עבור לתוכן

פרויקט שלי

Featured Replies

פורסם

אחרי כמעט שנה של עיכובים הזמנות מחו"ל ושינויים למיניהם הנה המחשב שבניתי לי לחדר:

מפרט: Via Epia M10000, PW200M Cableless PSU, 512MB DDR, WD 8GB, DVD-ROM X8

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

יפה מאוד!!!

תפרט קצת! איזה מארז? מה עשית? יש עוד תמונות? יהיה המשך?

פורסם

נחמד מאוד!

רק תתן עוד תמונות.

פורסם

תסביר קצת מה עשית, מה הולך שם, מה היה התהליך...

ולא יזיקו עוד קצת תמונות..

פורסם

מרושם ראשוני,נראה לי מודינג יפה!,תוכל בבקשה להסביר על התהתליך עצמו וגם להוסיף תמונות?

פורסם

נראה יפה! תביא עוד תמונות נראה מעניין

פורסם
  • מחבר

המארז הוא וידאו ישן שפג תוקפו ולכן מעיו נחתכו/נוסרו החוצה. הלוח הוא לוח Via Epia שנקנה במהלך ביקור בארה"ב יחד עם 512MB זכרון. הדיסק הוא 8GB ששכב בבית והDVD הוא כונן שנקנה במיוחד ושהלחמתי אל החיבורים של הכפתור EJECT שלו חוטים בשביל לחבר לפנל של הוידאו. הספק הוא ספק ATX DC-DC שהוזמן מארה"ב ומתיישב בדיוק על החיבור חשמל של הלוח ולכן לא תופס מקום מיותר. הספק הזה נבחר אחרי שניסיתי להכניס ספק רגיל מינוס כל הברזל מסביב אבל גם לא התאים כל כך גם היה מכוער וגם לא בטיחותי בעליל. אחרי זה ניסיתי ספק של Shuttle אבל הוא החליט למות באמצע הניסויים איתו. חלק מהכפתורים והלדים של הפנל של הוידאו חווטו אל הלוח אם כדי שיהיו כפתורים להדלקה+לד, לריסט ולד להרדיסקים וכמובן ה-EJECT של הכונן. יש בצד מאורר 60 שאני מתלבט אם להשאיר אותו כי הוא עושה הרבה רעש והוא לא כזה הכרחי למארז. בשלבים הבאים אני יוסיף רגלים מאורות ואולי גםLCD. עכשיו אני גם מחפש מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה כדי לשלוט על המחשב מהמיטה.

תמונה:

פורסם
  • מחבר

עוד תמונה:

פורסם

פרויקט יפה.... :xyxthumbs::yelclap: כל הכבוד

פורסם

יפה פרויקט אחלה! :yelclap:

פורסם

פשש נראה טוב !

יש כמה מקומות לליטושים בפאנל שלו :P אולי גם לצבוע את כל המארז.

הלוח שלך מאוד אבל מאוד מאוד קטן !!! לא יכלת לעשות משהו יותר קטן כמו ה SHUTTLE ?

לפי דעתי היה שווה לעשות את זה מפרספק (ה SHUTTLE )

זה היה יותר קומפקטי ויפה :P

נ.ב

כמה עלה לך הלוח ?

פורסם

פרוייקט ממש יפה!

עוד תמונות בבקשה, אבל מרחוק איזה מטר נמכל המארז.

פורסם
  • מחבר

הלוח שלך מאוד אבל מאוד מאוד קטן !!! לא יכלת לעשות משהו יותר קטן כמו ה SHUTTLE ?

לפי דעתי היה שווה לעשות את זה מפרספק (ה SHUTTLE )

זה היה יותר קומפקטי ויפה :P

הלוח שלי הוא לוח mini-itx והוא בכוונה ככה קטן, הלוחות של shuttle לא קטנים יותר מהלוחות האלה הם אפילו כפול בגודל. לא נראה לי שאתה מעריך נכון את הגדלים של הלוחות. היתרון של הלוחות של VIA הוא שיש להם את כמעט כל מה שצריך on-board (רשת,כ. מסך+יציאת וידאו, mpeg2 decoder, כרטיס קול) וברמה שמתאימה למחשב שיעודו זה לראות סרטים. הלוחות היחידים שיותר קטנים מהלוח הזה זה הסדרה החדשה של VIA ה-nana-ITX שהם בגודל 12X12ס"מ בניגוד ל-17X17ס"מ של הלוח שלי.

נ.ב

כמה עלה לך הלוח ?

אם אני זוכר נכון בסביבות ה-150$

פורסם

נו הבנתי שזה יותר קטן !

ולכן לא עדיף כבר להכין מארז קטן כמו ה SHUTTLE .

ואפילו יותר קטן?

נראה לי סתם ביזבוז , לוח כזה קטן על מארז כדי גדול ומגושם של וידאו :/

פורסם
  • מחבר

פספסת את הנקודה כאן. הייתי גם יכול לקנות מחשב של אסוס שהוא נראה כמו מכשיר DVD אבל אז איפה המודינג? הרעיון היה לבנות לבד ולבנות לבד משהו שישתלב על המדף יחד עם הממיר ה-DVD והוידאו. ואם נראה לך שמארז של וידאו הוא כזה גדול אני מזמין אותך לפתוח את הוידאו הביתי שלך ולראות מה אתה מצליח לדחוס לתוכו. כמו כן מארז של SHUTTLE הוא לא כזה קטן כמו שאתה חושב. הוא יותר רחב ממארז רגיל, קצת יותר קצר ורק בגובה יש לו יתרון אבל שוב זה לא נראה טוב על המדף עם שאר המכשירים.

אין כיום לוחות שיותר קטנים מהלוחות של VIA חוץ מאולי ה-MACים החדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים