עבור לתוכן

חובשי כיפה לא הורשו להיכנס לארוע פתוח לציבור לציון 56 שנה לשיחרור העיר אילת

Featured Replies

פורסם

לי לא יצא עדיין לשמוע מתנחל שאומר שצריך לגרש שמאלנים.... ויצא לי לשמוע הרבה מאוד מתנחלים

וואלה, זוכר את יעקב מהשכבה? הוא לא בדיוק מתנחל, סתם כהניסט, אבל כן, שמעתי אותו אומר דברים חריפים יותר מזה.

אתה בן אדם עלוב גזען ונחות....

אממ... אני היחיד שרואה פה את האירוניה? להגיד "אתה גזען, ונחות" זה כמו להגיד: אני לא הומו, אבל בא לך לעלות אלי הביתה לקפה "או משהו"?

לאף אחד לא אכפת מה אתה חושב עליהם ואני גם לא עירבתי פוליטיקה או דת בתראד הזה... זה חוצפה שמדינה דמוקרטית לא מכניסה אנשים דתיים לאירועים ציבוריים ולאפחד לא אכפת כי אם זה היה ערבי (שזה לא משנה מה אני חשוב עליהם אבל הם יותר מסוכנים ממתנחלים) כולם היו צועקים שזה גזענות

אני חושב שהדיעה של Dr. n00b היא רלוונטית, הרי שאם היא הייתה "תואמת" את "מצפונו ה"חברתי"" של פותח הת'ראד (להלן אתה) זה לא היה מפריע לו.. דרך אגב, אמרת משהו בקשר לצביעות בסוף ההודעה?

יש איום יותר גדול מפיגוע על ידי מחבל ערבי אבל זה גזענות לא להכניס אותם לאירועיים ציבורים

לא משנה אם יותר גדול או פחות גדול (יש רגיעה לאחרונה, אם לא שמת לב), אבל...

בעוד שאתה כותב את שורות אלו, הרשה לי לצטט כתבה מ-Ynet:

יום שני, 21 במרץ 2005, 17:03 מאת: מערכת וואלה!

בשוק מחנה יהודה שברחוב יפו בירושלים, נמצאה מזוודה חשודה, עליה כתוב "ביטול תוכנית ההתנתקות תמנע חפצים חשודים אמיתיים או לא". חתומים על האימרה "חוסמי הכבישים"

יש חששות שרה"מ ירצח ע"י מתנחל אז זה סבבה לא להכניס אותם לאירועים ציבוריים שהוא נואם בהם

כנראה שהם התכוונו "לפוצץ" (אני מתכוון לעשות פרובוקציות) בגלל ששחרור אילת איכשהו קשור לפינוי ימית כנראה, זה מה שהכי נראה לי...

Rule The Pc link=topic=112988.msg942184#msg942184 date=1111417956]

תסתכלו במראה יא צבועים

סתכל על הניק שלך בציטוט הזה, ואז נראה מי מדבר על צבועים...  :cool2:

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואלה, זוכר את יעקב מהשכבה? הוא לא בדיוק מתנחל, סתם כהניסט, אבל כן, שמעתי אותו אומר דברים חריפים יותר מזה.

לאנשים כמו יעקב שהם סתם פאנטים אין זכות להביע את דעתם... זה קומץ שאפחד לא שם עליו

אממ... אני היחיד שרואה פה את האירוניה? להגיד "אתה גזען, ונחות" זה כמו להגיד: אני לא הומו, אבל בא לך לעלות אלי הביתה לקפה "או משהו"?

מה הקשר? הוא גזען וזה עובדה

אני חושב שהדיעה של Dr. n00b היא רלוונטית, הרי שאם היא הייתה "תואמת" את "מצפונו ה"חברתי"" של פותח הת'ראד (להלן אתה) זה לא היה מפריע לו.. דרך אגב, אמרת משהו בקשר לצביעות בסוף ההודעה?

תקרא את חקי הפורום אסור לכתוב משהו מעליב על ציבור שלם, ומה שאני כתבתי שהם צבועים זה לא פוגע זה ביקורת... הקללות שלו זה לא ביקורת

לא משנה אם יותר גדול או פחות גדול (יש רגיעה לאחרונה, אם לא שמת לב), אבל...

בעוד שאתה כותב את שורות אלו, הרשה לי לצטט כתבה מ-Ynet: כנראה שהם התכוונו "לפוצץ" (אני מתכוון לעשות פרובוקציות) בגלל ששחרור אילת איכשהו קשור לפינוי ימית כנראה, זה מה שהכי נראה לי...

