פורסם 2005 במרץ 1920 שנים קניתי ספייר X850XT PE מנעה מחשבים ובכל דריבר שאני מתקין (מקורי מהדיסק או מכל אתר והפצה שהורדתי) הוא כותב לי שמותקן ATi Radeon X850 Series גם על הכרטיס עצמו רשום שזה XT PE ולא SE יש לזה סיבה הגיונית ?
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר עם איזה תוכנה אתה בודק? בתוכנות יעודיות זה אמור לזהות אותו כX850XTPE מנהל התקנים מאפיני תצוגה (איפה שמגדירים רזולוציה) כל תוכנה נחמדה כמו הצגמת מפרט במירק וכדומים אבל השתים הראשונים מספיקים כדי להדאיג אותי
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים אני לא מבין מה הבעיה, זה כותב לך שזה כרטיס מדסרת X850 , או SE או PRO או XT או XTPE, זה לא אמר במפורש וככה זה אצל כולם. בכל מקרה, לחצן ימני על שולחן העבודה - מאפינים - הגדרות - תסתכל שם, צריך להיות כתוב
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מה השם המלא של התוכנה ? (ובאנגלית בבקשה)Everesthttp://www.lavalys.hu/downloads/everesthome151.exe
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר אני לא מבין מה הבעיה, זה כותב לך שזה כרטיס מדסרת X850 , או SE או PRO או XT או XTPE, זה לא אמר במפורש וככה זה אצל כולם. בכל מקרה, לחצן ימני על שולחן העבודה - מאפינים - הגדרות - תסתכל שם, צריך להיות כתוב זהו שגם שם רשום אותו דבר...
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר Everesthttp://www.lavalys.hu/downloads/everesthome151.exeאו קיי מצאתי רק ב OPENGL שרשום XT פלטיניום אדישן...כל השאר עדיין משאיר אותו Seriesיש אפשרות לשנות את זה? לפחות שיהיה לי איך להשויץ קצת לאנשים :>
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר אי אפשר לשנותאבל זה בסדר?כי זה רק ב OPENGL...(אני מקווה שהדריבר הספציפי שמותקן כרגע תקין ומתאים)
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים זה אמור להיות ככה.תחפש מדבקה לבנה על הכרטיס (בדרך כלל מאחורה), אמור להיות כתוב עליה את הדגם המדויק.
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר זה אמור להיות ככה. תחפש מדבקה לבנה על הכרטיס (בדרך כלל מאחורה), אמור להיות כתוב עליה את הדגם המדויק. לפי המדבקות זה XT PE יו בכלל אין מצב אפילו דרך הרג'סטרי לשנות שיהיה כתוב XT PE ?
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר לפי המדבקות זה XT PE יו בכלל אין מצב אפילו דרך הרג'סטרי לשנות שיהיה כתוב XT PE ? הצלחתי לשנות דרך הרג'סטרי HeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHeHe
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מה אתה לחוץ? זה כותב X850 Series כי זה מהסדרה שלהם.. באוורסט תבדוק זה יכתוב לך בצ'יפ X850 XT PE גם לי זה בדיוק אותו דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.