עבור לתוכן

איך לזהות נגד שנשרף

Featured Replies

פורסם

נישרף לי הנגד במגבר והלך לו הציפוי (הצבעים) יש דרך שבאמצעותה אוכל לדעת מה התנגדותו ?

תודה לעוזרים עומר8  :s05:

פורסם

בוודאי, חבר אותו למולטימטר, תכוון אותו לאוהם (התנגדות) ותמדוד.

פורסם

אם הוא נשרף סביר להניח או שהוא יתן לו קצר או נתק כשהוא ימדוד אותו וכמובן !! אל תמדוד אותו כשהוא מחובר כל המעגל אחר את תמדוד את הנגד במקביל לכול הרכיבים שנמצאים במגבר .....( מה קוראים החשמלטורים "תבנין" )

פורסם

תנסה להשיג שרטוט של המעגל אחי ולראות איזה נגד היה שם.

פורסם

אם הוא נשרף סביר להניח או שהוא יתן לו קצר או נתק כשהוא ימדוד אותו וכמובן !! אל תמדוד אותו כשהוא מחובר כל המעגל אחר את תמדוד את הנגד במקביל לכול הרכיבים שנמצאים במגבר .....( מה קוראים החשמלטורים "תבנין" )

עד כמה שאני זוכר נגד במקביל זה "נורטון".

תבנין זה בטור

פורסם

וואי. מאז שנה א' באוניברסיטה לא שמעתי את השמות תבנין ונורטון. חחחח

פורסם

מוזר אני שמעתי עליהם בכיתה י

פורסם

אני זוכר את תבנין ......

העיקר שכולם מבינים על מה מתכוונים כול אחד .....

פורסם

ואני עכשיו בכיתה ט' מסיים למוד את זה.. :):P

פורסם

ממתי לומדים חשמל בכזו רמה בכיתה ט' ??!!! :bash:

פורסם

אתה יכול לדעת לפי הצבעים

פורסם

מנסה לחלחל אותנו חחחח בכיתה ח לא מלמדים חשמל בכלל אפשר לומר זה לא קשור לתוכן הלימודים,מערבים קצת דברים פשוטים כמו מתח התנגדות והספק בפיסיקה ולא כמקצוע בפני עצמו למרות שכל זה קשור כמובן לפיסיקה

פורסם
  • מחבר

ל-YOSY-M כמו שרשמתי הוא נישרף בצורה כזו שאי אפשר לזהות את הצבעים

אל תדאגו פירקתי את הנגד לפני שבדקתי אותו (לא עשיתי לא תבנין ולא נורטון-ותודה לכל האנשים שסתם רשמו שטויות)

בדקתי במולטימטר  את הנגד והוא הראה 10 אום ואני לא סומך על זה ולכן אני אחפש את התרשים של המגבר הזה

מי שמכיר מגבר שמחובר לתיבה של סאב שהדגם שלו זה TA12-M2 אודה לו אם ישלח לי הודעה בפרטי

עומר8

פורסם

תיהיה בטוח שזה לא נגד של 10 הום.......לא משתמשים בנגדים עדינים כאלו במגברים

פורסם

אם הוא נשרף אז מה שמראה לך המולטימטר פשוט לא נכון !! כי תכונות החומר משתנות שהוא נשרף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים