עבור לתוכן

מה אתם חושבים על מחירו של ה-yes max?

מה דעתכם על המחיר ורשמים (למי שיש) 1,092 הצבעות

1. 1. מה דעתכם על המחיר ורשמים (למי שיש)

• מחיר סביר יחסית למוצר
    • מחיר מוגזם לוידאו משוכלל
    • מה זה yes max?
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שמע זה הכל יחסי וכל אחד עם השריטה שלו.

יש כאלה שקונים במחיר הזה דור שלישי.

יש כאלה שקונים במחשב הזה מחשב טרנטה מאייבורי.

ויש חולי טלוויזיה שיקנו את ה-YES MAX, בסופו של דבר לדעתי זה מחיר סביר אך הוא ירד ירידה חדה מכיוון שהשמועות מספרות על ממיר של HOT עם 130 ג'יגה (בניגוד ל-80 של YES).

ולמי שיש (המון) כסף מיותר יכול לקנות LCD של לווה שבאה עם הארדיסק 80 ג'יגה.

יש לי את המקליט של loewe יש לזה יתרנות וחסרונות מול המקס החיסרן הוא שאי אפשר להקליט ולראות ערוץ אחד או להגיד לו לאיזה ערוץ אתה רוצה להקליט אתה צריך לקבוע את הערוץ ידני אבל היתרון זה שאפר להקליט נגיד מdvd וגם אפשר להקליט מhdtv

פורסם
  • מחבר

אני יודע שניופאן משווקים אותו והם קובעים את המחיר (עפ"י הנתונים באתר של YES).

פורסם

זה שניופאן משווקים אותו לא נותן להם לגיטימציה לדפוק מחיר כזה, אבל שוב, כל עוד הכבלים לא נכנסו לתמונה ברור שהמחיר יהיה בשמיים [האאאממ....פלפאון מישהו? בזק בשיחות בינ"ל? ;) - יש עוד הרבה דוגמאות].

לפי מה שאני הבנתי NDS מספקת את הטנכולוגיה ובמקרה של הכבלים כתבו במעריב שזה שת"פ של TIVO עם NDS. מצד שני, לא נדע עד שלא נראה את המכשיר [ונפתח את הקופסא ;):P]

פורסם

אם הייתי רואה טלוויזיה הייתי קונה, בתור אחד שלא פתח טלוויזיה כמה שנים טובות הדבר הזה יישב אצלי כמו ממיר היס הנוכחי, על המדף :)

אבל אם יהיה לך שימוש בו אין שום סיבה לא לקנות אותו, המחיר שלו לא כזה מורגש הוא נפרש על החשבון החודשי במילא לא?

פורסם

זה שניופאן משווקים אותו לא נותן להם לגיטימציה לדפוק מחיר כזה, אבל שוב, כל עוד הכבלים לא נכנסו לתמונה ברור שהמחיר יהיה בשמיים [האאאממ....פלפאון מישהו? בזק בשיחות בינ"ל? ;) - יש עוד הרבה דוגמאות].

לפי מה שאני הבנתי NDS מספקת את הטנכולוגיה ובמקרה של הכבלים כתבו במעריב שזה שת"פ של TIVO עם NDS. מצד שני, לא נדע עד שלא נראה את המכשיר [ונפתח את הקופסא ;):P]

הם לא דופקים מחיר, אותו מכשיר נמכר בדרא"פ במחיר של כ2000 שקל והוא נמצא בשוק כבר זמן מה. תוסיף מע"מ, מס ,יבוא ורווח ליבואן והגעת ל2500 ככה שזה לא ממש תלוי בהם

פורסם

הם לא דופקים מחיר, אותו מכשיר נמכר בדרא"פ במחיר של כ2000 שקל והוא נמצא בשוק כבר זמן מה. תוסיף מע"מ, מס ,יבוא ורווח ליבואן והגעת ל2500 ככה שזה לא ממש תלוי בהם

רק שאתה שוכח שמדובר בחברה ישראלית

על איזה מכס אתה מדבר?

אגב כשזה מצטרף לחשבון החודשי בתשלומים אז זה באמת לא מורגש

פורסם

המחיר לא יקר בכלל יחסית לאירופה וארה"ב והממירים לא מיוצרים בארץ, החברה שמתכננת את המפענחים שלהם כן, עדיין יש עלויות יבוא ומיכוס.

פורסם

1000 שקל כן הייתי משלם על זה אבל לא יותר

פורסם

ב-hot יש את ה-PVR.

הם עדיין לא הוציאו אותו לשוק.

הם התכוונו להוציא את המכשיר לפני יס, אבל יס רצתה להקדים אותם אז מיד השיקה את היס מקס.

ב-HOT PVR יהיו הרבה יותר שיכלולים מ-yes max ולכן ההתעקבות של החברה קיימת, ואני לא מדבר מדעה משוחדת (חבר של אחותי עובד ב-HOT).

פורסם

לא שווה לקנות את היס מקס מהסיבה הפשוטה שהוט עומדים להוציא באפריל את הוט+ שלא רק שיהיה יותר טוב אלה גם יוכל להקליט שתי תוכניות במקביל שלא כמו ביס מקס שאפשר רק אחת....

אצל הוט יהיה גם כמעט פי 2 יותר מקום

נ.ב.

הוט הודיעו ראשונים שהם יוציאו את הPVR שלהם אבל יס שמעה נבהלה והוציאה אחד במהירות ומה התוצאה? מכAיר מלא באגים ושלא יכול להקליט אפילו שני תוכנוית... בקיצור לא שווה גרוש...

פורסם

יכל להיות שזה כמו ממיר רגיל שאפשר להחזיר אחרי המנוי ומקבלים את הכסף בחזרה מהחברה?

פורסם

יכל להיות שזה כמו ממיר רגיל שאפשר להחזיר אחרי המנוי ומקבלים את הכסף בחזרה מהחברה?

זה משחרא אי אפשר לקבל החזר

פורסם

הוט הודיעו ראשונים שהם יוציאו את הPVR שלהם אבל יס שמעה נבהלה והוציאה אחד במהירות ומה התוצאה? מכשיר מלא באגים ושלא יכול להקליט אפילו שני תוכנוית...

are you for real?? ::)

אתה באמת חושב שיס מסוגלת בהתראה של חודש חודשיים להוציא מכשיר כזה?

המכשיר הזה בתיכנון כבר כמה שנים טובות

מה הקשר לנבהלה מהוט?

פורסם

are you for real?? ::)

אתה באמת חושב שיס מסוגלת בהתראה של חודש חודשיים להוציא מכשיר כזה?

המכשיר הזה בתיכנון כבר כמה שנים טובות

מה הקשר לנבהלה מהוט?

I am for real...

וזה לא בהתראה של חודשים בערך חצי שנה אם לא יותר

וזה לא כאילו יס תיכננה את היס מקס מאפס הם פשוט לקחו את הדבר הראשון שהם מצאו והוציאו אותו...

פורסם

I am for real...

וזה לא בהתראה של חודשים בערך חצי שנה אם לא יותר

וזה לא כאילו יס תיכננה את היס מקס מאפס הם פשוט לקחו את הדבר הראשון שהם מצאו והוציאו אותו...

אתה חיי באשליות אם אתה חושב שככה זה עובד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים