עבור לתוכן

חובשי כיפה לא הורשו להיכנס לארוע פתוח לציבור לציון 56 שנה לשיחרור העיר אילת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא ככה

אפילו לא קרוב זה אירוע לציון 56 שנות שיחרור אילת שלא קשור לשמאל או לימין

וזה כל חובש כיפה אפילו סבא בן 70

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כולכם מדברים שטויות,

ועדיף גם שלא תגיבו תגובות מטומטמות כמו "כל הערבים הם רוצחים" או "כל הדתיים מושחתים",

אפילו אל תגידו הרוב, כי לאף אחד מכן אין הזכות לקבוע מי רוצח מופרע, או מושחת.

בישראל רואים בטלוויזיה את כל הפיגועים (אפילו היה סרט תעודה על ההתנהגות של החיילים במחסומים לערבים), אצל הפלשתינאים רואים את דרקולה שותה את הדם של שרון ומת, הכל הסתת התקשורת.

אני פגשתי מלא מלא דתיים נחמדים, בכל סוכות הם רצים אל אנשים כדי להכניס אותם אל הבית שלהם, אפילו שאני חילוני, והם התייחסו אלי כמו למלך.

אתם גם חושבים שכל הערבים הם רוצחים ושונאי יהודים, נכון, יש הרבה כאלה שהסיתו אותם לשנוא יהודים, תאמינו לי כמה שהרבה מהם רוצים שיהיה כבר שלום ולא רק בגללינו ובגלל השטחים, הם ככה יוכלו לסחור עם ישראל ולפתח קשרי מסחר גם אפשר חברה, תרבות ועוד...

כל מה שאתם רואים בטלוויזיה זו הסתת תקשורת, כל אחד רואה את זה מהצד שלו.

אף אחד מכם לא יכול לקבוע מה טוב ומה רע, מי רוצח ומי גורילה רעה (אהה חרוז ;))

הכל "הסתת התקשורת".

פורסם
  • מחבר

^^^^^^^^^^^^^^ אמת!!!

זה התקשורת הצבועה... תראו זה לא חדש שהתקשורת שמאלנית ובכלל זה לא עשו מהומה מזה שלא הכניסו דתיים אבל היו עושים מהומה אם לא היו מכניסים ערבים

וזה מה שמעצבן... ועוד אנשים שחושבים שכן עשו מהומה (למרות שזה בכלל לא היה בעיתון) וגם אנשים שחושבים שזה קורה לערבים (וזה לא קורה כי מפחדים מתגובת התקשורת)

אבל אני גם מאוכזב מהמפלגות הדתיות שלא עשו מהומה

פורסם

יש התרעה על פיגוע בוא נעצור את כל הערבים

LOL זה בדיוק מה שעושים, קוראים לזה עוצר.

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^ אמת!!!

זה התקשורת הצבועה... תראו זה לא חדש שהתקשורת שמאלנית ובכלל זה לא עשו מהומה מזה שלא הכניסו דתיים אבל היו עושים מהומה אם לא היו מכניסים ערבים

וזה מה שמעצבן... ועוד אנשים שחושבים שכן עשו מהומה (למרות שזה בכלל לא היה בעיתון) וגם אנשים שחושבים שזה קורה לערבים (וזה לא קורה כי מפחדים מתגובת התקשורת)

אבל אני גם מאוכזב מהמפלגות הדתיות שלא עשו מהומה

אתה מתנהג בשיא הצביעות - אתה אומר שהוא צודק ואז מאשים את התקשורת "השמאלנית" בעשיית מהומה ובאי אמירת אמת. במקרה הזה התקשורת עוררה פרובוקציה מיותרת אבל לרוב היא צודקת ושמה לאנשים מראה מול הפרצוף (מה שלא מוצא חן בעיני הרבה אנשים).

פורסם

בזיון.

נ.ב

אני לא אדם דתי, אני דיי סולד מדת אבל ראבאק... אני יודע שזאת מדינה יהודית ואם מישהו שחי לפי אורח החיים היהודי לא יכול להכנס לכנס פתוח בהשתתפות ראש הממשלה לאן הגענו ?

אז מה אם הייתה כיפה לזבל הזה שרצח את רבין ? מה חילונים לא רוצחים אנשים ?

לא כל חובשי הכיפות הסרוגות הם בכלל מתנחלים זה דבר ראשון, יגאל אמיר בעצמו לא מתנחל, ולא כל המתנחלים רוצחים ובקיצר תפסיקו עם ההכללות האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים