתחיל להתיישן עד אז, לגרוטאה לעומת הכרטיסים החדשים.

ג'. ד"א, אתם בטוחים שלא התכוונתם לGF4TI? אני יודע שהכרטיס הנ"ל טוב למדי, חשבתי שהGF3TI כבר לא נמצא בעולמנו... =/

פורסם

אנחנו לא נביאים ואין לנו כדורי בדולח

אף אחד לא יכול להגיד לך מתי הוא יהיה חלש אלא לתת הערכות גסות ביותר בקשר לתקופה מסוימת

ואת זה כבר עשו :xyxthumbs:

פורסם

התקדמות הטכנולוגית היא לא משהו דינמי, אז אפשר לשאר, שהביצועים שלו היו חלשים, אבל יתכן שהוא יהיה כרטיס מסך מעולה לעבודה משרדית, בעוד מספר זמן X.

פורסם

ממתי צריך לחכות זמן X כדי שכרטיס יהיה מעולה לעבודה משרדית? ::)

rofl, גם הרקולס SVGA עונה על ההגדרה הזאת.

פורסם

בגלל זה הכי כדאי לקנות היום 6600GT.

עוד שנתיים תחליף בכרטיס שיעלה אותו הדבר.

העלות של שניהם 70% מ-6800ULTRA בוודאות.

אבל זה יחזיק אותך 4 שנים שלי בעיה...........

פורסם

כי בעוד 3 שנים נגיד, אנשים לא יקנו גם עם זה לעבודה משרדית GF2 כי זה גם לא יתאים למחשבים של אז, וכבר עדיף משהו יותר טוב, שגם ככה עד אז בטח הייה זול.

פורסם

אל תשכחו שגם היום משחקים שנחשבים לשיא הגרפיקה יכולים לרוץ מצוין (1024X768 ומעלה על הגדרות מקסימליות בלי פילטרים\עם קצת פילטרים) גם על כרטיסי LOW-MIDend.

למשל HL שגם על FX5600 R9500P ירוץ בצורה טובה מאוד.

זאת תוצאה של מנועים חכמים יותר שבנוים טוב יותר ויכולים להציג גרפיקה מרשימה (HL הגרפיקה הכי טובה שיש היום להזכירכם) וגם לא לסחוט את המחשב שלכם.

אולי בעוד שנה שנתיים המנועים ישתפרו אפילו יותר וכרטיסים ב2500 שקל ומעלה יהיו רכושם של פרפקציוניסטים בלבד ש1600X1200+ מקסימום הגדרות ופילטרים זה המינימום שלהם וכל כרטיס במחיר סביר יריץ כל משחק בצורה טובה.

אז בקיצו אי אפשר לחזות מה יהיה.

אבל תהיה בטוח שבשנתיים הקרובות לא יהיו ל6800 מכשולים משמעותיים והוא יריץ כל משחק על הגדרות טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים