פורסם 2005 במרץ 1920 שנים אני עם הFINEPIX כבר מעל שנה, ונהייתי ממש פריק של צילום והיא כבר ממש לא מספיקה לי...קשה לה מאוד לצלם בלי תנאי אור טובים, צילומים בתנועה, ובנוסף חסרים לה הרבה אופציות לשינוי ידניראיתי בכמה חנויות שמוכרים את הCANON A96 ב1650~ (חדשה) ורציתי לדעת האם השדרוג יהווה שינוי גדול (או אחד ששווה את הכסף בכל מקרה..)תודה מראש
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים אני לא מכיר את הפיין פיקס אבל אני לא ממליץ לך להחליף (לשדרג זה לשפר דבר קיים ! :2gunsfiring:) אלא אם אתה מוכר את המצלמה הישנה במחיר סביר.שני דברים יש לי לומר לך:1. שוב אני לא מכיר את הפיין פיקס (פוג'י לא ?) אבל אני בטוח שאם קצת משחק תוכל להוציא תמונה איכותית.2. מסכים שהקנון יותר נוחה וקלה לתפעול ויש בה המון המון מצבי צילום מוגדרים מראש (16 אם אני לא טועה) ולצלם החובב היא פשוט מצויינת.
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר אני כבר רואה את עצמי כדרגה מעל צלם חובב.. וזה לא שבFUJI יש מעט הגדרות ידניות, זה שכמעט ואין בה בכלל..
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר שאלה נוספת היא האם המצלמה ה1650 מחודשת?... (למרות שגל התגובות האחרון פשוט הימם אותי.. ) כי לפי מה שאני הבנתי היא של יבואן אחר (DSP? משהו כזה) ויש לה אחריות לשנה במקום השלוש של קארט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.