סתכל על הניק שלך בציטוט הזה, ואז נראה מי מדבר על צבועים... :cool2:

דאחקות

פורסם

יש לך את הזכות לשתוק

לי יש זיכרון סלקטיבי?

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=112835.0

יובשת

קודם כל המשפט הזה בא לאחר שהוא אמר שהמתנחלים מאיימים במלחמת אחים. דבר שני, האלימות של הימין גדולה פי עשרות מונים מאלימות השמאל והסתיימה לא פעם ברצח - יצחק רבין ז"ל הוא הדוגמא הטובה ביותר.

דבר נוסף הוא שרוב מוחלט של הרוצחים, המאיימים ברצח והמוציאי פסקי הלכה המכשירים רצח הוא דתי עם כיפה על הראש. בארה"ב למשל הגישו תלונה לבית משפט העליון על כך שהמשטרה עוצרת רק שחורים למטרות חיפוש סמים. המשטרה הביאה הוכחות שרוב גדול של אותם עבריינים היו שחורים ולכן אל להם להלין על כך.

פורסם
  • מחבר

דבר נוסף הוא שרוב מוחלט של הרוצחים, המאיימים ברצח והמוציאי פסקי הלכה המכשירים רצח הוא דתי עם כיפה על הראש. .

מהמהמהמהמהמ לא שמעתי טוב אולי.... אתה אומר שרוב הרוצחים במדינה הם חובשי כיפה?!!? וואי זה לא שווה אפילו תגובה אתה לא יודע על מה אתה מדבר

תביא לי פסק הלכה שאומר שמותר לרצוח מישהו... אני מחכה יש לי את כל היום

סתם הפכתסם את זה לדת.... ותזכרו שאמרתי שבכלל שהפכתם את זה לדיון על דת הוא ידרדר וינעל

פורסם

ושלא תחשוב שאני אוהב את הערבים יותר, מבחינתי הם הביאו על עצמם את נוכחות צה"ל בשטחים אחרי האינתיפאדה האחרונה, וכל גרם של סבל שנפל עליהם הוא באשמתם נטו. אם אני מאמין להם או ליוזמות שלום? לא.

אני חושב שגדר ההפרדה וההתנתקות הן מהמוצדקים שבצעדים שישראל נקטה בהם מתחילת הכיבוש, ורק חבל שבניית הגדר לא התחילה מוקדם יותר ובתוואי פחות פרובלמטי ויותר קצר כמו גבולות 67, וכל עיכוב שנגרם בגלל שרון הוא על ראשו, ודם הנרצחים בפיגועים בגלל העיכוב הזה הוא על ידיו.

אין לנו מה לחפש ביהודה שומרון ועזה, ומבחינתי שיבנו חומה בגובה 40 מטר וימלכדו אותה. ואם המתנחלים רוצים להיות שם, שישארו, שאר האזרחים השפויים של המדינה הזאת לא צריכים לסכן את עצמם או לזרוק את כספם בשביל להגשים את השאיפות המשיחיות שלהם. נמאס לי מהערבים, נמאס לי מהמתנחלים, ונמאס לי מהסכסוך הזה שהביא את המדינה הזאת לקריסה כלכלית. מבחינתי מחר בבוקר יכולים לזרוק אטום על עזה ולהפטר מהחאמס ומשפחות גוש קטיף ביחד. ההתנתקות מעניינת את התחת שלי.

זהו. אני אולי גזען, אבל יש לי כל זכות כי המיסים שלי מממנים אותם. אז שימותו, ושאת הכסף שנחסוך נוכל לתת לחינוך או לבריאות שלנו שעוד רגע מתרסקים.

ודרך אגב, הבחור משלום עכשיו התכוון לאיומים של הימין למלחמת אחים. זה מצחיק שבחרת להשתמש בזה כי זה רק מוכיח את הטענה שלי, הייתי בטוח שהיית מצטט את עמוס עוז והאימרה שלו על לשרוף גשרים אם יהיה טרנספר.

פורסם

מהמהמהמהמהמ לא שמעתי טוב אולי.... אתה אומר שרוב הרוצחים במדינה הם חובשי כיפה?!!? וואי זה לא שווה אפילו תגובה אתה לא יודע על מה אתה מדבר

תביא לי פסק הלכה שאומר שמותר לרצוח מישהו... אני מחכה יש לי את כל היום

סתם הפכתסם את זה לדת.... ותזכרו שאמרתי שבכלל שהפכתם את זה לדיון על דת הוא ידרדר וינעל

אני מדבר על רצח פוליטי ולא רצח פלילי (מצטער אם לא הובנתי כהלכה) - יונה אברושמי, יגאל עמיר, ברוך גולדשטיין וכו'. ומה זה פולסא דינורא אם לא פסק הלכה המרשה לרצוח אישיות מסויימת?

פורסם

פולסה דה נורא זה קללה לא פסק הלכה.

פסק הלכה זה כששמו על רבין דין רודף.

היה צריך לכלוא את כל רבני יש"ע יחד עם האפס ההוא עמיר ולזרוק את המפתח.

פורסם
  • מחבר

אז שימותו

לא ממש בא לי להגיב לבן אדם שחושב ככה ופאנט בדיוק כמו הכהאניסטים

לא כל אדם עם זקן לבן זה רב ולא כל מה שהוא אומר זה פסק הלכה

אין לכם מושג מהחיים שלכם מה זה פסק הלכה.... ולא היה שום פסק הלכה לרצוח אפחד.....

אני נגד יגעל עמיר ברוך גולדשטיין וכל אלה

ורוב הרוצחים הפוליטיים הם דווקא הערבים (כן כל מחבל רוצח מסיבה פוליטית)

פורסם

מה זה פולסא דינורא אם לא פסק הלכה המרשה לרצוח אישיות מסויימת?

הרשה לי להוסיף ציטוט מתוך טור אישי של נחמיה שטרסלר של הרב עובדיה יוסף בהתבטאות שאתה ככל הנראה אומר שלא מסיתה לרצח:

ועל ח"כ יוסי שריד הרב עובדיה יוסף אמר "רשע מרושע, שצריכים לבערו מן העולם, וכמו המן הרשע צריך לתלותו על עץ".

האין זו עבירה של הסתה לרצח? לגיטימציה לרצוח אדם? מה עם הפולסא-דנורא על לופלניאנסקי? על רבין? זה אמנם לא פסק הלכה, אבל מדובר בדמות "מכובדת" (אדם שפל אם תשאל אותי) שיש לו עשרות, אם לא מאות, אלפי "מאמינים".

גועל נפש... *אהם* צביעות

פורסם
  • מחבר

מה הפכתם את זה לדיון על אם יש הסתה של הימין או לא....

קודם כל תודו שאם לא היו מכניסים ערבים כי יש התרעה על פיגוע הייתם מתקוממים

פורסם

ורוב הרוצחים הפוליטיים הם דווקא הערבים (כן כל מחבל רוצח מסיבה פוליטית)

אתה מתכוונת ממניעים לאומיים, לא פוליטיים, גילי... זה לא אותו דבר.

רצח פוליטי - רצח המיועד להשיג מטרה פוליטית, ובכלל זה סילוק של אישיות מזירת האירועיים הפוליטיים.

(מקור: לקסיקון הפוליטיקה הישראלית - http://www.mhs.org.il/melel/mashabim/shvilim4%20retzach%20politi.htm)

לא מצאתי הגדרה ל"רצח ממניעים לאומיים", אבל בכל זאת אתה רואה שהפיגועים של האינתפדה לא מתאימים לקטגוריה של רצח פוליטי.

פורסם

מה הפכתם את זה לדיון על אם יש הסתה של הימין או לא....

אין דיון יש הסתה אין על מה להתווכח. אם אתה רוצה להתווכח שאין הסתה תנסה לדבר עם רבין אולי הוא יענה לך.

פורסם

קודם כל תודו שאם לא היו מכניסים ערבים כי יש התרעה על פיגוע הייתם מתקוממים

כנראה שלא ראית את התגובות שלי בהתחלת הת'ראד: קודם כל, כן, הייתי מתקומם (כי מה זה עוזר שלוקחים אותו לקב"ט, הא? אם זה מחבל כבר היה מתפוצץ.) בכל מקרה התגובות שלי גינו את העניין הזה שלא הכניסו מתנחלים (בהנחה שהם לא כהניסטים).

חוץ מזה התעלמת ממה שאמרתי בקשר לזה שיש מצב שהם באו כדי לעשות פרובוקציות בגלל ששחרור אילת קשור לפינוי ימית.

פורסם
  • מחבר

לא כל חובשי הכיפות

ומי שכן שיעיפו אחרי שהוא עושה.... יש התרעה על פיגוע בוא נעצור את כל הערבים

פורסם

תראה, זה בערך כמו שאנשי כהנא יגיעו לטקס זיכרון של רבין עם חולצות שמגנות את הזיכרון שלו ומשבחות את יגאל עמיר.

אתה מצפה שיכניסו אותם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים