עבור לתוכן

מנכ"ל שלום עכשיו "אנחנו מוכנים למלחמת אחים".

Featured Replies

פורסם

סולריס, אם זכרוני אינו מטעה אותי אתה לא במקרה בקטע של כהנה צדק?

• תגובות 62
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Borg, אתה מבין אני מקווה שמבחינת העולם יש לפסטינים איזושהי הצדקה לקסאמים, ברגע שלא נהיה בעזה, גם לא תהיה להם מוטיבציה לירות קסאמים...

וברגע שהם יעשו את זה הם יירו לעצמם ברגל.

פורסם

אני לא שמאלני או משהו(אני דווקא ימיני) אבל להזכירכם גם האצ"ל והלח"י עשו את אותם דברים לבריטים עד שיצאו מכאן

פורסם

Solaris

למרות שאני מתעב ערבים ומחשיב את עצמי לימני אני עדיין חושב שצריך לצאת מעזה.

לא צריך לצאת מעזה. אפשר לצאת מעזה במסגרת שלום אמיתי ובר-קיימא. נסיגה מעזה תחת טרור רק תזמין עוד טרור.

RK

Borg, אתה מבין אני מקווה שמבחינת העולם יש לפסטינים איזושהי הצדקה לקסאמים.

ממש לא נראה לי שמבחינת העולם יש לפלסטינים איזושהי הצדקה לקסאמים (לאיזה עולם אתה מתכוון?).

ברגע שלא נהיה בעזה, גם לא תהיה להם מוטיבציה לירות קסאמים...

זה ממש חלום באספמיה. להזכירך, הם לא יורים קסאמים רק על הישובים היהודים ברצועת עזה, אלא גם על שדרות ואשקלון, שללא ספק נמצאים בתוך הקו הירוק.

וברגע שהם יעשו את זה הם יירו לעצמם ברגל.

לאחר שהם ימשיכו לירות קסאמים, צה"ל ייאלץ לשוב ולכבוש את רצועת עזה במחיר כבד (מה עשינו בזה?). או שפשוט, ממשלת ישראל תחליט שלא להחליט, ותניח לשדרות ואשקלון להפוך לקרית שמונה. אלא, שבקרוב טווח הקסאמים יתקרב לחוות השקמים, ואז כמובן תבוא תגובה.

Burton

להזכירכם גם האצ"ל והלח"י עשו את אותם דברים לבריטים עד שיצאו מכאן.

האצ"ל והלח"י לא רצחו אזרחים חפים מפשע.

לגבי הפלשתינים, הם לא מעוניינים שנצא מיהודה, שומרון ועזה, אלא מארץ ישראל כולה, ולכן הם ימשיכו במלחמה גם לאחר הנסיגה.

Solaris

נכון אני שונא ערבים כמו שכבר אמרתי אבל אני פשוט חושב בהיגיון ולא רוצה לראות חיילים מתים בשביל להגן על חזירים שמתפללים כל היום לאיזה אלוהים מזדיין שלא קיים ולא עוזר להם בגרוש, זאת דעתי.

אתה מתבלבל, כנראה, בין מתנחלים לחרדים. לא כל המתנחלים הם דתיים. יש ביניהם חילונים רבים.

פורסם

שמע, מבחינה מעשית הפלסטינים כרגע רוצים "מדינה"

וכל עוד אין להם כל פעולה שלהם נחשבת "פעולת שחרור"

ברגע שתהיה להם מדינה, כל דבר יחשב כהכרזת מלחמה.

ככה אני רואה את זה,

ואני ממש לא יהיה תמים לחשוב שהעולם (זה שאתה חיי בו) יחשוב אחרת.

פורסם

תגידו, משהו לא היה ברור? דיונים כאלה מקומם בדיון השני.

תמשיכו עם זה, ואני אאלץ לנעול.

ד"א, לאצ"ל וללח"י דווקא יצא לפגוע לפעמים בחפים מפשע. זה לא היה הרעיון ו/או האידיאולוגיה שלהם, אבל זה קרה.

פורסם

Burtonהאצ"ל והלח"י לא רצחו אזרחים חפים מפשע.

זאת הייתה תקופה אחרת

קשה לדעת מה הם היו עושים היום

פורסם

תראו זה לא מפתיע שהוא אמר את זה הרי אנחנו יודעים ש"שלום עכשיו" היא אגודה שאין לה תרופה הם תמיד נלחמו נגד הקמת מאחזים

אותי זה לא מפתיע בכלל

באמת חבל שאין לנו ערוץ Fox רק בעברית

פורסם

FOX זה ערוץ ימני מובהק, התקשורת בארץ למרות שכל היום קוראים לה שמאלנית קשה לומר שהיא שמאלנית לגמריי ואפשר בהחלט לראות שיש גם סיקורים אוביקטיבים.

ערוץ כמו FOX זה תעמולה אחת גדולה, למה לראות דבר כזה ? בשביל מה ? כל מי שמנסה לתת שם זווית אחרת או השקפה שלא עולה בקנה אחד עם הכיוון של המנחים לא מקבל זכות דיבור, כל מי שעולה שם לשידור מקבל כסף מראש וסיכמו איתו את נושא השיחה מראש...

חרא של ערוץ לאנשים מטומטמים ותודה לאל שבארץ אין לנו דבר כזה.

פורסם

FOX זה ערוץ ימני מובהק, התקשורת בארץ למרות שכל היום קוראים לה שמאלנית קשה לומר שהיא שמאלנית לגמריי ואפשר בהחלט לראות שיש גם סיקורים אוביקטיבים.

