פורסם 2005 במרץ 1920 שנים בס"דשבוע טוב לכולם...יש לי בעיה בתוכנה של נרו(גרסה חוקית)לעיתים התוכנה לא פועלת כלל ולעיתים היא פועלת אך לאחר צריבה קורה דבר מוזר אני מנסה להפעיל אותה והשעון חול(זה שמופיע לאחר שלוחצים על האייקון) עובד אך התוכנה לא עובדת...כמו כן בTASK MANAGER כן מופיע שהתוכנה רצה....למה זה ואיך אפשר לפתור את זה...יש לי AMD 3000512 MBXP SP1NAV2005תודה לעונים....
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים איזו גירסה זו? אם זו לא הכי חדשה, אז תתקין את החדשה (6 ומשהו, אני כבר לא זוכר לאיפה הם הגיעו... ).
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים מחבר בס"ד תודה לעוניחם אבל אין קשר לגרסה כי היא הכי חדשה... כמו כן גם כשהסרתי והתקנתי זה המשיך לעשות בעיות... גם אחרי פירמוט המחשב(בגלל זה שמתי את הנושא בפורום חומרה ) אם מישהו יודע ממה זה נובע...לדעתי זה בעיית חומרה...תודה
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים תעדכן ASPI .. אולי היא לא הכי מזוהה עם הצורב .. (חפש בגוגל Force ASPI ) וסגור את האנטיוירוס ..
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מצטער שלא עניתי כמה זמן...אפשר בבקשה הסבר על ה- ASPI????עד כמה שזכור לי, זה איזה קובץ DLL שאחראי שהמחשב יזהה את הצורב, או כל CDROM. יש לך הסבר מפורט יותר באתר של NERO.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.