פורסם 2005 במרץ 2020 שנים אנשיםאני זקוק לשמות + תיאור בסיסי (או מורחב, כמה שיותר יותר טוב)אני מתכוון להשאיר את המחשב שלי יום וליל עובד (אני מת על אנימה , אין מה לעשות)ויהיה לי עוד מעט הרבה זמן לשרוף (סוף סוף הגיעה סוף הלימודים , ויש לי עוד 8 חודשים עד הצבא)חוץ מזה אני גם מוריד סדרות מד"ב (גם מכור) (SG1, SG ATLANTIS,FARSCAPE...)אז אנשיםתנו לי המלצות, אפשר גם המלצות למד"ב רגילתודה
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים אתה אומר שאתה מת על אנימה,אז מה לעשות אין ברירה אבל אתה חייב לראות full metal alchemist,פשוט סדרה יפה,קצרה אמנם(51 פרקים),אבל אחת מהטובות שיצא לי לראות. מומלץ לא לדלג ולראות הכל,פרקים 49-51 יהוו תגמול טוןב לזה מומלץ בחום
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים המסע של קינו:מ-צ-ו-י-ן.מד"ב\הרפתקאה פילוסופי,אז זה תלוי בטעם שלך,אני ממליץ בחום.Plot Summary: The story follows the travels of Kino, a young adventurer who rides a talking motorcycle named Hermes. They explore the people and cultures of different places throughout their adventures, spending only three days at each location.אנימה איכותית למבוגרים(בניגוד לסדרות כמו DBZ(דרגון בול)).13 פרקים.מבוסס על אוסף סיפורים מצליחים ביפן(הסופר מספר עלילה המשכית(המסע) באמצעות תאור אפיזודות שונות) .
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים NARUTO פשוט חובה!!: מדובר על נער שרוצה להפוך לנינג'ה הכי חזקה בכפר שלו. בדרך הוא פוגש בעלי ברית ואויבים חזקים מאוד!אחת האנימות הכי אהובות עליי עם עלילה מרתקת שמתפתחת. דמויות עמוקות ואקשן מעולה! חובה לראות! פשוט האמא של כל החובות!!!FULL METAL ALCHEMIST (אם לא טעיתי בשם): כרגע אני באמצע האנימה הזאת, אנימה מעולה! פשוט חובה! מדובר על צמד אחים שרוצים להחיות את אמא שלהם בעזרת אלכמיה. חוק בסיסי באלכמיה הוא שבשביל להשיג משהו אתה חייב להקריב משהו שווה ערך ועל זה מבוססת כל האנימה. אנימה מצחיקה מרגשת עצובה מכעיסה ובעיקר.. מעולה! ONE PIECE: אנימה מצחיקה מאוד על מישהו שרוצה להיות מלך הפיראטים.. מצחיק לאללה (אני בפרק 30 בערך מתוך 150+ פרקים או כמה שיש)NEON GENESIS EVENGALION : אנימה דיי כבדה על "מלאכים" שתוקפים את כדור הארץ, כדי להלחם בהם משתמשים במכונות שקוראים להן EVANGELIONS. כדי לתפעל את המכונה דרוש "טייס". אנימה עמוקה מאוד אבל טיפה מסובכת.BLEACH : אנימה סיגנון נארוטו, אך עדיין לא ברמה שלה. מצחיקה בעיקר עם אקשן. מדובר על נער שמסוגל לראות רוחות רפאים הנקראות hollows . הוא מקבל כוחות shinigami (death god) אשר בעזרת הכוחות האלה הוא משמיד תרוחות הרעות. מצחיק לאללה HELLSING : אנימה קצרה של 13 פרקים. אקשן פיצוצים בלאגנים , לא משהו אפשר לוותר.
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים הרשימה שלי:חלק ראיתי ממש מזמן זה הרשימת דירוגים שלי מ www.animenewsnetwork.com .hack//GIFT (OAV) Bad.hack//Intermezzo (OAV) Good.hack//Legend Of The Twilight (TV) Very good.hack//Liminality (OAV) So-so.hack//SIGN (TV) Excellent.hack//Unison (OAV) So-soAkira (movie) So-soBerserk (TV) MasterpieceChobits (TV) GoodDragon Ball (TV) DecentDragon Ball GT (TV) Very goodDragon Ball Z (TV) GoodFlame of Recca (TV) ExcellentFruits Basket (TV) ExcellentFull Metal Panic! (TV) ExcellentFull Metal Panic? Fumoffu (TV) ExcellentFullmetal Alchemist (TV) MasterpieceGetbackers (TV) MasterpieceGhost in the Shell (movie) GoodHunter X Hunter (TV) MasterpieceHunter X Hunter - G I Final (OAV) MasterpieceHunter X Hunter OAV MasterpieceHunter X Hunter: Greed Island (OAV) MasterpieceInu Yasha (TV) MasterpieceInuyasha the Movie: Affections Touching Across Time Very goodInuyasha: The Castle Beyond the Looking Glass (movie) Very goodLove Hina (TV) GoodLove Hina Again (OAV) GoodLove Hina Spring Special - I wish Your Dream GoodLove Hina X'mas Special - Silent Eve GoodMy-Hime (TV) MasterpieceNinja Scroll (movie) GoodNinja Scroll (TV) GoodNoir (TV) GoodPeacemaker (TV) MasterpiecePrincess Mononoke (movie) MasterpieceRahXephon (TV) ExcellentRurouni Kenshin (TV) MasterpieceSamurai Champloo (TV) Very goodSamurai Deeper Kyo (TV) GoodSamurai X: Reflection (OAV) ExcellentSamurai X: The Motion Picture ExcellentSamurai X: Trust and Betrayal (OAV) MasterpieceScryed (TV) MasterpieceThose Who Hunt Elves (TV) ExcellentThose Who Hunt Elves 2 (TV) ExcellentTrigun (TV) MasterpieceX (TV) ExcellentYou're Under Arrest (TV) GoodYou're Under Arrest Second Season (TV) GoodYou're Under Arrest Specials GoodYou're Under Arrest: No Mercy! (OAV) GoodYou're Under Arrest: The Movie Good
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים animeacademy.comאתר מעולה לביקורות.סדרות מעולות שאתה חייב לראות:Trigun Cowboy Bebop. היה גם סרט.שתי אלה הן חובה, בסיס לכל חובב אנימה.עכשיו יש כאלה שיגידו לך שאתה חייב לראות את NEON GENESIS EVANGELION. אני לא מאלה. סדרה טובה שמתחרבנת לקראת הסוף.אני בכל אופן ממליץ לראות את BERSERK. הסוף גם מחורבן, אבל המסע אליו הרבה יותר מדהים.אם אתה חובב של דיברוים וזיוני שכל נוראיים, ובנוסף משחקי RPG, אני ממליץ לך בחום על HACK SIGN. אני אישית לא סבלתי, למרות שהיו לה רגעים.לגבי סרטים:כל דבר של היאו מיאזקי. LAPUTA CASTLE IN THE SKY, PRINCESS MONONOKE, SPIRITED AWAY, ואחרון חביב NAUSICAA. אתה יכול גם להוריד את לופין 3 טירתו של קגליוסטרו. יש גם את PORCO ROSSO שהוא גבולי, והאחרים הם ממש סרטי ילדים עם מסר שמעבר, ואין טעם שתתעסק בהם.כל אחד מהם סרט אדיר וקלאסיקה אמיתית.יש סרטי חובה אחרים:VAMPIRE HUNTER D BLOODLINES, אבל רק בלאד ליינס, הראשון מחורבן.כמובן סרטי GHOST IN THE SHELL, שהם מטעמי עיניים ולא יותר. בתור סרטים הם גרועים לדעתי.NINJA SCROLL הוא סרט אדיר, שמומלץ בחום.כמו כן יש סדרות שיצאו ישר לוידאו ונקראות OVA, הבולטת שאני יכול להמליץ עליה היא שהיא פשוט מעולה - KENSHIN. שים לב שהייתה גם סדרת טלויזיה בת 3 עונות של קנשין שאורכה 90 ומשהו פרקים, מתוכה מומלצת רק העונה השניה.תהנה.אם אתה רוצה הסברים - גוגל. או האתר שסיפקתי. זה קצת יותר מדי לפרט עליו.
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים animenfo.comגם שם יש הרבה מידע והכל מחולק לקטגווריות ויש רייטינג.עריכה-סליחה כרגע שמתי לב שיש פה כבר הפניה לשם.
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים הסרט טקן חמוד -tekken הרבה מכות מבוסס על המשחק.. גם הסידרה golden boy סדרה מצחירה מאוד על ילד עם אופניים שתמיד רוצה בנות ובסוף איכשהו הן רוצות אותו!... הסידרה street fighter גם כן מבוססת על המשחק וגם 2 הסרטים של סטריט פייטר.. ממליץ בחום!
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים Naruto!סדרה מעולה וממכרת! אחלה עלילה וסצינות קרב, ממש משובח.http://www.narutofan.com/index.php/content-anime%20guide,basic%20information
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים berserk עוד סדרה קטלנית על איש עם חרב ענקית שנלחם הרבה... יש הרבה דם בסידרה... הסוף קצת מבעס... http://www.animenfo.com/animetitle,70,pimdxv,berserk.html
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים berserkNeon genesis evangelioncowboy beboprahxephonTechnolizegrave of the firefliesnoir
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים תרחק מטקן, תתרחק מסטריט פייטר.ראהקספון ונואר מעולים גם הם, בהחלט המלצה טובה. יש שיגידו שראהקספון הוא נאון ג'נסיס משופר.קבר הגחליליות נחשב לסרט מדהים, אולי המושלם שביצירות האנימציה ביפן, אבל הוא מדבר על שני ילדים אחרי מלחמת העולם השניה ביפן, והוא כבד לאללה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.