ערוץ כמו FOX זה תעמולה אחת גדולה, למה לראות דבר כזה ? בשביל מה ? כל מי שמנסה לתת שם זווית אחרת או השקפה שלא עולה בקנה אחד עם הכיוון של המנחים לא מקבל זכות דיבור, כל מי שעולה שם לשידור מקבל כסף מראש וסיכמו איתו את נושא השיחה מראש...

חרא של ערוץ לאנשים מטומטמים ותודה לאל שבארץ אין לנו דבר כזה.

Fox הוא ערוץ פטריוטי.

הימין שנלחם למען מדינת ישראל וארץ ישראל הוא לא ימין קיצוני, אלא פטריוטי.

השמאל הקיצוני, כדוגמת "שלום עכשיו", שמתכונן למלחמת אחים באחיו היהודים, מזדהה עם אוייבי ישראל, לא מוכן להילחם בשביל ארצו ומוכן להסתפק רק בחבלי הארץ שהם כדאיים מבחינה כלכלית, הוא בהחלט לא פטריוטי.

פורסם

תקרא לזה איך שבא לך, זה עדיין אותו דבר. אותה גברת בשינוי אדרת.

אני אוהב את הארץ, כועס על המדינה. איך זה?

פורסם

מה עם לאהוב את המדינה? מה עם *טיפה* אהבה עיוורת למה שמדינת ישראל מייצגת?

פורסם

מי אמר שחובה לאהוב את המדינה??? למה שתהיה אהבה עיוורת למדינה שמתעללת באזרחיה החולים והקשישים, פוגעת באזרחים הנזקקים, משפילה את חייליה ולא נותנת שום עתיד לסטודנטים שלה. מדינה כזו צריכה שינוי ולא אהבה שהרי זה כמו לאהוב בעל מכה ולא להתלונן נגדו ולעשות משהו.

הימין שנלחם למען מדינת ישראל וארץ ישראל הוא לא ימין קיצוני, אלא פטריוטי.

השמאל הקיצוני, כדוגמת "שלום עכשיו", שמתכונן למלחמת אחים באחיו היהודים, מזדהה עם אוייבי ישראל, לא מוכן להילחם בשביל ארצו ומוכן להסתפק רק בחבלי הארץ שהם כדאיים מבחינה כלכלית, הוא בהחלט לא פטריוטי.

ממש אבל ממש לא. מי שמטיף נגד ראש הממשלה ובעד מותו וחברי הממשלה הוא לא פטריוט אלא בוגד. השמאל הקיצוני לא מתקרב אפילו לרמת השנאה שיש לאותו ימין "פטריוטי" כלפי המדינה - ניסיון לפגוע באזרחים שלה (מטען דמה בשוק, איום ברצח על תומכי ההתנתקות וכו'), בעד הקמת מדינת הלכה במקום מדינת ישראל, קריאה לסרבנות לשירות בצה"ל וקריאה לסירוב פקודה. אם זה פטריוט אז הפלשתינאים הם אחלה פטריוטים.

פורסם

miro

מי שמטיף נגד ראש הממשלה ובעד מותו וחברי הממשלה הוא לא פטריוט אלא בוגד.

מדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית ומותר לאזרחים להתנגד לדעותיו של ראש הממשלה, להטיף כנגד דרכיו ואף לייחל למותו (כל עוד מדובר במשאלת לב בלבד, ולא נעשה צעד ממשי למימושה). אנשים שהם בעלי דיעות שונות משלך ומשל ראש הממשלה הם לא בוגדים.

השמאל הקיצוני לא מתקרב אפילו לרמת השנאה שיש לאותו ימין "פטריוטי" כלפי המדינה

הימין הפטריוטי אוהב את ארץ ישראל ומוכן להגן עליה בחירוף נפש, בעוד שהשמאל הקיצוני שונא את אנשי הימין, מעוניין לסלק יהודים מביתם ומאדמתם, ולמסור חלקי מולדת לאוייב בזמן מלחמה. אם זה לא מעשה בגידה, אז אני לא יודע בגידה מהי.

ניסיון לפגוע באזרחים שלה (מטען דמה בשוק, איום ברצח על תומכי ההתנתקות וכו')

אתה יודע היטב שמטען דמה בשוק לא נועד לפגוע באזרחים, אלא להכביד על עבודת המשטרה במטרה לסכל את הפינוי, ועד כמה שידוע לי השמאל הקיצוני הוא זה שמצחצח חרבות ומתכונן למלחמת אחים ולא הימין.

בעד הקמת מדינת הלכה במקום מדינת ישראל

חלק קטן מהימין הם חרדים שמעוניינים במדינת הלכה (למעשה הם לא ממש ימנים, שכן הם חסרי דיעה אישית ופועלים כעדר לפי הצו של הרבי). רובו של הימין מורכב מדתיים מסורתיים (שמשרתים בצבא) ומחילונים רבים.

קריאה לסרבנות לשירות בצה"ל וקריאה לסירוב פקודה.

השמאל הקיצוני הוא זה שקרא לסרבנות לשירות בצה"ל ולסירוב פקודה, כאשר הדבר שירת את האידיאולוגיה שלו (נגד שירות ב"שטחים כבושים", נגד פגיעה בפלשתינים "חפים מפשע").

אם זה פטריוט אז הפלשתינאים הם אחלה פטריוטים.

הפלשתינים נלחמים עבור מדינה משלהם (למרות שהם יכלו לקבל מדינה בדרכי שלום). השמאל הישראלי לא מוכן להילחם עבור המדינה שלו, ומוכן לוותר על חלקים מארצו לטובת האוייב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים