עבור לתוכן

האם cambridge soundworks נחשבת חברה טובה???

Featured Replies

פורסם

cambridge soundworks מייצרת כבר כמה שנים רמקולים שעושים רושם שהם טובים, אך אינני רואה שמוכרים אותם בארץ.........

האם אתם מכירים את החברה הזאת? היא באמת טובה? קבלתי המלצות עליה מחבר באמריקה, ורציתי לדעת האם היא מוכרת וטובה או סתם חברה?

דרך אגב תוכלו לראות באתר שלה שהיא שותפה/חברת בת של creative......

http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=0

אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על החברה ועל איכות מוצריהה?

פורסם

הם בעצם המותג של CREATIVE בשביל מערכות רמקולים יותר טובות מהרגילות שלהם

גם הרגילות שלהם לא בדיוק גרועות אבל אני לא יודע אם הקיימברידג' באמת איכותיים או שזה סתם תרגיל שיווקי

פורסם

כמו כן החברה מייצרת מוצרי אודיו ווידאו

שנחשבים טובים מאוד בשוק המקצועי ..

פורסם

הם בעצם המותג של CREATIVE בשביל מערכות רמקולים יותר טובות מהרגילות שלהם

גם הרגילות שלהם לא בדיוק גרועות אבל אני לא יודע אם הקיימברידג' באמת איכותיים או שזה סתם תרגיל שיווקי

אני מניח שהתכוונת "גם הקיימברידג' לא בדיוק טובות"... :P

פורסם

יש לי כבר לפני הרבה שנים (בערך 6-7 שנים.....) את הדגם הזה: http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=spk_multimedia&item=c1pcwzzzz

האם הוא נחשב טוב ואיכותי? או שהוא כבר לא משהו? הוא נחשב?

זה לפי דעתי הדגם שפרץ את הדרך מבחינת רמקולים של מחשב... אני זוכר שהייתי בארה"ב, ושמעתי אותם באיזה חנות ופשוט לא האמנתי שזה אפשרי... פעם ראשונה שהייתי מהופנט מרמקולים שמיועדים למחשב... הייתי חייב אותם (כמובן שקניתי והבאתי לארץ).. כשהם יצאו לשוק, CAMBRIDGE היתה חברה עצמאית, ובעקבות הדגם הזה הם נכנסו לשותפות עם CREATIVE ואז התחילה הפריחה בתחום הזה....

היום הם מן הסתם לא נחשבים להכי טובים.. זה דגם ראשוני... החסרון המרכזי שלו, שאין לו מנגנון כיבוי... פעם השארתי אותם דלוקים כשהייתי בצבא חודש שלום, והם נשרפו (יש לי אותם עד היום פה, רק שהמגבר נשרף)..

פורסם
  • מחבר

זה לפי דעתי הדגם שפרץ את הדרך מבחינת רמקולים של מחשב... אני זוכר שהייתי בארה"ב, ושמעתי אותם באיזה חנות ופשוט לא האמנתי שזה אפשרי... פעם ראשונה שהייתי מהופנט מרמקולים שמיועדים למחשב... הייתי חייב אותם (כמובן שקניתי והבאתי לארץ).. כשהם יצאו לשוק, CAMBRIDGE היתה חברה עצמאית, ובעקבות הדגם הזה הם נכנסו לשותפות עם CREATIVE ואז התחילה הפריחה בתחום הזה....

היום הם מן הסתם לא נחשבים להכי טובים.. זה דגם ראשוני... החסרון המרכזי שלו, שאין לו מנגנון כיבוי... פעם השארתי אותם דלוקים כשהייתי בצבא חודש שלום, והם נשרפו (יש לי אותם עד היום פה, רק שהמגבר נשרף)..

אם אני אחליף אותם בatp3, אני ארגיש הבדל גדול? הatp3 בהרבה יותר טובים מהם?

פורסם

אם אני אחליף אותם בatp3, אני ארגיש הבדל גדול? הatp3 בהרבה יותר טובים מהם?

בגדול כן, בפועל הייתי ממליץ לך ללכת לחנות המקומית ולשמוע אותם.. כמעט בכל קניון היום יש אותם להדגמה (אם כי התנאים לא אופטימלים)...

פורסם
  • מחבר

בגדול כן, בפועל הייתי ממליץ לך ללכת לחנות המקומית ולשמוע אותם.. כמעט בכל קניון היום יש אותם להדגמה (אם כי התנאים לא אופטימלים)...

אחי תודה רבה על העזרה!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים