פורסם 2005 במרץ 2120 שנים אני חדש פה כפי שאתם רואים....ראיתי כתבה במעריב ונדלקתי...גם לפני זה נדלקתי אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו בנידון...אני רוצה להתחיל לבנות כאלה דברים יפים....יש הרבה רעיונות...אבל אין ידע מספיק...אני לא מבין בחומרה של המחשב לא יודע איך לפרק ולבנות מחשב....וזה בטוח ידע בסיסי להתחיל לעשות מודים יפים...אז אפשר מאמרים כל מיני שרטוטים כתבות....כל מה שיש לכם אבל בעברית...לא נראה לי שאני יסתבך יותר מידי אם קצת עזרה...ואיזה מחשב אתם ממליצים לקנות לפירוק?!יאאלה תעזרו תודה!
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר לא אני בטוח יהרוס משהו....עזבו שטויות אני יקנה פנטיום 3 יעשה עליו עבודות...אבל תתנו לי מאמרים דברים שאני יוכל ללמוד מהם....איך לפרס מחשב להוסיף כל מיני מנורות מאווררים כל מיני כאלה...
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים תשמע מה אומרים לךלא צריך מחשב,אתה קונה מארץ הכי רגיל ומאפן שיש ב100 שקלותתחיל להטחרע עליו...אחרי שאתה מסיים, אתה מכניס את החומרה של המחשב שלך למארז החדש, בשביל זה אתה יכול לקרוא לחבר או ללכת למעבדת מחשבים או משהו...מדריכים אתה יכול למצוא כאן : http://www.hwzone.co.il/guides.phpובכלל, חפש בפורום מדריכים, חפש בגוגל, אתה תמצא מלא דברים שימושים ומענינים...
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים תראה - דברים כגון צביעה \ הוספת חלון וכו'לא צריך להסתכןאתה מפרק את הדלתות \ גגעושה מה שצריך - וכאשר אתה מסיים - אתה מחזיראח"כ אם אתה רוצה יש את הצד של האלקטרוניקה -כגון לדיםמסכי LCD, וכו'..וד"א - המדריכים באתר - הם אחלהיעזרו לך המוןוגם כדי ללמודכדאי לך לשוטט בת'ארדים השונים - ככה לומדים הכי הרבהומה שלא מבינים - שואלים (רק אחרי חיפוש כמובן..)בהצלחהמחכים לעידכונים שלך
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר תראו רק תגידו אם זה הגיוני מה שאני רוצה לעשות...אני רוצה ללכת לפחח לתת לו צורה של משהו....נגיד נייק (הוי הזה)ולהגיד לו להכין לי מין תיבה כזאת אם הפשרות פירוק כזאת נחשוב על דרך ומדפים בפנים לכל החלקים...וכמובן שזה יהיה בערך בגודל של מארז בערך שלא נעשה טעיות...וגם אם אפשר לעשות תחלק הקידמי נגיד מזכוכית ולאוסיף כל מיני מנורות בצבעים...אפשרי לעשות דבר כזה לא?!
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים הכל אפשרי - בהתאם לתקציב וליכולתכמובן שעדיף לעשות הכל לבדאפילו אם זה לא יצא הכי יפה כמו בעל מקצוע - בשבילי זה הסיפוק האישיאיזה כלי עבודה יש לך? (דרמל, ג'גסו?)אתה יודע לעבוד אם כלים?אם כן - אתה רק צריך חומריםאם לא - תשיג כלים (מחברים) - ותתחיל להתאמןעד שתגיע לאיכות שתספק אותך - ואז תבצע את זה על המארזיש הרבה דברים שאפשר לעשות בתחום האלקטרוניקה - בידע ממש מינימלי!בקשר לשאלה - אתה יכול ללכת - אין בעיה לבנות מארז (רק אל תשכח ספייסרים ללוח..)
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר אני לומד אלקטרוניקה אם זה עוזר והמורה שלי יכול לעזור לי....אבל תתיבה אני לא יכול לבנות בעצמי פחח אני עדיין לא...וכלים אם אתה יכול להגיד לי איזה כלים אני צריך מקסימום אני יקנה אותם...אני פה קורא תמאמרים שיעזרו לי נראה מעניין מאוד
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים לומד אלקטרוניקה - זה טוב - ויעזור לךהכלי הכי בסיסי - זה דרמל (או בשמו השני - מולטי- טול)ועדיף שתבנה את זה בעצמך - עדיף להתחיל! ללמוד , מאשר אף פעם לא..את הדרמל הבסיסי ביותר - אתה יכול לקנות בהום סנטר ב100 שקל
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר אוקי אני עכשיו מנסה לארגן פנטיום 3....ללמוד על המחשב לשרטט את הצורה שאני רוצה ואיפה לעשות חורים וכו'...ורק לא הבנתי איך אני מארגן אורות צבעוניים לאן אני מחבר אותם....(לדים!?)וחוץ מזה....בהצלחה לי! חח
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים אישית, לא הייתי ממליץ לך לקנות את הדרמל ב100 שקל, תוסיף עוד 300 שקל ואתה מקבל דרמל מקורי +40 עזרים וסטנד. קודם כל, google is your best friend! כל דבר שאתה צריך, גוגל יהיה שם בשבילך! תסתכל על מדריכים, על פרוייקטים שאנשים עשו, ותלמד קצת.. רק אז לעבודה.. * אין צורך לקנות שום פנטיות 3!!!! * אתה עושה מודינג למארז, לא לחומרה עצמה. אתה יכול פשוט לקנות מארז באיזה 100-300 שקל ולעשות עליו מודינג. לדים צבעונים אתה קונה בחנויות אלקטרוניקה, ואתה מחבר אותם יחד עם נגד לספק כוח. עוד עצה, התוכנה SketchUp - תוכנה פשוטה שבעזרתה אתה יכול לתכנן את מראה המארז שלך בתלת מימד. תוכנה קלה לשימוש! חיפוש קטן בפורום יגלה לך עוד עליה.
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר תראה אני רוצה ללכת לפחח ושהוא יעשה לי צורה יפה שאני יבקש....בלי קשר למארז מקורי...ואני צריך לבדוק עליו חלקים...ואני לא מתכוון לבדוק אם החלקים שיש לי עכשיו במחשב...אם הכל ילך חלק אני יעביר את החלקים של במחשב שלי לצורה...ואני יוריד תתוכנה יראה לכם בערך מה אני רוצה
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים אני מתפלא שאף אחד לא העיר לו לגבי הכותרת הלא עניינית.בכל מקרה, תשנה את הכותרת לכותרת בעל יותר עניין בנושא עליו דיברת, בהתאם לחוקי הפורום.תקרא את חוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.