פורסם 2005 במרץ 2020 שנים חברת YES מציעה לנו מכשיר וידאו משוכלל המסוגל לעשות שלל פעולות שונות. מה שמרתיע אותי הוא תג המחיר (2500 ש"ח בערך + 15 ש"ח דמי שימוש חודשיים). מה אתם חושבים על המחיר? האם הוא יירד? האם הכבלים מסוגלים לתת תחרות בנושא? ורשמים (למי שיש את המכשיר).
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים אחי זה אחלה דבר אני אישית מרוצה וגם משלם פחות ממה ששילמתי קודם אגב בקשר למחיר אז יש אנשים שבשבילם זאת משכנתא ויש אנשים שבשבילם זה כסף קטן ככה שזה לא אובייקטיבי
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים ל"כלבים"{אני קורא להם ככה}יהיה בקרוב את שירות ה VOD.וגם הם צריכים להשיק משהו כזה כמו יס מקס.
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים ה VOD זה כמו וידאו בוקס ביס, יש סרטים, אתה בוחר, משלם, רואהאני חושב שבעתיד (עוד שנה +-) YES MAX יהיה כמו הממירים היום, כשתרשם תקבל אתו
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים שמע זה הכל יחסי וכל אחד עם השריטה שלו.יש כאלה שקונים במחיר הזה דור שלישי. יש כאלה שקונים במחשב הזה מחשב טרנטה מאייבורי.ויש חולי טלוויזיה שיקנו את ה-YES MAX, בסופו של דבר לדעתי זה מחיר סביר אך הוא ירד ירידה חדה מכיוון שהשמועות מספרות על ממיר של HOT עם 130 ג'יגה (בניגוד ל-80 של YES). ולמי שיש (המון) כסף מיותר יכול לקנות LCD של לווה שבאה עם הארדיסק 80 ג'יגה.
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים נראה לי סתם ביזבוז היס מקס הזה, מילא אם היו מוכרים ב-1200-1000, אבל 2500 זה כבר מוגזם הממיר לוקח אותו בגדול, ויהיה יותר זול
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים לא עדיף לשפוך את הכסף על איזה BAREBONE נחמד(כמו שאני עשיתי), אפשר להוסיף לו כרטיס PVR והופה תראו מה קיבלנו.....למרות שמבחינת הכסף זה יוצא די דומה אבל אמרו לפני:"כל אחד והשריטה שלו"
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים לא עדיף לשפוך את הכסף על איזה BAREBONE נחמד(כמו שאני עשיתי), אפשר להוסיף לו כרטיס PVR והופה תראו מה קיבלנו.....נו ותגיד את האמת זה ניראה לך ברמה של היס מקס?גם אני עשיתי את אותו דבר אבל אי אפשר בכלל להשוות בין איכות הקול והתמונה של המחשב ושל היס מקסבכלל הנוחות והפשטות של היס מקס פשוט כמה רמות מעל מה שאפשר להשיג עם מחשב רגילאני אומר לכם זה עולם אחראין יותר פריים טיים. אני רואה מה שבא לי ומתי שבא ליואם בא לי ליראות טלויזיה אז אני רואה טלויזיה איכותית ולא את הזבל שמשודר רוב שעות היוםפשוט תמיד מחכה לי מבחר של סרטים/סדרות שרק מחכות שיצפו בהן
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים עדיך לקנות מחשב זול ולהקליט עליו. כמו כן, יהיו לו יותר שימושים מאשר לYES MAX.
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים כל מי שאומר קח מחשב דחוף עליו כרטיס טלויזיה פשוט לא יודע על מה הוא מדברגם אני חשבתי פעם ככה ובאמת עשיתי את זה אבלא.יותר מדיי טירחה וגם ככה בסוף לא מגיעים לשביעות רצוןב.האיכות שכבר הזכרתיג.זה בכלל לא נוח לעבוד עם המחשב ולהקליט. זה לא מסתנכרן עם לוח השידורים. אתה צריך להתחיל לתכנת שעה ואתה לא יכול ליראות ערוץ אחר באותו זמןבקיצור סתם בלאגן ובסוף לא יוצאים מרוציםמה לעשות אי אפשר להשוות בין מחשב סטנדרטי לבין מכשיר עם חומרה שיוצרה במיוחד לצורך העניין
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים 2500ש"ח זה מחיר גבוה לכל הדיעות, כלומר, אם עושים חישוב לפי השכר הממוצע במשק. אבל זה לא מפתיע בכלל, מדובר במכשיר חדש בארץ, הראשון מסוגו שחברה כלשהיא הכניסה באופן מסחרי והיא גם היחידה אז ברור שהם ייקחו מחיר מופקע. ברגע שהכבלים יכנסו עם המכשיר שלהם אני מאמין שהמחירים יצנחו מהר מאוד ב-500ש"ח ובהמשך אפילו מתחת לזה. לא יודע מי היצרנית של המכשיר של YES אבל בכבלים הבנתי שזה אמור להיות ממש מכשיר של TIVO האמריקאית שעבר הסבה כלשהיא לשוק השיראלי. אני מאמין שזה אומר שאפשר יהיה למצוא לא מעט "האקים" כמו הגדלת הכונן הקשיח באופן אישי [בארה"ב מותר לעשות זאת באופן חוקי למי שרכש את הTIVO אבל משום מה אני מאמין שבארץ יגידו לכולם שהחלפת כונן קשיח ללא אישור מבטלת את האחריות. נשמע כל כך הגיוני, שוק ישראלי ]
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים אכןאו לפחות של אותה חברהhttp://www.nds.com/בכל מקרה שוב מדובר בעניין כספי ולכל אחד יש את השיקולים הכלכליים שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.