עבור לתוכן

חובשי כיפה לא הורשו להיכנס לארוע פתוח לציבור לציון 56 שנה לשיחרור העיר אילת

Featured Replies

פורסם

אהלן....

אני פשוט לא יודע מה להגיד בכלל..... אם זה היה לערבים ממזמן כל חברי הכנסת השמלאנים וכל התקשורת הייתה על הרגליים.. פשוט אין לי מילים

כל דתי הוא רוצח בפוטנציאל?!!?!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3060949,00.html

"כל הדתיים לא נכנסו, מבוגרים וצעירים זוגות ובודדים-כולם. אנשי העיריה ניסו לברר אבל לא הצליחו להבין למה לא נתנו לנו להיכנס. הם כנראה החליטו שכל אדם עם כיפה הוא רוצח בפוטנציה.

:pissed:

  • תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה לעשות שהדתיים מאיימים לרצתוח את שרון ?! צריך לקחת אמצעי זהירות ! אבל לדעתי אם "ז*ן עכשיו" היו רוצים להכנס גם לא לתת להם !

פורסם
  • מחבר

ומה לעשות שערבים מאיימים לעשות פיגועי התאבדות!?!? אולי לא נכניס אף ערבי למקומות ציבוריים!?!?

צבועים!!!

פורסם

זה היה צעד מוגזם.

היחידה לאבטחת אישים בשב"כ נראה לי משקשקת (ודיי בצדק האמת) ממתנחל חובש כיפה כדוגמת יגאל עמיר 2

פורסם
  • מחבר

ואני חוזר על אותה טענה

אני מפחד מערבי חשוד אבל אם לא היו מכניסים ערבים לאירועים פתוחים לציבור ממזמן יולי תמיר וביילין וכל יפי הנפש המצתדקים היו צועקים שזה גזעות

פורסם

מה לעשות שהדתיים מאיימים לרצתוח את שרון ?! צריך לקחת אמצעי זהירות ! אבל לדעתי אם "ז*ן עכשיו" היו רוצים להכנס גם לא לתת להם !

קודם כל אני לא מסכים איתך בעניין זה שלא היו צריכים לתת למתנחלים להיכנס. המתנחלים, מה לעשות, הם אזרחים של מדינת ישראל, וכך גם הדתיים והחרדים, הערבים והצ'ראקסים, הרומנים, וכמובן התאילנדים. אין שום זכות למנוע מציבור מסוים להיכנס לאירוע, וביחוד שמדובר באירוע ציבורי, כיוון שמדובר בגזענות וצעד שנוגד את חוקי היסוד (כבוד האדם וחירותו, הזכות לאי-אפליה על רקע עדתי, ואי-השפלה) של מדינת ישראל. אם השב"כ היה באמת כל כך מוטרד אז אפשר לבצע בדיקה ביטחונית, אבל ממה שנראה לי זה פשוט ביזיון.

אה כן, ו-Solaris: אני מבקש ממך, באמת שאני מבקש, ולא בהתנשאות.. אתה מוכן להסביר לי למה אתה משתמש בביטויים כדוגמת "ז*ן עכשיו"? אתה רואה אותי משתמש במילים כמו מתנחבלים וכדומה? באמת שאתה מבייש את עצמך, אתה לא צריך לרדת לרמה הזאת.. חוץ מזה שזה עושה לי מאוד לא נעים להשתמש פה בפורומים, זה באמת מעצבן.

תודה.

פורסם

אתה יכול להגיד שזה מטומטם, אתה לא יכול להגיד שזו גזענות.

זה לא נגד גזע מסויים..

פורסם

זה אמנם לא נגד גזע, כי כולנו יהודים, אבל זה נוגד את עקרונות הדמוקרטיה ואת חוקי המדינה כיוון שמדובר בהפליה של ציבור שלם מן הציבור על רקע האמונות/מקום שהם באים ממנו, וכמובן שמדובר בדיעות לגיטימיות (דיעה היא בד"כ לגיטימית), ולכן מפלים אותם על לא עוול בפכם - רק בגלל שהם דוגלים באידאולוגיה של המתנחלים, ועצם העובדה שהם מתנחלים, שזה גם לגיטימי (לפחות במדינה הזאת, לצערי).

יש מבין?

פורסם

פרימיטיבים אלימים וחסרי כבוד לזכויות אדם שעוברים על החוק הבינלאומי ובוחרים לגור בשטחים כבושים שהם גם שטחי מלחמה,

ובזה לא רק לסכן את הילדים שלהם, אלא גם את הילדים של כולנו שצריכים לשמור על המאחזים שלהם בגבעת שכוח אל ג',

ויוצרים פרובוקציות בשקל כל שני וחמישי תוך התעלמות מרגשות העם והזכרון הקולקטיבי של כולנו בשימוש בסמלים כמו הטלאי הכתום,

או שמאיימים על בכירים או ממש תוקפים אותם פיזית, אפילו אם אותם בכירים שייכים למחנה שלהם,

כאלה שלא מבינים מה זה דמוקרטיה ולא זכות להתבטא בחופשיות,

שמבטלים כל פלג אחר בעם ושוכחים שפלורליזם זה חלק מדמוקרטיה,

שמזלזלים באנשים שעשו יותר מהם בשביל המדינה (בצבא ובאזרחות),

חוץ מלשרוף לה את התקציב על מאחזים שיפורקו כמו שהם עשו,

שמבחינתם ערבים הם לא בני אדם אז אפשר להתעלל בהם ולפגוע להם ברכוש,

אתה רוצה להגיד לי שהם לא גזע? כי הם פחות מבני אדם בשבילי.

פורסם

לא ממש ראיתי ת'ניק שלך, אבל אני עצמי ידוע כאחד השמאלנים הקיצוניים יותר שגולשים באתר הזה, ולמרות זאת אני מרשה לעצמה לא לרדת לרמה של גזענות והכללות מסוכנות. נכון, ישנם מתנחלים מנייעקים שעושים את כל הדברים שאמרת בהודעה שלך, גם אני חושב שהתנחלויות הן לא מוסריות, ועוד יותר לא מוסרי מה שהם עושים שם לפלסטינים. אבל בתור אדם שמתיימר להבין מהי דמוקרטיה (הרי אתה מטיף להם על פלורליזם), למה שלא תעשה בדק-בית ותראה אם אתה אולי "מקפח" את הזכות שלהם לחירות וחופש דיעה, כפי שאתה טוען שהם לא מבינים פלורליזם מהו? הרי זה חלק חשוב בפלורליזם, כמובן שאני לא מסכים עם שום דבר שהם עושים, אבל מצד שני זה לא נותן לנו לגיטימציה לכלוא אותם.

אם המתנחלים הספציפיים שמדובר עליהם בכתבה הם גם כהנאצים אז אני מסכים עם זה שלא הכניסו אותם, ומבין לחלוטין את השב"כ - מדובר באנשים מסוכנים.

פורסם

כשכתבתי את מה שכתבתי התכוונתי לכל הטוקבקיסטים בכל חלקה טובה באינטרנט שכותבים "הסמולנים שונאי ישראל האלה יימח שמם ימכרו את כולנו בשביל הכאילו יענו שלום בשקל שלהם כדי שהם יוכלו להמשיך לחיות בשנקין עם כל ההומואים, צריך לגרש אותם יחד עם הערבים".

פורסם

לא נראה לי שאתה ממש חדש בפורום הזה (לפי מה שכתוב לך מתחת לניק) למרות שהניק שלך הוא דוקטור נוב... אבל בכל מקרה, למזלנו המצב בפורום אקטואליה של HWZone הוא לא כמו ב"כל חלקה טובה באינטרנט".. אני יכול להעיד על כך, בתור שמאלני, שישנה תרבות דיון גבוהה מאוד בפורום הזה ^_^.

עדיף שתגיב למה שנאמר בדיון עצמו (או בכתבה) ולא ל"כל הטוקבקיסטים באינטרנט", כי מה לעשות פה זה לא כמו התגובות בוואלה! או Ynet! :-)

בכל מקרה אשריך... :P

פורסם
  • מחבר

כשכתבתי את מה שכתבתי התכוונתי לכל הטוקבקיסטים בכל חלקה טובה באינטרנט שכותבים "הסמולנים שונאי ישראל האלה יימח שמם ימכרו את כולנו בשביל הכאילו יענו שלום בשקל שלהם כדי שהם יוכלו להמשיך לחיות בשנקין עם כל ההומואים, צריך לגרש אותם יחד עם הערבים".

לי לא יצא עדיין לשמוע מתנחל שאומר שצריך לגרש שמאלנים.... ויצא לי לשמוע הרבה מאוד מתנחלים

אתה בן אדם עלוב גזען ונחות.... לאף אחד לא אכפת מה אתה חושב עליהם ואני גם לא עירבתי פוליטיקה או דת בתראד הזה... זה חוצפה שמדינה דמוקרטית לא מכניסה אנשים דתיים לאירועים ציבוריים ולאפחד לא אכפת כי אם זה היה ערבי (שזה לא משנה מה אני חשוב עליהם אבל הם יותר מסוכנים ממתנחלים) כולם היו צועקים שזה גזענות

יש איום יותר גדול מפיגוע על ידי מחבל ערבי אבל זה גזענות לא להכניס אותם לאירועיים ציבורים

יש חששות שרה"מ ירצח ע"י מתנחל אז זה סבבה לא להכניס אותם לאירועים ציבוריים שהוא נואם בהם

תסתכלו במראה יא צבועים

פורסם

אתה יודע ילד, אני הסתכלתי במראה והסתכלתי על ההשמאל ישראלי, ועדיין לא שמעתי שם אף קריאה לשום סוג של אלימות, לא נגד נבחרינו ולא נגד חיילינו. אבל בימין נדמה לי שכבר מתכננים התבצרויות סטייל מצדה ומלחמות חורמה, וכבר הסבירו לשרון שאשתו לילי מחכה לו.

אתה עיוור ופאנט ויש לך זכרון סלקטיבי, ואני אמשיך לשנוא מתנחלים, במיוחד אחרי שבגללם כששמרתי על מאחז נטוש שחוץ מדיר עזים שני כלבים ושלושה חתולים לא היה בו איש, הייתי בתקרית יירי.

אני סיכנתי את החיים שלי בשביל אדמה שלא שייכת לזבלים האלה, יש לי זכות לשנוא אותם.

פורסם
  • מחבר

יש לך את הזכות לשתוק

אתה יודע ילד, אני הסתכלתי במראה והסתכלתי על ההשמאל ישראלי, ועדיין לא שמעתי שם אף קריאה לשום סוג של אלימות, לא נגד נבחרינו ולא נגד חיילינו.

לי יש זיכרון סלקטיבי?

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=112835.0

יובשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים