פורסם 2005 במרץ 2020 שנים לפחות 512 מגה...רצוי אפילו גיגה ומעלה.רצוי שתהיה אפשרות הוספת זיכרון.שיהיה טוב לספורט.שיהיה של חברה מוכרת.שלא יהיה יקר מדי. (שלא יהיה נגן 20 ג'יגה ב-100 ש"ח יותר...חחח)
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים מחבר בלתי מוגבל... ;Dאבל בגבולות הטעם הטוב....זה מה שקורה כשסבא וסבתא שומעים שאתה מת לנגן אחרי שהלך לך הריו קארבון...(נפל משני מטר והתנפץ... :'( :'( :'()
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים בלתי מוגבל... ;D אבל בגבולות הטעם הטוב.... זה מה שקורה כשסבא וסבתא שומעים שאתה מת לנגן אחרי שהלך לך הריו קארבון...(נפל משני מטר והתנפץ... :'( :'( :'() WTF ?!? תביא תמונות בכל מקרה, אין לך אחריות מורחבת ? למה לא לקנות עוד אחד? ואם יש תקציב תקנה 5GB אחר..
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים RIO FORGE או איך שקוראים לו. תקנה גיגה ונראה לי אחרי זה אפשר להוסיף עוד 512..
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים מחבר תקראו בהודעה הראשית לאיזה שימושים המכשיר ותבינו למה מבוסס הארד דיסק לא טוב ליאני מחפש נגן פלאש עם סלוט להוספת זיכרון שיהיה עמיד בנפילות קלות וכו'.
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים מחבר H10 זה לא 5-10-20 גי'גה מבוסס הארד דיסק?אשמח גם לקבל לינקים או כל פרטים שיש על מה שאתם ממליצים לי...
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים http://www.iriver.com/html/campaign/cebit2005/cace_index.aspה 10J הוא 1GB מבוסס FLASH. יש סיכוי לתמונות של ה CARBON הרוס?
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים לך עלCreative MuVo Sport C100עולה 600 שקל256 מגה עם סלוט להרחבה לעוד ג'יגה... יש לי אותו עם ג'יגה... יוצא לך 1256 מגה פלאש מתוכנן לספורט כולל רצועת יד מיוחדת מגומי לריצות וכו' כולל סטופר טיימר לאפ טיימרFM RADIOאוזניות ספורט SPLASH PROOF כמו הנגן
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר http://www.iriver.com/html/campaign/cebit2005/cace_index.aspה 10J הוא 1GB מבוסס FLASH. יש סיכוי לתמונות של ה CARBON הרוס?ה-H10 לא הגיע כבר לארץ הגרסא של הפלאש....נכון? אני מחפש משהו שכבר הגיע לארץ כדי לקנות ממש בקרוב.אחרי שכבר הבנתי (בדיקת מעבדה) שהנזק הוא טוטל לוסטהתעללתי בו אפילו קצת יותר ואז זרקתי אותו.לך עלCreative MuVo Sport C100עולה 600 שקל256 מגה עם סלוט להרחבה לעוד ג'יגה... יש לי אותו עם ג'יגה... יוצא לך 1256 מגה פלאש מתוכנן לספורט כולל רצועת יד מיוחדת מגומי לריצות וכו' כולל סטופר טיימר לאפ טיימרFM RADIOאוזניות ספורט SPLASH PROOF כמו הנגןקצת יקר לנגן של 256 מגה...לא?
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים ממש לא.. זה פשוט איכותי לא כמו הפשוטים של המכרזים.. זה CREATIVEהוא מגיע לך עם רצועה ששווה איזה 100 שקלאוזניות פשוט מעולות EARBUDS לש קריאטיב לספורט מקבלים איתו שרוך לצוואר יש לו אפשרות להכניס לו SD או MMC כמו שאמרתי עד עוד ג'יגה שלם (כנראה אפשר גם 2 ג'יגה פלאש, אבל לא ניסיתי)סטופררדיוטיימרקאסטום אקולייזרמסך ענקי עם תאורה מגניבהנגן כזה+כרטיס גיגה זה סביבות ה1000 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.