עבור לתוכן

בעיה עם ה- SATA בהתקנת WINXP

Featured Replies

פורסם

טוב אין לי FLOPPY ויש לי את הלוח NF7-S ובהתקנה הוא אומר לי שאין לי HD

איך אני מתכן את זה כדי שאוכל להתקין את ה-WIN סוף סוף ??

ואפילו תגידו לי אם יש איזושהי דרך להיפטר מה-SATA (לשנות חיבור על הלוח או משהו גם זה יעזור )

תודה מראש

פורסם

הביוס בכלל קורא את הדיסק?

פורסם

יש לי nForce4, של gigabyte, וכדי שהוא לא ינג'ס לי הייתי צריך לבטל את ה- NVRAID בביוס.

אחרי זה הוא לא עשה לי שום בעיות בהתקנה.

פורסם

טוב אין לי FLOPPY ויש לי את הלוח NF7-S ובהתקנה הוא אומר לי שאין לי HD

איך אני מתכן את זה כדי שאוכל להתקין את ה-WIN סוף סוף ??

ואפילו תגידו לי אם יש איזושהי דרך להיפטר מה-SATA (לשנות חיבור על הלוח או משהו גם זה יעזור )

תודה מראש

אתה חייב כונן פלופי כדי להתקין דיסק SATA.

מצטער.

לדעתי קיבלת עם הלוח אם דיסק דרייברים. מה שאתה עושה אחרי שאתה מתקין כונן פלופי, זה מתחיל התקנת ווינדוס מדיסק, ובזמן שההתקנה מתחילה להתחיל ללחוץ F6 כמו מטורף, ואז להכניס לו את הדיסקט הזה. רק ככה אפשר להתקין ווינדוס XP על SATA. אם אין לך את הדיסקט שאני מדבר עליו, תוריד חבילת דרייברים להתקנה על דיסקט לSATA מהאתר של אביט.

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל אין לי FLOPPY ואין לי גם את הדיסקט .........

יש דרך שאני מבטל את ה-SATA ??

ואם יש אז אפשר לפרט בבקשה ......

תודה מראש

פורסם

כמו שאמרתי, ובניגוד למי שטען שחייבים floppy, אצלי התקנתי WindowsXP עם דיסק SATA 160GB (יחיד) בלי שהכנסתי מעולם דיסקט לכונן.

אצלי מה שהפריע היה ה- RAID שהיה פעיל, ולא עצם זה שזה SATA.

תסתכל ב- BIOS אם יש איזשהו בקר RAID פעיל על ה- SATA, ותכבה אותו.

פורסם

בNFORCE3 ו NFORCE4 אין צורך בדיסקט

בNFORCE2 צריך דיסקט

פורסם

כמו שאמרתי, ובניגוד למי שטען שחייבים floppy, אצלי התקנתי WindowsXP עם דיסק SATA 160GB (יחיד) בלי שהכנסתי מעולם דיסקט לכונן.

אצלי מה שהפריע היה ה- RAID שהיה פעיל, ולא עצם זה שזה SATA.

תסתכל ב- BIOS אם יש איזשהו בקר RAID פעיל על ה- SATA, ותכבה אותו.

זה אופציה שקיימת רק בGIGABYTE, וזה אמולציה של ATA על ערוץ SATA. מה שבסופו של דבר מונע ממך להשתמש באחד ערוצי הATA.

הוא חייב חייב דיסקט. ראבאק, פלופי זה 50 שקל. מקרה הכי גרוע תשאיל אחד מחבר לאיזה יום.

פורסם
  • מחבר

אבל אין לי את הדיסקט ....... מה אני עושה ?

פורסם

,תוריד את הדרייבר מהאתר של אביט, כמו שאמרתי לך. מה כל כך קשה?

פורסם
  • מחבר

טוב השגתי FLOPPY הורדתי את הדרייברים והוא נותן לי שגיאה שאין את ה-Setuptxt

מה אני עושה ?

פורסם

טום , חכה עד יום חמישי\שישי הולכים לאור ואני יביא לך וינדוס מעולה ורק תביא דיסקט ריק ואני מתקין לך כמו שצריך... , ולכל מי שאמר שהוא מתקין גם בלי דיסקט , שיהיה לכם ניסיון עם התקנה ישירות לבקר ולא לבקר של הלוח של ATA , תהיו צריכים דיסקט כי לוינדוס אין את הדרייברים לרוב בקרי הSATA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים